עוגות/עוגיות מחפשת מתכון לעוגת קפה

בבושקלה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
שהבסיס בצק
מעליו טורט קפה אפוי
וביניהם שוקולד צ'יפס.

כבר השגתי משהו שמשום מה לא הצליח.

@ה. בקר ?
 

בבושקלה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
זה מתכון מוכר,
בטח יש גם כאן בפורום
רק מתקשה למצוא.
 

PNINA-ZILUM

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
בבקשה
עוגה מוצלחת ממש!
 

קבצים מצורפים

  • --עוגה עם קרם קפה .pdf
    KB 173.9 · צפיות: 83

rivkar

משתמש מקצוען
אולי זה ? משובח ביותר
 

בבושקלה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
בבקשה
עוגה מוצלחת ממש!
תודה!
זה ממש כמו המתכון שיש לי, בשינויים קלים ממש.
מה יכול להיות שלא מצליח לי?

כתוב למטה שהקרם רך ולא אפוי.
יוצא לי סוג רטוב כזה, כך צריך להיות?
 

רוצה לעוף

משתמש רשום
עוגת קפוצ'ינו
בצק
41/2כוסות קמח
כוס סוכר
11/2כוס שמן
2ביצים
2סוכר וניל
לערבב הכל ולאפות 12 דקות על 180
לשים 2כוסות שוקולד ציפס או יותר על השכבה של הבצק
מלית
2כוסות סוכר
כוס שמן
כוס קמח
4 ביצים
חצי כפית מלח
2 כפיות תמצית וניל
6 כפיות קפה נמס
לערבב ולשטוח מעל השוקלד ציפס
להכניס לתנור לאפיה של כ25 דקות
(אני מקציפה את השכבה השניה במיקסר לא חייב יוצא יותר טעים לדעתי)
בהצלחה.
 

בבושקלה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עוגת קפוצ'ינו
בצק
41/2כוסות קמח
כוס סוכר
11/2כוס שמן
2ביצים
2סוכר וניל
לערבב הכל ולאפות 12 דקות על 180
לשים 2כוסות שוקולד ציפס או יותר על השכבה של הבצק
מלית
2כוסות סוכר
כוס שמן
כוס קמח
4 ביצים
חצי כפית מלח
2 כפיות תמצית וניל
6 כפיות קפה נמס
לערבב ולשטוח מעל השוקלד ציפס
להכניס לתנור לאפיה של כ25 דקות
(אני מקציפה את השכבה השניה במיקסר לא חייב יוצא יותר טעים לדעתי)
בהצלחה.
ואיך יוצא לך השכבת קפה?
רטוב?
אורירי?
טורטי?
 

אבידובי

משתמש מקצוען
3 כוסות קמח
1 כוס סוכר
2 ביצים
כוס שמן
2 סוכר וניל
לערבב, לאפות 1/4 שעה

למרוח ריבה ולפזר 1/2 1 כוסות שוקו צ'יפס

1/2 2 כוסות סוכר
1/4 1 שמן
5 ביצים
7 כפות קפה מומסות במים חמים
1/4 1 כוסות קמח
1/4 כפית מלח
לערבב, לשפוך, לאפות 1/2 שעה

לציפוי-
400 גר' שוקולד מריר
7 כפות שמן
 

PNINA-ZILUM

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
כתוב למטה שהקרם רך ולא אפוי.
אישית אופה את הבסיס כמה דק' ואחכ מוסיפה את השוקולד ושכבת הקפה
ת'אמת לא שמתי לב בכלל למשפט הזה במתכון :( ואופה אותו כמו טורט רגיל
לא יוצא נוזלי
 

רוצה לעוף

משתמש רשום
יוצא רטוב רק צריך לשים לב שלא מידי עדיף לאפות לפי הדקות שכתוב.היה לי גם כמה מתכונים לעוגה בסגנון הזה והיא הכי מוצלחת,ולהקציף את הביצים בשכבה השניה זה משדרג
 

בבושקלה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עדין לא פיצחתי את הבעיה :(

עשיתי אותה פעמיים
פעם אחת ללא הקצפה
פעם אחת עם
בשניהם יצא רטוב

תבנית ח"פ בינונית,
אופה ע"ג תבנית תנור.

מה עוד יכול להיות?
 

I) AM)

משתמש מקצוען
מתכון עוגת שוקו צ'יפס
בצק:
2.5 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1/4 כוס מים
1 ביצה
1 סוכר וניל
לשטוח בתבנית בינונית ולאפות 15-20 דקות על 180
מלית:
2כוסות סוכר
כוס שמן
כוס קמח
4 ביצים
1/2 1 כוסות שוקולד צ'יפס
מעט מלח
2כפיות תמצית וניל
8 כפיות קפה
לשטוח על הבצק ולאפות 30-35 דקות
ציפוי:
100 גרם שוקולד
1/3 כוס שמן
להמיס בסיר ולצפות, ניתן לקשט באגוזים קצוצים, ברס שוקולד וכדו'
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
יש הרבה מתכונים כאלו אבל חושבת שהוא המוצלח ביותר- מצליח לכל מי שנתתי - אין שמחה בלעדיו!והכי כיף - הכל בקערה אחת! ללא מיקסר! וללא שום הקצפה!וללא אפיה של הבצק לחוד....
גודל תבנית חד פעמי ענק- גודל תנור
לבצק:
5 כוסות קמח
1 כוס סוכר
2 ביצים l
2 סוכר וניל
1.5 כוסות שמן

למלית:
2 כוסות סוכר
כוס קמח
4 ביצים
קורט מלח
6 כפות גדושות קפה נמס
2 כפיות וניל
2 כוסות שוקולד ציפס

ללוש את חומרי הבצק לשטוח על נייר אפיה בתוך תבנית ענקית, באותה קערה ללוש את כל חומרי המלית לשטוח על הבצק , לאפות על 180 עד להתייצבות ! יכול לצאת מעט לח אבל יציב!
להוציא מהתנור לפזר מיד 2 חב' שוקולד מריר מפורק לקוביות להכניס לעוד דקה שתיים לשטוח את השוקולד שימרח יפה על העוגה (אפשר עם מברשת סיליקון)
לקרר ולחתוך !
עוגה מושלמת !(גם מבחינת"קלוריות")ספרו איך יצא!
 

ילילי

משתמש מקצוען
שהבסיס בצק
מעליו טורט קפה אפוי
וביניהם שוקולד צ'יפס.

כבר השגתי משהו שמשום מה לא הצליח.

@ה. בקר ?
אני עם אותה בעיה.
פעם שכנה הביאה לי עוגה כזאת והיא הייתה מיוחדת.
לקחתי ממנה את המתכון ומה שיצא לי אפילו לא מתקרב....
לקחתי עוד מתכון כאן מפרוג וזה עדיין יוצא רטוב כזה ודחוס ולא טורטי כזה.
ושום מתכון שעשיתי לא הספיק באמת לתבנית תנור.
לשכנה שלי יצא גבוה והשכבת קפה טורט אוורירי כזה.

תעלומה.
 

שופרא

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אם את רוצה עוגה שהחלק העליון הוא טורט אוורירי אין לך ברירה אלא להקציף כמו במתכון המצורף-
יוצא שכבה בהירה ממש טורט

עוגת בצק שוקולד ציפס וקפה

3 ו- 3/4 כוס קמח

ביצה

3/4 כוס סוכר

כוס שמן

1.5 סוכר וניל



לערבב לשטוח בתבנית תנור

שופכים שוקולד ציפס מעל הבצק
לא אופים לבד-
אלא רק עם החלק העליון-

לטורט:
6 ביצים להפריד

חלבונים מקציפים ומוסיפים 2 1/4 כוסות סוכר

חלמונים + 4.5 כפות קפה מערבבים ביד

כוס שמן

1 1/3 כוס קמח

מערבבים הכל ביחד בעדינות ושופכים על הבצק והשוקלד ציפס

אופים ביחד ב180
עד שהחלק העליון משחים ומתייצב
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קנ

א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ:
נקרא  29  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה