בשרי איזה מספר בשר לקנות לחג?

ספרינגית

משתמש מקצוען
מתעתד לבישול כנתח בשר, נאכל כך עם תוספות
אני רואה ש-5 משמעותי יותר יקר
אז הבחירה היא בין :
2 צלעות
4 כתף מרכזי
6 פילה מדומה
8 שריר הזרוע

*עורכת: 2,4 הכי זולים. אם הם יוצאים טוב וטעים- עדיפות לאחד מהם
 

טלוש

משתמש מקצוען
שומן לא גורם לכך שבעצם חלק מהבשר לא נאכל?? את משלמת על שומן בסוף. לא?
עדיין מספר 2 הוא עם שומן יותר מ 6 אבל הרבה פחות ממספר 8 למשל...
ואל תשכחי את הדבר הכי חשוב- שומן מוסיף טעם משובח לבשר ועם צלייה נכונה הוא מעשיר את הבשר והבשר לא מתייבש.
 

אום

משתמש מקצוען
זכור לי ש-2 יצא לנו עסיסי וטוב. אז מה רע?
אנחנו לא אוכלים בשר כל שבת ובטח לא ביום חול. .. אז בחג בבוקר - זה בשר עם בשר...
אנחנו קונים באופן קבוע לטשולנט מספר 2 יוצא מעולה ומתפרק לשערות...
גם משתמשים במספר 2 להכנת בשר מפורק כמו זה למשל- בשר מפורק- עוז תלם
מושלם!!
 

gs

משתמש פעיל
בשר חגיגי שנפרס לפרוסות יפות הוא 6 במשנת יוסף זה מאד זול יחסית למקומות אחרים אבל עדיין זה יקר וחגיגי
4 הבא בתור אפשר לבשל ולקרר היטב ולפרוס לפרוסות יפות מאד וזול יותר
ב-8 אין שומן אלא סחוס שרירים לא כולם אוהבים כל השאר יש בהם שומן ולפעמים הרבה ומשלימים גם עליו לכן הוא זול יותר (10, 2 ואולי גם 3 - מעולים לחמין)
 

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
6 ממש דומה ל5, טיפה יותר יבש
8 מאד מאד טעים ורך אבל לא נפרס יפה
2 זה נתח יותר פשוט אבל גם יוצא מאד מוצלח בבישול נכון. גם הוא לא נפרס יפה.
 

ר’

משתמש חדש
בשר 8 הוא בעיקר טוב לקדרות יש בו הרבה שומן מפוזר מה שגורם שהוא נפרס לא יפה, גם לפעמים זה לא נעים בפה.
בשר 6 הוא תחליף מצויין למספר 5 בהכנה טובה
4 הוא כמעט ללא שומן מה שגורם שבהכנה לא מדוייקת נהיה יבש
2 מצויין אבל 6 יותר מתאים להגשה כנתח
 

ספרינגית

משתמש מקצוען
אנחנו קונים באופן קבוע לטשולנט מספר 2 יוצא מעולה ומתפרק לשערות...
גם משתמשים במספר 2 להכנת בשר מפורק כמו זה למשל- בשר מפורק- עוז תלם
מושלם!!
תודה ממש
מה ההגדרה של בשר מפורק?
חשוב לי שיהיה טעים. ההגשה המדויקת פחות חשוב
אבל גם לא שהבשר יהיה מפורר ...
 

אום

משתמש מקצוען
תודה ממש
מה ההגדרה של בשר מפורק?
חשוב לי שיהיה טעים. ההגשה המדויקת פחות חשוב
אבל גם לא שהבשר יהיה מפורר ...
מפורק זה לשערות ממש...
אבל זה לא נהיה לבד, צריך לפרק את זה..
אם תרצי להגיש שלם בהחלט אפשרי וטעים
ואפשר להכין כמו מס' 8
 

ספרינגית

משתמש מקצוען
בשר 8 הוא בעיקר טוב לקדרות יש בו הרבה שומן מפוזר מה שגורם שהוא נפרס לא יפה, גם לפעמים זה לא נעים בפה.
בשר 6 הוא תחליף מצויין למספר 5 בהכנה טובה
4 הוא כמעט ללא שומן מה שגורם שבהכנה לא מדוייקת נהיה יבש
2 מצויין אבל 6 יותר מתאים להגשה כנתח
תודה ממש
כלומר ש-2 מצוין וטעים אבל עם פחות רושם.
מתאים לי
 

Chanae

משתמש מקצוען
אני הכנתי כמה פעמים בשר מספר 2
עם בישול ארוך על חום נמוך (באינדוקציה על חום 3 במשך 6 שעות)
יצא טעים ורך.
אף אחד לא האמין שזה מספר 2.
אגב יש מתכון מאוד מוצלח של אביגיל מיזליק:
לטגן הרבה בצל,
להוסיף 2 כוסות יין (אני שמה חלק מים)
2 כפות סילאן
ותבלינים
יוצא ממש מיוחד וחגיגי
 

לארג'

משתמש מקצוען
יש בשר 2 עם שומן ויש ללא שומן
בלי שומן זה מתאים לטחינה ולא לחמין
 

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
ב8 אין שומן בכלל, רק סחוס. לפעמים הסחוס מתפרק בבישול ארוך ואז יש בשר מעולה ולפעמים לא וזה פחות מוצלח.
ב6 כנ"ל אין שומן והוא נפרס הכי יפה.

5 לוקח את כולם, גם במחיר. מבחינתי זה לא שווה את זה.
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
בקיצור
מה נפרס הכי יפה ומתקבל עסיסי ללא מרקמי ג'לי באמצע?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  2  פעמים

לוח מודעות

למעלה