אני יכולה להוריד מה שנפתח בנטפרי. תשלחו את הקישור..אני לא מצליח שום אתר שכתבו כאן מישהו יכול לעזור לי להוריד איזה משהו דחוף מיוטיוב??
אני יכולה להוריד מה שנפתח בנטפרי. תשלחו את הקישור..אני לא מצליח שום אתר שכתבו כאן מישהו יכול לעזור לי להוריד איזה משהו דחוף מיוטיוב??
אני יכולה להוריד מה שנפתח בנטפרי. תשלחו את הקישור..
גם לי התוכנה כבר לא עובדתכעת בדקתי ועובד מצוין ב"ה.
לא ידעתי למה כוונתך, אז בדקתי גם את האתרים וגם את הורדה מהירה מיוטיוב, הכל תקין ב"ה.
אם יש לך שגיאה ספציפית - שלח אליי es0583292679gmail.com
אני עידכנתי את כל העידכונים שישכל מי שהתוכנה לא עובדת לו, או שהיא נפתחת לאט, סימן שהוא לא מעודכן...
לעצרינו הדרך היחידה לסדר זאת היא לעדכן, כפי שהזרכנו פעמים רבות לאין ספור!
מי לא מעדכן שלא יבוא בטענות.
כבר לפני כמה גרסאות הוספנו שני שכלולים למהירות העלייה, וכעת היא עולה בתוך כמה שניות!
ממתין לתגובה, בינתים אני חייב לקום, איה"י אראה את התגובה בהמשך.
הקובץ יורד ובסוף הוא אומר שיש בו וירוס ונמחקממתין לתגובה, בינתים אני חייב לקום, איה"י אראה את התגובה בהמשך.
תודה רבה הסתדרתיהסרטון שלך ירד לי תוך שניות, לא יודע מה יש אצלך...
ניסיתי להעלות לכאן, אך הוא אומר שזה מדאי כבד, מה כולם עושים? יש איזו קומבינה? אולי שלח לי מייל.
בכל מקרה העליתי צילום מסך מההורדה בתוכנה הזו: http://horadah.click/
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: