ואת יודעת מה קרה איתם במכולת?תבלינים במקרר בלבד, לא בוררת.
הם עמדו על המדף ולא שהו בקירור.
אם בררת טרם האחסנה במקרר, אז ודאי לא צריך שוב.
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ואת יודעת מה קרה איתם במכולת?תבלינים במקרר בלבד, לא בוררת.
זה באמת תלוי בהרגלים, ובמלאי בבית, כמו שכתבה @ארבע , כי לי יש במקפיא באופן קבוע פטרוזיליה יבשה ושבבי בצל.מזכיר לי את המתכונים האלה של ה"10 דקות"
זה מתחיל: פטרוזליה קצוצה (כלומר למלאות קערה עם סבון, להפריד עלים, להשרות,לשטוף היטב, לקצוץ, לשטוף את הקרש)
בצל מטוגן (כלומר לבדוק, לחתוך ולטגן, ולטוף את המחבת)
וכן על זה הדרך.
הלכה לך כבר חצי שעה ואת עדיין רק בשלב "המצרכים"
אצלנו זו התוספת הכמעט קבועה לשבת.(קוסקוס מהיר הכנה, אבל אצלינו הוא מתבשל בסיר כמו פתיתים),
היה לוקח יותר זמן כי פשוט הייתי ממוקדת,
וזו היתה מטרת הפוסט
אפשר לעשות את זה אם ממוקדים, כאמור,את באה להגיד שעד 12.10 לא התחלת לא אוכל ולא ספנג'ה? והספקת להכניס שבת מוקדם?
אולי עדיף שאני לא אספר איך אני מכין שבת בעשר דקות
מתקשרת לאמא/שוויגער ומזמינה את עצמך?אולי עדיף שאני לא אספר איך אני מכין שבת בעשר דקות
ואפשר להוסיף , שאינה דומה הכנת שבת עם ילדים קטנים שמתרוצצים בין הרגליים, לבין הכנה עם בחורות בוגרות שעוזרות....לא התייחסתן לכמה סועדים הכנתן
לא אותו דבר להכין שבת לזוג+2 תינוקות
או למשפחה של 12+ נפשות
שלא לדבר על נשואים שלא מוותרים על שבת אצל אמא
אפילו אם מדובר על אותו תפריט בדיוק
לא אמרתי.את באה להגיד שעד 12.10 לא התחלת לא אוכל ולא ספנג'ה? והספקת להכניס שבת מוקדם?
אוף, למה רק אצלי כל דבר זה סיפור?
אני הייתי נלחצת טילים, ואצלי החלות קנויות ואין עוגות...
משטחי עבודה הם דבר שאם אין אותם, מייצרים אותם...גודל השיש - האם המקום מאפשר לעבוד על כמה דברים במקביל...
כן. מכינה על השיש ככל הניתן.Wow!!!
את מכינה על השיש הכל מראש?
יודעת מתכונים בעל פה?
מתחילה עם סלטים/עיקריות?
איך עושים את זה??
אשמח לשמוע...
אני יודעת.אצלנו זו התוספת הכמעט קבועה לשבת.
ואין צורך בסיר.
אני מכניסה שקית לתבנית עמוקה קטנה (גודל בערך חצי מתבנית A4, אבל עם דפנות עמוקות. יש להשיג בכל חנות ח"פ, ויש שם גם מכסים תואמים) מוסיפה כפית מלח, מעט שמן, ושתים וחצי כוסות מים רותחים. מערבבת ומכסה מיד במכסה. אחרי 10 דקות פותחת, מפוררת עם מזלג, ומעבירה לפלטה. להגשה משתמשת בכלי המיועד להגשת תבניות ח"פ.
בשמחה.@חני גרינשטיין
הקוסקוס נשמע ממש טוב.
הבנתי את הרעיון, אבל את יכולה לפרט בדיוקקקק
כמה ואיך את מכינה אותו?
*בררתואת יודעת מה קרה איתם במכולת?
הם עמדו על המדף ולא שהו בקירור.
אם בארץ טרם האחסנה במקרר, אז ודאי לא צריך שוב.
או יותר נכון לספר מה היא כוללת......אולי עדיף שאני לא אספר איך אני מכין שבת בעשר דקות
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: