דרוש מתכון כבד קצוץ כמו בחנות

הולי

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
סיכום: חצילים, קישואים, פטריות, יין מתוק/יבש, דבש, פפריקה, פלפל, מלח, חרדל, אבקת מרק פטריות, מיונז, רוטב טריאקי, רוטב צלי, ביצים קשות, ביצים חיות, חביתות, והמון המון המון בצל

וקצת כבד כדי שיהיה בשרי :p :p :p
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני מתחילה בקניה של הכבד.
כבד צלוי מידי=כבד קצוץ יבש ו"חונק"

הוא חייב להישאר ורוד אחרי הצליה-מבטיח את עסיסיות הסלט.

בנוסף, הבצל, מטגנת אותו להשחמה חזקה, ושמן בנדיבות, כשהבצל מתקרמל הוא מוציא את הסוכרים שלו וככה לא צריך להוסיף סוכר\דבש וכו'.
מעט מלח לתיבול וזהו.

יוצא עסיסי, רךךךך ומעדן
 

אבי2000

משתמש סופר מקצוען
בלי הרבה בלאגן,
תנסו ותראו,

2 בצלים לגדולים לטגן אותם,
לשים בבלנדר יד 2 ביצים קשות
את הבצלים,
וחבילה של כבד צלוי,( הקטנה)
פלפל שחור
מלח

זהו..

לשים בתבנית ולהניח על הפלטה שעה פלוס לפני הסעודה.
פשוט וטעים

יש עוד משהו...
מתכון אחר,
את הבצלים לא לטחון,
לטגן עם פלפל שחור ומלח
לשים בתבנית,
ובשבת כששמים על הפלטה,
חותכים את הכבד לקוביות,
מערבבים את הכל, יוצא ממש טעים.

את הכבד מניחים רק בשבת כדי שלא יתייבש.
בתאבון.
 

ניו פייס

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
הכי חשוב!!!! לשים את הכבד הצלוי אחרון ולבישול ממש קצר ככה הוא נשאר רך.
וגם לטחון רק כשמתקרר!!! אחרת הוא ניהיה גרגירי.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
בלי ביצה זה פטה כבד, לא כבד קצוץ.
וזה באמת טעים פי מאה.
אני מכינה ממתכון של נירה רוסו.
 

חנה אביטל

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אפשר להקפיא ???
עם ביצה או בלי ביצה
ואם יש כאן מתכון מסודר שאפשר להקפיא נשמח מאוד מאוד .
תודה רבה
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
את רוצה לומר שאת מתעקשת להגיע לשלהם?
הביתי הרבה יותר טעים!
פעם טעמתי היה ממש לא טעים!!
אז טעמת אחד לא מוצלח, או שזה עניין של הרגל.

יש קייטרינגים / מעדניות שהכבד שלהם פשוט וואו!
רך, עסיסי, מלא טעם של עוד.
 

ש+

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אפשר להקפיא ???
עם ביצה או בלי ביצה
ואם יש כאן מתכון מסודר שאפשר להקפיא נשמח מאוד מאוד .
תודה רבה
אפשר להקפיא
אני אף פעם לא מכינה עם ביצה כי לא אוהבים אצלינו וזה מחזיק מצוין במקפיא
המתכון:
לטגן מלא בצל- כמה שיותר יותר טעים
להוסיף שמטוגן את הכבד לכמה דקות
לטחון בבלנדר עם מלח ופלפל
 

אבי2000

משתמש סופר מקצוען
בלי ביצה זה פטה כבד, לא כבד קצוץ.
וזה באמת טעים פי מאה.
אני מכינה ממתכון של נירה רוסו.
אפשר את המתכון?
אפשר להקפיא
אני אף פעם לא מכינה עם ביצה כי לא אוהבים אצלינו וזה מחזיק מצוין במקפיא
המתכון:
לטגן מלא בצל- כמה שיותר יותר טעים
להוסיף שמטוגן את הכבד לכמה דקות
לטחון בבלנדר עם מלח ופלפל
למה צריך לטגן את הכבד? הוא כבר צלוי מספיק, לא?
 

אבי2000

משתמש סופר מקצוען
לא קשור,
אבל אם רוצים לחמם על הפלטה את הכבד, למי שאוהב חם,
אז אם אתם צולים את הכבד צריך להיזהר שלא יעבור 3 ימים מהשחיטה לצליה..
 

shifrash

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
למה אף פעם לא הצלחתי??
מה הם שמים שם שאני לא?
או מה אתם שמים?
אני שמה ביצים-בצל מטוגן-כבד-פלפל-מלח-פפריקה.
בחנות יש ריבוי בצל וביצים, ופלפל שחור, אין פפריקה,
המינון צריך להיות נכון.
אצלי זה ככה:
על 5 חתיכות כבד כפולות צלויות קלות (לא שרופות) עדיף צליה בייתית , ולא קנוי ושרוף וחונק.
2 בצלים גדולים קצוצים דק ומטוגנים עד לריכוך(לא הזהבה)
2 ביצים קשות
חצי כפית מלח וקורט פלפל שחור.

מוגש עם פרוסות בצל מטוגן על מצע פירה תפו"א
או לצד טחינה.

מבקשים ממני בכל אירוע משפחתי, אז כנראה שזה יוצא טעים במיוחד.
 
נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכח

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אַשְׁרֵי כָּל יְרֵא יְהוָה הַהֹלֵךְ בִּדְרָכָיו:ב יְגִיעַ כַּפֶּיךָ כִּי תֹאכֵל אַשְׁרֶיךָ וְטוֹב לָךְ:ג אֶשְׁתְּךָ כְּגֶפֶן פֹּרִיָּה בְּיַרְכְּתֵי בֵיתֶךָ בָּנֶיךָ כִּשְׁתִלֵי זֵיתִים סָבִיב לְשֻׁלְחָנֶךָ:ד הִנֵּה כִי כֵן יְבֹרַךְ גָּבֶר יְרֵא יְהוָה:ה יְבָרֶכְךָ יְהוָה מִצִּיּוֹן וּרְאֵה בְּטוּב יְרוּשָׁלִָם כֹּל יְמֵי חַיֶּיךָ:ו וּרְאֵה בָנִים לְבָנֶיךָ שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  20  פעמים

לוח מודעות

למעלה