בשרי שיתוף | מתכון לכבד קצוץ הנמכר בישיבה (המשך לצ'ולנט)

המקלטת

משתמש פעיל
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
עשיתי השבוע-
קלי קלות...
יצא מעדןןן!!

200 גרם כבד צלוי
6 בצלים גדולים מטוגנים היטב עם הרבה שמן

אחרי טיגון הבצל אני מוסיפה את הכבד חתוך גס למחבת עם הבצל,
מטגנת על אש נמוכה כמה דקות,
ואז מוסיפה 5 ביצים טרופות (חיות) למחבת - עד שנהיית חביתה - אבל ממש טיגון קצר,
את כל תכולת המחבת אני מעבירה למג'ימיקס על מצב סכין-בערך 3 דקות
(אם רוצים פחות נוזלי-אז מקצרים את משך זמן הטחינה)

מוסיפה תיבול:
כפית מלח
כפית סילאן-מוסיף מאד!!
קורט פלפל שחור

סיבוב נוסף במג'ימיקס לערבול התבלינים.

בתאבון!!!!
 

רינה דיצה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אני כלל לא שמה ביצים בכבד, רק כבד והרבה בצל מטוגן ויוצא מהמם!
 

horseman

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אפשר להקפיא כזה דבר?
יוצא קצת מיימי ורך הרבה פחות טעים, מה שכן אפשר זה להקפיא אחרי הטיגון עם הבצל והטחינה, ולהוסיף את הביצים אחרי הפשרה [כמובן לרסק אותם לפני הערבוב עם הכבד אפשר עם מוט.]
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  18  פעמים

לוח מודעות

למעלה