פרווה לחמניות מיני - ביס - אוי כמה שהם יפותתתתתתתת!!!!

סטודיו שלוש נקודות

מיתוג ופרסום | קריאייטיב | אומנות
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
ושוב
תחביב הלחמים והלחמניות שלי לא התחלף
והפעם ניסיתי לחמניות ביס למילוי
הם יצאו ככ יפות שלא יכולתי לא לתעד אותם

תודו שהם יפות

לחמניות ביס_2.PNG

לחמניות ביס_4.PNG


עריכה -
קבלו את המתכון

הבצק - הבצק הרגיל שלי (המוציא)
אפשר להפוך למזונות אם מכינים לאירוע -
אמור להיות לי מתכון עם מיץ ענבים לבן במקום חלק מהמים (ואז מפחיתים מהסוכר)

לבצק
1 ק"ג קמח
480 גרם מים פושרים
24 גרם שמרים יבשים
100 גרם סוכר
20 גרם מלח
67 גרם שמן

אופן הכנה -
שמים בקערה מים שמרים וסוכר וחלק מהקמח ומערבלים
מוסיפים את יתרת הקמח, המלח וממשיכים בערבול תוך כדי הוספת השמן, עד לקבלת בצק נעים ורך למגע
מתפיחים 45 דקות

ומתחילים לעבוד

מחלקים ל 50 כדורים שווים
לוקחים כדור ומכניסים מהצדדים כלפי מטה עד לקבלת כדור יפה

מושחים בביצה (עם מעט קפה מומס במים)
מפזרים שומשום לבן ושחור

אופים כ-15 דקות על 180-200 מעלות (תלוי בתנור)

ועכשיו החלק הכי כייפי, המילוי...

ממלאים בירקות חתוכים
נבטים/צנוניות/חסה/ככל העולה על רוחכם
אפשר לשדרג עם קוביות סלומון

בתאבון
ותשתפו בתמונות שלכם:)
 

קבצים מצורפים

  • לחמניות ביס_3.PNG
    לחמניות ביס_3.PNG
    2.4 MB · צפיות: 82
  • לחמניות ביס_5.PNG
    לחמניות ביס_5.PNG
    3 MB · צפיות: 84
נערך לאחרונה ב:

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
ואוו איזה יפות ומדוייקות.
ממש ביס מושלם!
אלופה!
 

סטודיו שלוש נקודות

מיתוג ופרסום | קריאייטיב | אומנות
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
נראה מהמם!!!
יש לך גם מתכון?

מתכון פליז!

@סטודיו שלוש נקודות נראה מושלם!!!!
דחוף מתכון!

הי , איפה מתכון??
אני גם רוצה כאלו תמונות

באמת יפות.
אבל אחד מכללי הפורום -
אין להעלות תמונות בלי מתכון.

אז בבקשה.
העלתי את המתכון
בתאבון לכולנו:)
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
ושוב
תחביב הלחמים והלחמניות שלי לא התחלף
והפעם ניסיתי לחמניות ביס למילוי
הם יצאו ככ יפות שלא יכולתי לא לתעד אותם

תודו שהם יפות

צפה בקובץ המצורף 1441171
צפה בקובץ המצורף 1441172

עריכה -
קבלו את המתכון

הבצק - הבצק הרגיל שלי (המוציא)
אפשר להפוך למזונות אם מכינים לאירוע -
אמור להיות לי מתכון עם מיץ ענבים לבן במקום חלק מהמים (ואז מפחיתים מהסוכר)

לבצק
1 ק"ג קמח
480 גרם מים פושרים
24 גרם שמרים יבשים
100 גרם סוכר
20 גרם מלח
67 גרם שמן

אופן הכנה -
שמים בקערה מים שמרים וסוכר וחלק מהקמח ומערבלים
מוסיפים את יתרת הקמח, המלח וממשיכים בערבול תוך כדי הוספת השמן, עד לקבלת בצק נעים ורך למגע
מתפיחים 45 דקות

ומתחילים לעבוד

מחלקים ל 50 כדורים שווים
לוקחים כדור ומכניסים מהצדדים כלפי מטה עד לקבלת כדור יפה

מושחים בביצה (עם מעט קפה מומס במים)
מפזרים שומשום לבן ושחור

אופים כ-15 דקות על 180-200 מעלות (תלוי בתנור)

ועכשיו החלק הכי כייפי, המילוי...

ממלאים בירקות חתוכים
נבטים/צנוניות/חסה/ככל העולה על רוחכם
אפשר לשדרג עם קוביות סלומון

בתאבון
ותשתפו בתמונות שלכם:)
מהמם!
מציעה למרוח ממרח כלשהו לפני הירקות.
(גבינת שמנת/סלט ביצים/חומוס/מיונז וכד')
 

סטודיו שלוש נקודות

מיתוג ופרסום | קריאייטיב | אומנות
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי

michal23

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
ושוב
תחביב הלחמים והלחמניות שלי לא התחלף
והפעם ניסיתי לחמניות ביס למילוי
הם יצאו ככ יפות שלא יכולתי לא לתעד אותם

תודו שהם יפות

צפה בקובץ המצורף 1441171
צפה בקובץ המצורף 1441172

עריכה -
קבלו את המתכון

הבצק - הבצק הרגיל שלי (המוציא)
אפשר להפוך למזונות אם מכינים לאירוע -
אמור להיות לי מתכון עם מיץ ענבים לבן במקום חלק מהמים (ואז מפחיתים מהסוכר)

לבצק
1 ק"ג קמח
480 גרם מים פושרים
24 גרם שמרים יבשים
100 גרם סוכר
20 גרם מלח
67 גרם שמן

אופן הכנה -
שמים בקערה מים שמרים וסוכר וחלק מהקמח ומערבלים
מוסיפים את יתרת הקמח, המלח וממשיכים בערבול תוך כדי הוספת השמן, עד לקבלת בצק נעים ורך למגע
מתפיחים 45 דקות

ומתחילים לעבוד

מחלקים ל 50 כדורים שווים
לוקחים כדור ומכניסים מהצדדים כלפי מטה עד לקבלת כדור יפה

מושחים בביצה (עם מעט קפה מומס במים)
מפזרים שומשום לבן ושחור

אופים כ-15 דקות על 180-200 מעלות (תלוי בתנור)

ועכשיו החלק הכי כייפי, המילוי...

ממלאים בירקות חתוכים
נבטים/צנוניות/חסה/ככל העולה על רוחכם
אפשר לשדרג עם קוביות סלומון

בתאבון
ותשתפו בתמונות שלכם:)
איך הם יצאו לך עגולים ויפים כאלה ??
תמיד כשאני מנסה לעשות לחמניות עגולות אני מסתבכת.
אחרי שאת מחלקת את הבצק לחתיכות את קודם מעגלת בידיים ואז מכניסה מהצדדים כלפי מטה ?
תודה!!
 

amam

משתמש רשום
ושוב
תחביב הלחמים והלחמניות שלי לא התחלף
והפעם ניסיתי לחמניות ביס למילוי
הם יצאו ככ יפות שלא יכולתי לא לתעד אותם

תודו שהם יפות

צפה בקובץ המצורף 1441171
צפה בקובץ המצורף 1441172

עריכה -
קבלו את המתכון

הבצק - הבצק הרגיל שלי (המוציא)
אפשר להפוך למזונות אם מכינים לאירוע -
אמור להיות לי מתכון עם מיץ ענבים לבן במקום חלק מהמים (ואז מפחיתים מהסוכר)

לבצק
1 ק"ג קמח
480 גרם מים פושרים
24 גרם שמרים יבשים
100 גרם סוכר
20 גרם מלח
67 גרם שמן

אופן הכנה -
שמים בקערה מים שמרים וסוכר וחלק מהקמח ומערבלים
מוסיפים את יתרת הקמח, המלח וממשיכים בערבול תוך כדי הוספת השמן, עד לקבלת בצק נעים ורך למגע
מתפיחים 45 דקות

ומתחילים לעבוד

מחלקים ל 50 כדורים שווים
לוקחים כדור ומכניסים מהצדדים כלפי מטה עד לקבלת כדור יפה

מושחים בביצה (עם מעט קפה מומס במים)
מפזרים שומשום לבן ושחור

אופים כ-15 דקות על 180-200 מעלות (תלוי בתנור)

ועכשיו החלק הכי כייפי, המילוי...

ממלאים בירקות חתוכים
נבטים/צנוניות/חסה/ככל העולה על רוחכם
אפשר לשדרג עם קוביות סלומון

בתאבון
ותשתפו בתמונות שלכם:)
לגבי הכמויות. רשמת כך:
לבצק
1 ק"ג קמח
480 גרם מים פושרים - בכמה כוסות מדובר?
24 גרם שמרים יבשים - כמה כפות?
100 גרם סוכר - כמה כפות?
20 גרם מלח - כף?
67 גרם שמן - חצי כוס או 3/4 כוס?
 

סטודיו שלוש נקודות

מיתוג ופרסום | קריאייטיב | אומנות
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מגרה...
@סטודיו שלוש נקודות -
יש מצב למתכון מזונות?
מחפשת את המתכון מזונות
הכנתי ממש מזמן
כרגע לא רואה
בעיקרון זה היה עם מיץ ענבים לבן במקום חלק מהמים

מתכון לפי כוסות​

לבצק:
1 ק"ג קמח
2.5/3 כוסות מים חמימים
2 כפות שמרים יבשים
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 כף מלח
וההוראות אותו דבר

בהצלחהה
 

סטודיו שלוש נקודות

מיתוג ופרסום | קריאייטיב | אומנות
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איך הם יצאו לך עגולים ויפים כאלה ??
תמיד כשאני מנסה לעשות לחמניות עגולות אני מסתבכת.
אחרי שאת מחלקת את הבצק לחתיכות את קודם מעגלת בידיים ואז מכניסה מהצדדים כלפי מטה ?
תודה!!
מכניסה מהצדדים כלפי מטה ואז מכדררת לכדור יפה
אח"כ בתנור הם תופחות עוד ומקבלות נראות יותר יפה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמג

א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָה שְׁמַע תְּפִלָּתִי הַאֲזִינָה אֶל תַּחֲנוּנַי בֶּאֱמֻנָתְךָ עֲנֵנִי בְּצִדְקָתֶךָ:ב וְאַל תָּבוֹא בְמִשְׁפָּט אֶת עַבְדֶּךָ כִּי לֹא יִצְדַּק לְפָנֶיךָ כָל חָי:ג כִּי רָדַף אוֹיֵב נַפְשִׁי דִּכָּא לָאָרֶץ חַיָּתִי הוֹשִׁיבַנִי בְמַחֲשַׁכִּים כְּמֵתֵי עוֹלָם:ד וַתִּתְעַטֵּף עָלַי רוּחִי בְּתוֹכִי יִשְׁתּוֹמֵם לִבִּי:ה זָכַרְתִּי יָמִים מִקֶּדֶם הָגִיתִי בְכָל פָּעֳלֶךָ בְּמַעֲשֵׂה יָדֶיךָ אֲשׂוֹחֵחַ:ו פֵּרַשְׂתִּי יָדַי אֵלֶיךָ נַפְשִׁי כְּאֶרֶץ עֲיֵפָה לְךָ סֶלָה:ז מַהֵר עֲנֵנִי יְהוָה כָּלְתָה רוּחִי אַל תַּסְתֵּר פָּנֶיךָ מִמֶּנִּי וְנִמְשַׁלְתִּי עִם יֹרְדֵי בוֹר:ח הַשְׁמִיעֵנִי בַבֹּקֶר חַסְדֶּךָ כִּי בְךָ בָטָחְתִּי הוֹדִיעֵנִי דֶּרֶךְ זוּ אֵלֵךְ כִּי אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי נַפְשִׁי:ט הַצִּילֵנִי מֵאֹיְבַי יְהוָה אֵלֶיךָ כִסִּתִי:י לַמְּדֵנִי לַעֲשׂוֹת רְצוֹנֶךָ כִּי אַתָּה אֱלוֹהָי רוּחֲךָ טוֹבָה תַּנְחֵנִי בְּאֶרֶץ מִישׁוֹר:יא לְמַעַן שִׁמְךָ יְהוָה תְּחַיֵּנִי בְּצִדְקָתְךָ תוֹצִיא מִצָּרָה נַפְשִׁי:יב וּבְחַסְדְּךָ תַּצְמִית אֹיְבָי וְהַאֲבַדְתָּ כָּל צֹרֲרֵי נַפְשִׁי כִּי אֲנִי עַבְדֶּךָ:
נקרא  1  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה