שיפודים
חותכת רצועות חזה עוף בכל מתבל/מתכון שתבחרי...
(כמו תבלין עוף/שוארמה או הפשוט:אב' שום פלפל ופפריקה)
משרה עם התיבול כמה שעות/דק' לפי הזמן.
"דוקרת" על שיפוד כמה חתיכות.
(ניתן לשדרג ולהוסיף עגבניות שרי/תפו"א וכד')
וישר לתנור על נייר אפהי באוויר, ז"א שקצות השיפוד תולות על קצה התבנית.
נאפה בערך 1/4 שעה על 200 מעלות.
אמנם בטעם יכול להידמות לשאר המתכונים אבל קצת גוון במראה ובעיצוב שיכול לתרום לתאבון הילדים....
(אישית,מכינה מראש הכל בלי האפיה ומקפיאה ,כייף לשלוף ולאפות)
בתאבון ובבריאות.
חותכת רצועות חזה עוף בכל מתבל/מתכון שתבחרי...
(כמו תבלין עוף/שוארמה או הפשוט:אב' שום פלפל ופפריקה)
משרה עם התיבול כמה שעות/דק' לפי הזמן.
"דוקרת" על שיפוד כמה חתיכות.
(ניתן לשדרג ולהוסיף עגבניות שרי/תפו"א וכד')
וישר לתנור על נייר אפהי באוויר, ז"א שקצות השיפוד תולות על קצה התבנית.
נאפה בערך 1/4 שעה על 200 מעלות.
אמנם בטעם יכול להידמות לשאר המתכונים אבל קצת גוון במראה ובעיצוב שיכול לתרום לתאבון הילדים....
(אישית,מכינה מראש הכל בלי האפיה ומקפיאה ,כייף לשלוף ולאפות)
בתאבון ובבריאות.