טבילת כדורים בשוקולד מומס

דוריטוס

משתמש רשום
הכנתי כדורי שוקולד ואני רוצה לטבול אותם בשוקולד מומס היטב מכל הכיוונים אבל שיצאו יפים עם שכבה אחידה זה צריך להיות לבר
יש טיפים עיצות? דחוף
 

מלכי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
קיסם שיניים
אח"כ מניחים אותם על נייר אפיה אחד אחד עד להתקררות.
 

למדן בגן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
כמו שאמרו עם קיסם ולאחר מכן לנעוץ בלוח קלקר ולהקפיא
 

נקודת מחשבה

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
יש בחנויות אפיה מקלות מפלסטיק שנועצים בכדור- מאד יפה!!
(זה מקל כמו של הסוכריות)
 

blueberry

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
להקפיא היטב את הכדורים לפני הטבילה בשוקולד
לטבול עם קיסם ולנעוץ בקלקר/ קאפה
 

ת'כלס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
קודם להקפיא! היטב,
ואז לטבול (עם קיסם) בשוקולד חמים. השוקולד מקבל "הלם" מהקור ונהיית שכבה.
מנערים, ומניחים לייבוש. (כדאי להעביר מקום אחרי כמה שניות כדי שלא תהיה שכבה עבה מתחת)
 

blueberry

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כמו כן מומלץ להמיס את השוקולד עם קצת שמן
 

gol

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צריך שיהיו קפואים וכך הם תקועים טוב על המקל.
ממיסים שוקולד צמקאו ומריר, מוסיפים כף שמן, בכלי שיהיה עמוק והשוקולד בגובה שיוכל להכנס כדור בשלמותו.תוקעים קיסם שיניים בכדור, וטובלים את הכדור בשוקולד, מחזיקים שהשאריות יזלו ותוקעים על תבנית ביצים/קלקר עד שיתקשה.
בהצלחה
 
  • תודה
Reactions: RRL

yudb

משתמש סופר מקצוען
אח"כ מוציאים את הקיסם?
אני יכולה להקיש מזה על ופל עם קרם מעל?
 

Rocket Studio

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שופט/ת באתגר דריבל
אגב, יש לקנות שיפודים קצרים - קצת יותר מאורך של מחצית השיפוד
מאד מוצלח ונוח
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כשטובלים כדורים קפואים בשוקולד צריך להיזהר שהשוקולד לא יהיה מדי חם אחרת הוא מתבקע אחרי שהוא מתייבש.
ממיסים. ממתינים שקצת יתקרר ורק אחר כך טובלים.
 

pnina912100

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י hbecker;1731164:
כשטובלים כדורים קפואים בשוקולד צריך להיזהר שהשוקולד לא יהיה מדי חם אחרת הוא מתבקע אחרי שהוא מתייבש.
ממיסים. ממתינים שקצת יתקרר ורק אחר כך טובלים.

אצלי בכל אופן הפוך,
עשיתי קרמונים, ודווקא כשטבלתי אותם בשוקולד חם הם יצאו יפים, כי השוקולד נוזלי,
וכשהשוקולד התחיל קצת להתקרר, הוא נהיה פחות נוזלי, נדבק לכדור יותר שוקולד ויצא פחות חלק.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
נכתב ע"י pnina912100;1731175:
אצלי בכל אופן הפוך,
עשיתי קרמונים, ודווקא כשטבלתי אותם בשוקולד חם הם יצאו יפים, כי השוקולד נוזלי,
וכשהשוקולד התחיל קצת להתקרר, הוא נהיה פחות נוזלי, נדבק לכדור יותר שוקולד ויצא פחות חלק.

לא הבנת אותי.
לא מחכים שהשוקלד יהיה קר [כי אז הוא באמת מתקשה] אבל לא טובלים רגע אחרי שהמסו אותו. שוקולד חם אבל מצונן קצת, כלומר- לא רותח!
הוצאת את הקרמונים ישר מהמקפיא לטבילה בשוקולד או שהם היו קודם בחוץ? אם הים היו קודם בחוץ אז באמת אין בעיה. אני דיברתי על כדורים שיוצאים מההקפאה [שזה מומלץ כי אז הרבה יותר קל לצפות אותם].
 

pnina912100

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י hbecker;1731181:
לא הבנת אותי.
לא מחכים שהשוקלד יהיה קר [כי אז הוא באמת מתקשה] אבל לא טובלים רגע אחרי שהמסו אותו. שוקולד חם אבל מצונן קצת, כלומר- לא רותח!
הוצאת את הקרמונים ישר מהמקפיא לטבילה בשוקולד או שהם היו קודם בחוץ? אם הים היו קודם בחוץ אז באמת אין בעיה. אני דיברתי על כדורים שיוצאים מההקפאה [שזה מומלץ כי אז הרבה יותר קל לצפות אותם].

דווקא כן הבנתי אותך:)
אני טובלת בשוקולד רותח כך יצא לי הכי טוב,
וכן מיד כשיוצא מהקפאה,
אולי זה תלוי ברכיבים של השוקולד...
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
נכתב ע"י pnina912100;1731186:
דווקא כן הבנתי אותך:)
אני טובלת בשוקולד רותח כך יצא לי הכי טוב,
וכן מיד כשיוצא מהקפאה,
אולי זה תלוי ברכיבים של השוקולד...

אז יש לך נס, אשרייך.
אני מתעסקת עם שוקולד המון [יותר מפעם בשבוע] כך שאני רואה את זה בשטח. תהני מהנס שלך:)
 

חילי דיס

משתמש חדש
הכנתי כדורים עם פצפוצי אורזזה לאמידי כבד בשביל הקייסם?
הם לא יפלו?
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

25.06

י"ט סיון


פתיחת מסלול

קורס עריכת וידאו

מלגות והנחות משמעותיות!


25.06

י"ט סיון


פתיחת מסלול

קורס פיתוח ובניית אתרים

מלגות גבוהות!


25.06

י"ט סיון


וובינר מרתק

האם אפשרי לפתח קריירה משגשגת בלי לוותר על לימוד התורה?

וובינר מרתק בנושא "עיצוב על זמני" עם מעצב העל החרדי שפיתח קריירה משגשגת לצד לימוד התורה ואורח חיים חרדי מלא

הכניסה חופשית!


27.06

כ"א סיון


פתיחת מסלול:

התכנית המקצועית להכשרת אדריכלי פנים ומעצבים

לעבוד בתחום האדריכלות תוך שנתיים בלבד! וללמוד תכנים בלעדיים שיתנו לך יתרון ענק וביקוש גדול בשוק!

מסלול לגברים


27.06

כ"א סיון


השקה חגיגית!

עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


30.07

כ"ד תמוז


פתיחת מסלול

מאסטר בשיווק דיגיטלי

מלגות גבוהות!


9.09

ו' אלול


פתיחה חגיגית:

קורס פרסום וקופי+

איך מפיקים קפמיינים לחברות הכי גדולות בשוק? איך בונים אסטרטגיה מדוייקת? מהו המסר? כתיבה שיווקית, קופי ויצירתיות, ואפילו כתיבה לסושיאל ולדיגיטל!

עם תכני AI


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק כג

א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָה רֹעִי לֹא אֶחְסָר:ב בִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:ג נַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:ד גַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:ה תַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ו אַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יְהוָה לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  24  פעמים

אתגר AI

הגיע זמן הגאולה • אתגר 50

לוח מודעות

למעלה