עוגות/עוגיות משתפת-פסי שמרים מוצלחים ביותר!!

***

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
כל מילה מיותרת, והריח...אוי הריח!
@זהבהלה בעלי לא גומר לברך אותך, ואני לקלל....(מי לוקח אחריות על הקילויים??)
20191025_145628.jpg
20191025_145631.jpg
 

קבצים מצורפים

  • 20191025_145638.jpg
    20191025_145638.jpg
    1.5 MB · צפיות: 23

זהבהלה

כל מה ששווה באליאקספרס !!!
מנוי פרימיום

SARI5

משתמש צעיר
אז בסוף בסוף גם אני הכנתי.
בחגים לא הגעתי לזה, אבל לא ויתרתי וחיכיתי ל''אחרי''
נראה ומריח פצצה.
יצאו לו פסים ממש ענקיים וגבוהים, נראה לי יכולתי להכין 5 פסים מהכמות הזו.
גם אצלי הבצק יצא מאד דביק והוספתי קמח.

צפה בקובץ המצורף 554212
@שיפי פוקסמן אני מלכתחילה עשיתי 5 פסים, וכל אחד יצא ממש מכובד
 

זהבהלה

כל מה ששווה באליאקספרס !!!
מנוי פרימיום
וואי לא חלמתי שמתכון אחד יזכה לאשכול כזה תפוח..
זו בהחלט עוגה מצוינת ,וממש מהווה שיקול מבחינתי אם להתחיל דיאטה...
 

מלפפון

משתמש סופר מקצוען
החומרים לבצק- לשים בקערה לפי הסדר הזה:
2 כפיות מלח
1.5 כוס שמן
3 ביצים
7.5 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 כפות שמרים
1 ו3/4 כוס מים חמימים
להשאיר בקערה את החומרים ללא ערבוב 15 דקות!!
ורק אחכ לערבב במשך 8 דקות.
להתפיח שעה שלמה.

החומרים למילוי מערבבים במיקסר)

כוס שמן
חבילת פודינג שוקולד
ביצה
1/2 כוס מים
2 כוסות סוכר
1 כוס קקאו

החומרים לפרורים:

1/4 כוס שמן
כוס קמח
3/4 כוס סוכר

אופן הכנת הפסים:

אחרי שהבצק תפח שעה מחלקים את הבצק ל4 וכל חלק מחלקים ל2 .
מרדדים כל חלק למלבן לא דק ומורחים במילוי שוקולד.
מרדדים לרולדה ומלפפים אחד בשני את 2 הרולדות הסגורות ומעבירים לתבנית אינגליש קייק . (סהכ י וצא 4 פסים )
נותנים התפחה של עוד שעה ומורחים בביצה ומפזרים פרורים.
אופים כ25 דקות (אני אפיתי על 200 וקצת יותר זמן אבל יש לי תנור דפוק..)
אחרי כל התמונות שהעלו, אין לי ברירה אלא לנסות גם.
בע"ה במהלך השבוע אני רוצה להכין.
 

*טובית*

משתמש מקצוען
וואי לא חלמתי שמתכון אחד יזכה לאשכול כזה תפוח..
זו בהחלט עוגה מצוינת ,וממש מהווה שיקול מבחינתי אם להתחיל דיאטה...
זהו, שבגלל הקלוריות 'דילגתי' על העוגה.
אבל אחרי כזה אשכול, יום אחד אנסה בעז"ה.
מחכה להזדמנות.
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
למישהי יש טיפים לרוגעלך רכים?!
לאפות החום נמוך יותר? פחות זמן? או שזה בצק אחר לגמרי??
 

ישראלית

משתמש פעיל
D I G I T A L
לקמח הבנתי שמשתמשים בכוס קרטון של 240 מ"ל.
אבל באיזה כוס השתמשתן לשאר המוצרים (מים/שמן/סוכר/קקאו/וכו') ?
180 מ"ל / 200 מ"ל / 240 מ"ל.

@זהבהלה
 

מתנות קטנות

משתמש מקצוען
עכשיו הגיע תורי לשתף בתוצרים של חגיגות ראש חודש...
לכבוד ר"ח חשוון אפינו יחד.
הבצק מושלם! ממש תענוג לעבוד איתו!
ויוצא רך ואורירי, משהו מיוחד.
מצרפת תמונה של הפסים, יש לנו עוד תבנית עם רוגלך שהילדים הכינו לעצמם לקחת מחר ללימודים.
IMG_20191030_203830.jpg
 

.C.G

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עכשיו הכנתי רוגעלך לפי המתכון הזה, יצא מדהים!!!
 

מלפפון

משתמש סופר מקצוען
הבת שלי הכינה.
אין לנו מיקסר, והיא פעלה לפי כל הכללים, למרות שאמרתי לה לדלג על כמה,
והיא באה לבעלי בתלונה שאמא אומרת לאלהתייחס לכללים,
ואחכ לא מבינה למה לא יוצא לה טוב...:)

בכל זאת יצא לה ממש טעים! אבל לדעתי לא מספיק תפח.

ולכן יש לי טיפ. כדאי לכם לעשות פי הכללים שלי:)):
ללכת לרמי לוי, לקנות קמח תופח מנופה של חברת רמי לוי,
(פשוט כי הייתי בכמה חנויות והיה קמח מנופה אבל לא תופח,
ולא הבנתי למה העוגות מתפשלות אחרי שיצאו לנו ממש טוב),
ולהכין איתו הכל. עוגות, חלות, ומה שלא יהיה.
התוצאות מדהימות!

הבן שלי בן 6 היה אופה עוגות עם הקמח הזה והיה ממש מצליח לו.
במיוחד עכשיו לקראת החורף שכיף לעמוד במטבח מעלה ההדים ולאפות תופינים שיוצאים חמיםמהתנור, ולשפשף מעל את הידיים בהנאה מההבל החם.
 

זהבהלה

כל מה ששווה באליאקספרס !!!
מנוי פרימיום
לקמח הבנתי שמשתמשים בכוס קרטון של 240 מ"ל.
אבל באיזה כוס השתמשתן לשאר המוצרים (מים/שמן/סוכר/קקאו/וכו') ?
180 מ"ל / 200 מ"ל / 240 מ"ל.

@זהבהלה
לי יש כוסות מדידה שהכוס היא 240 מל ואיתה מדדתי את הכל , אם הרגשתי שחסר קמח הוספתי עד שנהיה בצק נעים.
אבל תעקבי יש פה כאלו שהכינו עם כוס חפ 180 ויצא להן טוב.
 

זהבהלה

כל מה ששווה באליאקספרס !!!
מנוי פרימיום

זהבהלה

כל מה ששווה באליאקספרס !!!
מנוי פרימיום
עכשיו הגיע תורי לשתף בתוצרים של חגיגות ראש חודש...
לכבוד ר"ח חשוון אפינו יחד.
הבצק מושלם! ממש תענוג לעבוד איתו!
ויוצא רך ואורירי, משהו מיוחד.
מצרפת תמונה של הפסים, יש לנו עוד תבנית עם רוגלך שהילדים הכינו לעצמם לקחת מחר ללימודים.צפה בקובץ המצורף 556250
קליעה נורא יפה!!
ויתרת על הפרורים?
 

Elisheva

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
אולי מישהי יודעת למה כשאני אופה לפי ההוראות, הלמטה יוצא לי קצת בצקי?
ותמיד מצריך אפיה נוספת בתחתית התנור...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכח

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אַשְׁרֵי כָּל יְרֵא יְהוָה הַהֹלֵךְ בִּדְרָכָיו:ב יְגִיעַ כַּפֶּיךָ כִּי תֹאכֵל אַשְׁרֶיךָ וְטוֹב לָךְ:ג אֶשְׁתְּךָ כְּגֶפֶן פֹּרִיָּה בְּיַרְכְּתֵי בֵיתֶךָ בָּנֶיךָ כִּשְׁתִלֵי זֵיתִים סָבִיב לְשֻׁלְחָנֶךָ:ד הִנֵּה כִי כֵן יְבֹרַךְ גָּבֶר יְרֵא יְהוָה:ה יְבָרֶכְךָ יְהוָה מִצִּיּוֹן וּרְאֵה בְּטוּב יְרוּשָׁלִָם כֹּל יְמֵי חַיֶּיךָ:ו וּרְאֵה בָנִים לְבָנֶיךָ שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  27  פעמים

לוח מודעות

למעלה