תתפיחי במקרר, כדאי להוציא חצי שעה - שעה לפני האפיה.למישהו יש מושג? לא רוצה שיתפח סתם
בהצלחה!!
תתפיחי במקרר, כדאי להוציא חצי שעה - שעה לפני האפיה.למישהו יש מושג? לא רוצה שיתפח סתם
אני אשמח לדעת כמה זמן בערך כדאי להתפיח,
קצת קשה לי למדוד בעין את הכפלת הנפח של הבצק...
קצת קשה לתת זמן מדויקאני אשמח לדעת כמה זמן בערך כדאי להתפיח,
קצת קשה לי למדוד בעין את הכפלת הנפח של הבצק...
במקרר.@hbecker הכנתי את הבצק בשביל הפיצה, רוצה לאפות רק לקראת סוף הצום שיהיה עסיסי.
אפשר לשמור את הבצק בקרור? ואם כן עדיף לפני הכנת הצורה ומריחת הרוטב פיצה או אחרי?
כנ"למצטרפת לשאלה (בנוגע ללחם חמאת שום ופטרוזיליה)
לא מוצאתהני!!!!
כל מתכון אוצר בלום!!!
תודה,
אני רק שאלה, במתכון של לחמניות הפתעה לילדים,
למה התכוון המשורר: חבילות אצבעות שוקולד של קראנצ'
???
יש תמונה אולי?
קצת רותחמצטרפת גם לשאלה
@hbecker החוברת משגעת, פשוט לא יודעת מה לבחור מכל הטוב הזה
ושאלה נוספת לגבי הקרור לאלו שעשו כבר - האם הכונה ישר שהם יוצאות מהתנור להוציא מהתבנית להניח על רשת לקרור , זה לא רותח?
בסוף הכנתי את הצורה ומרחתי רוטב פיצה, שמתי במקרר לאיזה 4 שעותבמקרר.
להוציא שעה לפני הזמן
להתפיח לרדד וכו'
משתדלת כמה שפחות בתשה באב.בסוף הכנתי את הצורה ומרחתי רוטב פיצה, שמתי במקרר לאיזה 4 שעות
הוצאתי אפיתי ויצא מטורף הכל התחסל
תודה לך! היית חסרה כאן בצום
הכנתי את הטבעות צילי שום, יצא טעים מאדמשתדלת כמה שפחות בתשה באב.
אחה"צ לקראת הסוף...
שימחת אותי@hbecker
לא יודעת איך להודות לך
אני כבר שנתיין מחפשת את המתכון המושלם לחלות, שבוע שכבר הכנתי את המתכון שלך והבנתי שסוף סוף סיימתי את המסע
פשוט כיף. יצאו מוצלחות ברמותתתת
גם הבצק עצמו - אני לשה ביד, והיום הכנתי 2 קילו יחד, ופשוט קל ללוש אותו. כיף!
הני.לא מוצאת
כל שוקולד יתאים. זה פשוט שאצבעות זה הכי נח
אז הלכתי לבדוקהני.
סליחה שאני שוב מטרטרת בעניין הזה.
אני יודעת שכל שוקולד יתאים, עשיתי כבר פעם עם שוקולד למריחה.
אבל התלהבתי על הרעיון של האצבעות בגלל הנוחות.
איפה קונים דבר כזה? בחנות אפייה?
אוףףף אני לא מצאתי בינתיים
ואת עשית אותם עם עדשים?היה אדום פרווה עם עדשים
וכחול חלבי
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!