מכירים את הגלידה מהחלבון האחד?
לאחרונה קניתי שקיות של פרי קפוא ונזכרתי בגלידה דלת השומן והקלוריות הזו
התפוקה לא תאומן!
קערת מיקסר ענקית מלאה בגלידת תות קלילה
יוצא 4 תבניות אינגליש
ולשבת האחרונה שדרגתי עם רוטב פירות יער -מהמם!!
החומרים:
חצי קילו תות מופשר ומרוסק במעבד מזון
1 חלבון!!
4\3 כוס סוכר (של 240 מ''ל)
מעט לימון
מכניסים לקערת מיקסר ומקציפים 10 דקות תמימות
ואז קורה הנס- הקציפה עולה עד למעלה!
מעבירים ל 4 תבניות אינגליש.
רוטב פירות יער-
מבשלים דקה שתיים פירות יער קפואים עם סוכר ומעט מים
ממיסים כפית קורנפלור ברבע כוס מים קרים ומוסיפים לסיר בוחשים ומבשלים עוד קצת מקררים היטב.
אין לי תמונות כי הכל אזל..
בתאבון!
לאחרונה קניתי שקיות של פרי קפוא ונזכרתי בגלידה דלת השומן והקלוריות הזו
התפוקה לא תאומן!
קערת מיקסר ענקית מלאה בגלידת תות קלילה
יוצא 4 תבניות אינגליש
ולשבת האחרונה שדרגתי עם רוטב פירות יער -מהמם!!
החומרים:
חצי קילו תות מופשר ומרוסק במעבד מזון
1 חלבון!!
4\3 כוס סוכר (של 240 מ''ל)
מעט לימון
מכניסים לקערת מיקסר ומקציפים 10 דקות תמימות
ואז קורה הנס- הקציפה עולה עד למעלה!
מעבירים ל 4 תבניות אינגליש.
רוטב פירות יער-
מבשלים דקה שתיים פירות יער קפואים עם סוכר ומעט מים
ממיסים כפית קורנפלור ברבע כוס מים קרים ומוסיפים לסיר בוחשים ומבשלים עוד קצת מקררים היטב.
אין לי תמונות כי הכל אזל..
בתאבון!