לא.
זה לא לבר של השבע ברכות.
זה למשהו אחר שהייתי צריכה להוציא היום.
אה, היו כמה מיותרים מכל סוג, אז אולי כן יהיו כמה מהם בשבע ברכות. אולי. אל תתפסו אותי במילה.
הכנה קלה קלה.
מבטיחה
שעה והם היו מוכנים. כולל הכנת העוגות.
באמת.
עובדים על הכל יחד.
איך?
הנה כבר.
אבל קודם תכירו אותם.
טרייפל אוכמניות
טרייפל קרם קרמל
טרייפל שוקולד
קיבלתי 45 כוסות.
15 מכל סוג
אז ממה הם מורכבים?
עוגת שוקולד ועוגת וניל. מתכון אחד. לחצי מוסיפים קקאו.
2 ריצ' גדולים סה"כ ליטר ריצ'.
500 מ"ג קרם קרמל קנוי
500 מ"ג מלית אוכמניות
300 גרם שוקולד מריר
שנתחיל?
מכינים עוגות:
8 ביצים M
2 כוסות סוכר
1.5 כוסות שמן
1 אבקת אפיה
1.5 כוסות מים פושרים
5 כוסות קמח
1/2 כוס קקאו
מקציפים ביצים שלימות עם סוכר במשך כ-3 דקות. מקציפים במהירות גבוהה עם הוו של הבחושות
מוסיפים שמן בקילוח דק.
מורידים מהירות הקצפה ומוסיפים אבקת אפיה, קמח ומים לסירוגין. מערבבים עד שהקמח נטמע בתערובת והיא חלקה.
מרפדים 2 תבניות חד פעמי הכי גדולות הבניר אפיה.
יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית אחת.
מוסיפים קקאו לתערובת הנותרת ויוצקים לתבנית השניה.
אופים ב 180 מעלות כ-15-20 דקות עד שהעוגות יבשות.
מקררים.
בעזרת הכוס שבה נשתמש קורצים עיגולים מהעוגות
אם הכוס לא עגולה ולא שווה בקוטרה בתחתת ולמעה אפשר לפורר את העוגה ולשים פירורים במקום עיגול עוגה.
שמים בכל כוס עיגול עוגה כהה.
מקציפים כ-800 מ"ל מהריצ' לקצף נוקשה.
מחלקים ל-3.
כל שליש מחלקים לשליש ו-2/3
לאחד מה 2/3 מוסיפים 250 מ"ג מלית אוכמניות
ל2/3 השני 250 קרם קרמל
ל 2/3 השלישי- ממיסים שוקולד עם 200 מ"ל ריצ' לקבל גנאש. מוסיפים כמחצית מהגנאש.
מעבירים לשקיות זילוף
ממלאים מעט בכוסיות. כל סוג בשליש מכמות הכוסיות.
מדללים 250 מ"ג מלי אוכמניות ו 250 מ"ג קרם קרמל במעט מים כדי שלא יהיה סמיך מדי. מדללים כמובן כל אחד בנפרד.
מעל כל קרם יוצקים ככף וחצי מהרוטב המתאים.
רוטב קרמל על הריצ' עם הקרמל
רוטב אוכמניות על הריצ' עם מלית האומכניות
גנאש שוקולד- ממה שנותר על הריצ' עם הגנאש.
ישאר לנו רוטב מכל סוג. נשתמש בו עוד רגע
דוחפים עיגול עוגה בהירה מעל כל רוטב.
נשארנו עם 3 חלקים של 1/3 מהריצ' המוקצף.
לכל שליש מוסיפים את אחד הרטבים ומזלפים מעל לעוגה הבהירה.
מקשטים איך שרוצים.
זה לא לבר של השבע ברכות.
זה למשהו אחר שהייתי צריכה להוציא היום.
אה, היו כמה מיותרים מכל סוג, אז אולי כן יהיו כמה מהם בשבע ברכות. אולי. אל תתפסו אותי במילה.
הכנה קלה קלה.
מבטיחה
שעה והם היו מוכנים. כולל הכנת העוגות.
באמת.
עובדים על הכל יחד.
איך?
הנה כבר.
אבל קודם תכירו אותם.
טרייפל אוכמניות
טרייפל קרם קרמל
טרייפל שוקולד
קיבלתי 45 כוסות.
15 מכל סוג
אז ממה הם מורכבים?
עוגת שוקולד ועוגת וניל. מתכון אחד. לחצי מוסיפים קקאו.
2 ריצ' גדולים סה"כ ליטר ריצ'.
500 מ"ג קרם קרמל קנוי
500 מ"ג מלית אוכמניות
300 גרם שוקולד מריר
שנתחיל?
מכינים עוגות:
8 ביצים M
2 כוסות סוכר
1.5 כוסות שמן
1 אבקת אפיה
1.5 כוסות מים פושרים
5 כוסות קמח
1/2 כוס קקאו
מקציפים ביצים שלימות עם סוכר במשך כ-3 דקות. מקציפים במהירות גבוהה עם הוו של הבחושות
מוסיפים שמן בקילוח דק.
מורידים מהירות הקצפה ומוסיפים אבקת אפיה, קמח ומים לסירוגין. מערבבים עד שהקמח נטמע בתערובת והיא חלקה.
מרפדים 2 תבניות חד פעמי הכי גדולות הבניר אפיה.
יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית אחת.
מוסיפים קקאו לתערובת הנותרת ויוצקים לתבנית השניה.
אופים ב 180 מעלות כ-15-20 דקות עד שהעוגות יבשות.
מקררים.
בעזרת הכוס שבה נשתמש קורצים עיגולים מהעוגות
אם הכוס לא עגולה ולא שווה בקוטרה בתחתת ולמעה אפשר לפורר את העוגה ולשים פירורים במקום עיגול עוגה.
שמים בכל כוס עיגול עוגה כהה.
מקציפים כ-800 מ"ל מהריצ' לקצף נוקשה.
מחלקים ל-3.
כל שליש מחלקים לשליש ו-2/3
לאחד מה 2/3 מוסיפים 250 מ"ג מלית אוכמניות
ל2/3 השני 250 קרם קרמל
ל 2/3 השלישי- ממיסים שוקולד עם 200 מ"ל ריצ' לקבל גנאש. מוסיפים כמחצית מהגנאש.
מעבירים לשקיות זילוף
ממלאים מעט בכוסיות. כל סוג בשליש מכמות הכוסיות.
מדללים 250 מ"ג מלי אוכמניות ו 250 מ"ג קרם קרמל במעט מים כדי שלא יהיה סמיך מדי. מדללים כמובן כל אחד בנפרד.
מעל כל קרם יוצקים ככף וחצי מהרוטב המתאים.
רוטב קרמל על הריצ' עם הקרמל
רוטב אוכמניות על הריצ' עם מלית האומכניות
גנאש שוקולד- ממה שנותר על הריצ' עם הגנאש.
ישאר לנו רוטב מכל סוג. נשתמש בו עוד רגע
דוחפים עיגול עוגה בהירה מעל כל רוטב.
נשארנו עם 3 חלקים של 1/3 מהריצ' המוקצף.
לכל שליש מוסיפים את אחד הרטבים ומזלפים מעל לעוגה הבהירה.
מקשטים איך שרוצים.
נערך לאחרונה ב: