דרוש מתכון מה אוכלים בלילה??

מצב
הנושא נעול.

מאן דאמר..

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אהה..
ומה זה קווקר? :D
בישראל נקראת שיבולת שועל (ובעיקר דייסת שיבולת שועל) בשם קְוואקֵר. זהו למעשה שיבוש שמו של אחד ממותגי שיבולת השועל מתוצרת ארצות הברית ("Quaker Oats") והפיכתו בשפת דיבור לשם גנרי של המאכל. המותג המקורי עושה שימוש בלוגו שלו בתמונתו של איכר בן ה"קווייקרים", ששמם באנגלית: Quaker. חברת קווייקר לשיבולת שועל, בעלת המותג, היא כיום חלק מתאגיד פפסיקו.
מקור
 

Kenyonit

משתמש מקצוען
בישראל נקראת שיבולת שועל (ובעיקר דייסת שיבולת שועל) בשם קְוואקֵר. זהו למעשה שיבוש שמו של אחד ממותגי שיבולת השועל מתוצרת ארצות הברית ("Quaker Oats") והפיכתו בשפת דיבור לשם גנרי של המאכל. המותג המקורי עושה שימוש בלוגו שלו בתמונתו של איכר בן ה"קווייקרים", ששמם באנגלית: Quaker. חברת קווייקר לשיבולת שועל, בעלת המותג, היא כיום חלק מתאגיד פפסיקו.
נגיד שהבנתי..

אז ככה,
אין לי שיבולת שועל בבית,
יש עוד רעיון?

.
 

מיוחדת שכזו!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הרגע סיימתי טוסט מפנק במחבת פשוט עסיסי.
קצת חמאה עם שום כתוש על המחבת ולהצמיד את הסנדוויץ למחבת עם הכף מידי פעם אין דברים כאלה הגבנ''צ מתנמסת לה כהוגן. בתיאבון ולילה טוב.
הי לא הבנתי
איפה החמאה? ואיפה הגבינה הצהובה?
יש מב להסבר? נשמע טוווווווווווווב
 

מינימאוס

משתמש מקצוען
כשמתחשק לי בערב משהו חם, ומהיר.
אני מכינה פירה משקית אינסטנט,
קוצצת בצל, ומטגנת במחבת,
מוסיפה מים רותחים לפירה,
עד שזה נספג, הבצל כבר מוכן,
קצת מלח, ופלפל, עירבוב- ובתאבון
 

Goldidea

משתמש מקצוען
הי לא הבנתי
איפה החמאה? ואיפה הגבינה הצהובה?
יש מב להסבר? נשמע טוווווווווווווב
מכינים את הסנדוויץ' איך שרוצים גבינה צהובה בפנים חובה ומושחים משני הצדדים בחמאה (אני ממיסה חמאה בשקית ומוסיפה שום כתוש) ופשוט מניחים במחבת על אש נמוכה ומצמידים בעזרת כף להפוך ולהצמיד שוב.
בתיאבון
 

מיוחדת שכזו!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
לא רוצה להגיד- אבל אתמול בלילה הכנתי מלווח חם וטעים- בבקשה על תרדו עלי אני יודעת שזה מאוד לא בריא (פעם אחרונה שאכלתי היה זה לפני 7 שנים אז לא נורא..)
איך את מכינה אותו?
 

Kenyonit

משתמש מקצוען
מכינים את הסנדוויץ' איך שרוצים גבינה צהובה בפנים חובה ומושחים משני הצדדים בחמאה (אני ממיסה חמאה בשקית ומוסיפה שום כתוש) ופשוט מניחים במחבת על אש נמוכה ומצמידים בעזרת כף להפוך ולהצמיד שוב.
ניסיתי להכין היום, אבל לא זכיתי לטעום כי האחים שלי רצו.. (ולא היה לי כוח להכין לעצמי שוב)
אבל יש לזה ריח טוב, אולי עוד מעט אני יכין שוב..
 
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכט

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרַי יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרָי גַּם לֹא יָכְלוּ לִי:ג עַל גַּבִּי חָרְשׁוּ חֹרְשִׁים הֶאֱרִיכוּ (למענותם) לְמַעֲנִיתָם:ד יְהוָה צַדִּיק קִצֵּץ עֲבוֹת רְשָׁעִים:ה יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן:ו יִהְיוּ כַּחֲצִיר גַּגּוֹת שֶׁקַּדְמַת שָׁלַף יָבֵשׁ:ז שֶׁלֹּא מִלֵּא כַפּוֹ קוֹצֵר וְחִצְנוֹ מְעַמֵּר:ח וְלֹא אָמְרוּ הָעֹבְרִים בִּרְכַּת יְהוָה אֲלֵיכֶם בֵּרַכְנוּ אֶתְכֶם בְּשֵׁם יְהוָה:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

רבי שמעון - הסיפור המלא • אתגר 15

לוח מודעות

למעלה