אין כמו לעבוד עם הילדים יחד במטבח
יש מי שיאמר שאין כמו הכיף הזה
ויש מי שיאמר שאין כמו הזוועה הזו
יש מי שיאמר שאין כמו חווית הביחד הזו והליכוד המשפחתי
ויש מי שיאמר שאין כמו הסיוט הזה והלכלוך והבלאגן
אבל על דבר אח כולם יסכימו
שאין כמו לעבוד עם הילדים במטבח...
אז כל אחד יבחר את האין כמו שלו.
אבל יש דברים שהם כל כך קלים להכנה ששווה בהחלט את כל סוגי ה"אין כמו"
כמו למשל יצירת השוקולד הכל כך מתוקה הזו לט"ו בשבט.
כל כך קל
וכל כך חמוד
וטעים
והאור על פניהם של הילדים
והאושר
והשוקולד שאחר כך צובע להם את הפנים המלאכיות [או הלא מלאכיות...]
אין כמוהם!
מה צריך?
שוקולד מריר ולבן
אגוזים ופירות יבשים- בהתאם לגיל הילדים
מקל ניר או מקל של ארטיק
זהו.
חותכים פירות יבשים לחתיכות קטנות, פיצוחים ואגוזים - חוצים.
אפשר מראש לרסס חלק בספריי זהב אכיל
ממיסים שוקולד מריר
מעבירים לשקית זילוף וממתינים שלא יהיה ממש רותח כדי שלא יהיה ממש ממש נוזלי ויתפשט מיד בזילוף. הוא צריך להיות נוזלי אבל לא ממש רותח
מזלפים מסגרת עיגול על ניר אפיה.
מניחים מקל
ממתינים כמה שניות ומזלפים שוקולד למילוי של העיגול וכיסוי של המקל
ממיסים שוקולד לבן.
בעוד השוקולד המריר עדיין רטוב. לא נוזלי אבל לא ממש יבש, מזלפם עיגול מהשוקולד הלבן ומשאירים שוליים כהים.
הדיוק לא חשוב בכלל!
ממתינים כמה שניות ומקשטים בפירות יבשים ופיצוחים
משהם ליבוש ומעבירים להקפאה להתקשות מוחלטת
מחלצים מניר האפיה.
אפשר לרסס מעט בספריי זהב אכיל
זהו
אה, רגע
בשביל השלימות:
מכניסם לצלופן קטן וקושרים בסרט
ולמבוגרים?
בעז"ה מתכון לחטיף שוקולד עם פירות יבשים ופיצוחים, בסוף השבוע.
יש מי שיאמר שאין כמו הכיף הזה
ויש מי שיאמר שאין כמו הזוועה הזו
יש מי שיאמר שאין כמו חווית הביחד הזו והליכוד המשפחתי
ויש מי שיאמר שאין כמו הסיוט הזה והלכלוך והבלאגן
אבל על דבר אח כולם יסכימו
שאין כמו לעבוד עם הילדים במטבח...
אז כל אחד יבחר את האין כמו שלו.
אבל יש דברים שהם כל כך קלים להכנה ששווה בהחלט את כל סוגי ה"אין כמו"
כמו למשל יצירת השוקולד הכל כך מתוקה הזו לט"ו בשבט.
כל כך קל
וכל כך חמוד
וטעים
והאור על פניהם של הילדים
והאושר
והשוקולד שאחר כך צובע להם את הפנים המלאכיות [או הלא מלאכיות...]
אין כמוהם!
מה צריך?
שוקולד מריר ולבן
אגוזים ופירות יבשים- בהתאם לגיל הילדים
מקל ניר או מקל של ארטיק
זהו.
חותכים פירות יבשים לחתיכות קטנות, פיצוחים ואגוזים - חוצים.
אפשר מראש לרסס חלק בספריי זהב אכיל
ממיסים שוקולד מריר
מעבירים לשקית זילוף וממתינים שלא יהיה ממש רותח כדי שלא יהיה ממש ממש נוזלי ויתפשט מיד בזילוף. הוא צריך להיות נוזלי אבל לא ממש רותח
מזלפים מסגרת עיגול על ניר אפיה.
מניחים מקל
ממתינים כמה שניות ומזלפים שוקולד למילוי של העיגול וכיסוי של המקל
ממיסים שוקולד לבן.
בעוד השוקולד המריר עדיין רטוב. לא נוזלי אבל לא ממש יבש, מזלפם עיגול מהשוקולד הלבן ומשאירים שוליים כהים.
הדיוק לא חשוב בכלל!
ממתינים כמה שניות ומקשטים בפירות יבשים ופיצוחים
משהם ליבוש ומעבירים להקפאה להתקשות מוחלטת
מחלצים מניר האפיה.
אפשר לרסס מעט בספריי זהב אכיל
זהו
אה, רגע
בשביל השלימות:
מכניסם לצלופן קטן וקושרים בסרט
ולמבוגרים?
בעז"ה מתכון לחטיף שוקולד עם פירות יבשים ופיצוחים, בסוף השבוע.