מאפים זה לא רק בצק-חוברת מתכוני בצק במתנה!

אנא בכוח

משתמש רשום
האם הלחמניות יוצאות יותר טוב שאופים אותן על טורבו או שעדיף אפיה של עליון תחתון ( יש לי תנור של אלקטרולקס)
 

אנא בכוח

משתמש רשום
בהמשך להודעה הקודמת
ושמתי לב שאני אופה בעליון תחתון האפיה היא איטית מאד
שאחרי שעברו 12 דקות הלחמניות לא חושבות להיות מוכנות
ובטרבו כן אחרי 12 דקות הן מוכנות
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@hbecker
תודה ענקיתת
האם אפשר להקפיא את הבצק?
להקפיא לפני התפחה?
אפשרי והפשיר ולהתפיח
לא תמיד זה תופח כמו שהיה תופח ללא הקפאה

האם הלחמניות יוצאות יותר טוב שאופים אותן על טורבו או שעדיף אפיה של עליון תחתון ( יש לי תנור של אלקטרולקס)
אפשר בטורבו
והאמת שאני אופה בטורבו.
 

אנא בכוח

משתמש רשום
תודה על התגובה המהירה,
את אופה בצקים בטורבו, או שיש דברים שאת כן אופה בעליון תחתון?
 

zgc

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
אוטומציה עסקית
@hbecker הרסת לי את הדיאטה :rolleyes:
הכנתי אתמול את הלחמניות שלך
יצא מושלם!!!! פריך וטעיםםםםםם.... לא עמדתי בזה - איך שיצא מהתנור כבר נטלתי ידיים :p


תודה!!!!
 

אנא בכוח

משתמש רשום
אופה בטורבו בטוסטר אובן גדול
מה המיוחד בטוסטר אובן על תנור ?
עוגת גבינה הכוונה לטורט גבינה או עוגת ריבת חלב של רוחי בלבוחי,
בטורבו זה צונח לי והביסקוויטים בתחתית הופכים להיות עיסה אחת דביקה,
הבעיה שבאפיה רגילה זה פשוט לוקח כפול בזמן,
ובאמת תודה על כל ההתייחסות אני רואה בך כתובת לשאלות באפיה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מה המיוחד בטוסטר אובן על תנור ?
עוגת גבינה הכוונה לטורט גבינה או עוגת ריבת חלב של רוחי בלבוחי,
בטורבו זה צונח לי והביסקוויטים בתחתית הופכים להיות עיסה אחת דביקה,
הבעיה שבאפיה רגילה זה פשוט לוקח כפול בזמן,
ובאמת תודה על כל ההתייחסות אני רואה בך כתובת לשאלות באפיה
שום דבר
זה מה שיש לי לחלבי.
 

הכל בסדר

משתמש מקצוען
אין לי אפשרות להוריד מכאן.
מישהי יכולה לשלוח לי למייל?
rhoff60 גימייל קום
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
@hbecker תודה על החוברת!
ניסיתי כמה מתכונים שלה ויצא מעולה.
השאלה שלי בקשר לפיתות בצל, בתמונה הבצל נראה שחום טוב, אבל לא כתבת לטגן קודם, אין צורך?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@hbecker תודה על החוברת!
ניסיתי כמה מתכונים שלה ויצא מעולה.
השאלה שלי בקשר לפיתות בצל, בתמונה הבצל נראה שחום טוב, אבל לא כתבת לטגן קודם, אין צורך?
אני לא מטגנת קודם.

אבל באמת אפשר.
 

מירי עוס

משתמש מקצוען
@hbecker תודה רבה על חוברת כה מגוונת ובהירה.
אני רוצה להכין את הבצק לפיצה.
שתי שאלות בענין-
- האם אפשר להכין עכשיו, ולאפות רק בערב? איפה כדאי לשמור שלא יחמיץ?
- אני רוצה להכין מקמח כוסמין 100%, יודעת שיצא פחות טעים..:(. אבל אין ברירה.
איזה שינויים עליי לעשות כדי שיצא סביר?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@hbecker תודה רבה על חוברת כה מגוונת ובהירה.
אני רוצה להכין את הבצק לפיצה.
שתי שאלות בענין-
- האם אפשר להכין עכשיו, ולאפות רק בערב? איפה כדאי לשמור שלא יחמיץ?
- אני רוצה להכין מקמח כוסמין 100%, יודעת שיצא פחות טעים..:(. אבל אין ברירה.
איזה שינויים עליי לעשות כדי שיצא סביר?
שימי במקרר ותוציאי ממנו בערך שעה לפני האפיה למקום חמים.

אפשר כוסמין.
תתחילי בכמות המים שבמתכון ותוסיפי מעט בהדרגה עד לקבלת בצק נח וגמיש. לא דביק
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  22  פעמים

לוח מודעות

למעלה