בבית אצלינו יש לרוב רק קמח לבן.
אבל אחרי שקיבלתי מארז קמחים מרובינפלד [ואיזה כיף שהעליתי את האשכול ההוא, בזכות זה יצאתי ברכוש גדול ] ובמארז היו גם קמחים שונים כמו קמח כוסמין לבן וקמח כוסמין 80% ומשפר אפיה, החלטתי לנסות אותם.
גילוי נאות, לא השתמשתי בקמחים כאלו מחברות אחרות כבר לפחות שנתיים.
לפני שנתיים הכנתי לחמניות כוסמין 80% ולא יצא לי כל כך טוב. אני אפילו לא זוכרת איזו חברה זו היתה, אבל לא רובינפלד כי לא קניתי רובינפלד אפפעם.
אז קצת חששתי, אבל אם יש לי את הקמח בבית...אז ננסה, לא?
צילמתי גם את כל תהליך ההכנה.
הכנתי חלות מכוסמין לבן ולחמניות מכוסמין 80%.
שנתחיל?
המתכון הוא המתכון הרגיל שלי ללחמיות וחלות.
לא שיניתי מכמות המים...שמתי 550 מ"ל מים ויצא מצוין.
חלות. קמח כוסמין לבן
בצק לאחר התפחה:
כדורי בצק לאחר התפחה:
כדורי בצק לאחר שיצרתי גלילים מכדורי הבצק, והתפתחי עוד:
לאחר קליעה, לפני התפחה:
ורגע לפני התנור:
ומוכנות:
רק בבקשה,
זה לא אשכול פרסום.
רק שהשתמשתי בקמח ששלחו לי ונהניתי. אז אני משתפת.
כל אחד יכול להשתמש בקמח שהוא אוהב.
נא לא להפוך את האשכול לאשכול דיון קמחים, כבר עשינו את זה באשכול הקודם.
השיתוף הזה הוא בעיקר לתהליך הכנת החלות והלחמניות שלי, תוכנן כבר מזמן, אבל היות והיה לי את הקמחים הנ"ל בבית החלטתי לנסות אותם.
ונראה מה יגידו בני הבית בשבת בעז"ה.
נשוב ונעדכן
אבל אחרי שקיבלתי מארז קמחים מרובינפלד [ואיזה כיף שהעליתי את האשכול ההוא, בזכות זה יצאתי ברכוש גדול ] ובמארז היו גם קמחים שונים כמו קמח כוסמין לבן וקמח כוסמין 80% ומשפר אפיה, החלטתי לנסות אותם.
גילוי נאות, לא השתמשתי בקמחים כאלו מחברות אחרות כבר לפחות שנתיים.
לפני שנתיים הכנתי לחמניות כוסמין 80% ולא יצא לי כל כך טוב. אני אפילו לא זוכרת איזו חברה זו היתה, אבל לא רובינפלד כי לא קניתי רובינפלד אפפעם.
אז קצת חששתי, אבל אם יש לי את הקמח בבית...אז ננסה, לא?
צילמתי גם את כל תהליך ההכנה.
הכנתי חלות מכוסמין לבן ולחמניות מכוסמין 80%.
שנתחיל?
המתכון הוא המתכון הרגיל שלי ללחמיות וחלות.
לא שיניתי מכמות המים...שמתי 550 מ"ל מים ויצא מצוין.
חלות. קמח כוסמין לבן
בצק לאחר התפחה:
כדורי בצק לאחר התפחה:
כדורי בצק לאחר שיצרתי גלילים מכדורי הבצק, והתפתחי עוד:
לאחר קליעה, לפני התפחה:
ורגע לפני התנור:
ומוכנות:
רק בבקשה,
זה לא אשכול פרסום.
רק שהשתמשתי בקמח ששלחו לי ונהניתי. אז אני משתפת.
כל אחד יכול להשתמש בקמח שהוא אוהב.
נא לא להפוך את האשכול לאשכול דיון קמחים, כבר עשינו את זה באשכול הקודם.
השיתוף הזה הוא בעיקר לתהליך הכנת החלות והלחמניות שלי, תוכנן כבר מזמן, אבל היות והיה לי את הקמחים הנ"ל בבית החלטתי לנסות אותם.
ונראה מה יגידו בני הבית בשבת בעז"ה.
נשוב ונעדכן