בשרי הבחנה בין סוגי בשר אולי מישהי מבינה

shishi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
איזה בשר מתאים לחמין מס 4 או 2?
מה זה בכלל מס 2 זה עם עצם?
וכן איזה חלק עדיף 6 או 8 לצלי?ובאיזה מהם יש יותר עצם ופחות בשר??
 

nit

משתמש פעיל
בכל הנתחים אין עצמות.
2 מעולה לטשולנט ממש.
לצלי פרוסות עדיף 6.
8 שומני יותר ומצוין לגולאש.
 

משולש ברמודה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הנדסת תוכנה
מה זה בכלל מס 2 זה עם עצם?
מס' 2 זה צלעות, יש חלק עם עצם וחלק בלי. עם העצם בד"כ שומני יותר.
הולך טוב בטחינה, אבל גם בחמין.
וכן איזה חלק עדיף 6 או 8 לצלי?ובאיזה מהם יש יותר עצם ופחות בשר??
לצלי פרוסות עדיף 6.
לדעתי 6 קצת יבש, 5 יוצא יותר עסיסי. (כמובן החלק הטוב של 5 - בד"כ רואים פס ארוך לבן עובר באמצע הנתח).
 

פינחס רוזנצוויג

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
10 (צואר) יש בו שני חלקים, הפנימי מצוין לצלי אבל החיצוני עדיף לטחון.
אסאדו (9) מצוין לחמין, ואם לבישול, הכי טוב בתנור או על גחלים בבישול איטי מאוד.
2 בבישול ממושך יוצא יותר עסיסי מרוב החלקים, אבל רק בבישול ממושך.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק כ

א לַמְנַצֵּחַ מִזְמוֹר לְדָוִד:ב יַעַנְךָ יְהוָה בְּיוֹם צָרָה יְשַׂגֶּבְךָ שֵׁם אֱלֹהֵי יַעֲקֹב:ג יִשְׁלַח עֶזְרְךָ מִקֹּדֶשׁ וּמִצִּיּוֹן יִסְעָדֶךָּ:ד יִזְכֹּר כָּל מִנְחֹתֶךָ וְעוֹלָתְךָ יְדַשְּׁנֶה סֶלָה:ה יִתֶּן לְךָ כִלְבָבֶךָ וְכָל עֲצָתְךָ יְמַלֵּא:ו נְרַנְּנָה בִּישׁוּעָתֶךָ וּבְשֵׁם אֱלֹהֵינוּ נִדְגֹּל יְמַלֵּא יְהוָה כָּל מִשְׁאֲלוֹתֶיךָ:ז עַתָּה יָדַעְתִּי כִּי הוֹשִׁיעַ יְהוָה מְשִׁיחוֹ יַעֲנֵהוּ מִשְּׁמֵי קָדְשׁוֹ בִּגְבֻרוֹת יֵשַׁע יְמִינוֹ:ח אֵלֶּה בָרֶכֶב וְאֵלֶּה בַסּוּסִים וַאֲנַחְנוּ בְּשֵׁם יְהוָה אֱלֹהֵינוּ נַזְכִּיר:ט הֵמָּה כָּרְעוּ וְנָפָלוּ וַאֲנַחְנוּ קַּמְנוּ וַנִּתְעוֹדָד:י יְהוָה הוֹשִׁיעָה הַמֶּלֶךְ יַעֲנֵנוּ בְיוֹם קָרְאֵנוּ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

אשליה אופטית • אתגר 48

לוח מודעות

למעלה