קינוחים גלידת תות של ה'חלבון האחד'

אסתי אחת

משתמש מקצוען
מכירים את הגלידה מהחלבון האחד?
לאחרונה קניתי שקיות של פרי קפוא ונזכרתי בגלידה דלת השומן והקלוריות הזו

התפוקה לא תאומן!
קערת מיקסר ענקית מלאה בגלידת תות קלילה
יוצא 4 תבניות אינגליש
ולשבת האחרונה שדרגתי עם רוטב פירות יער -מהמם!!

החומרים:
חצי קילו תות מופשר ומרוסק במעבד מזון
1 חלבון!!
4\3 כוס סוכר (של 240 מ''ל)
מעט לימון

מכניסים לקערת מיקסר ומקציפים 10 דקות תמימות
ואז קורה הנס- הקציפה עולה עד למעלה!
מעבירים ל 4 תבניות אינגליש.

רוטב פירות יער-
מבשלים דקה שתיים פירות יער קפואים עם סוכר ומעט מים
ממיסים כפית קורנפלור ברבע כוס מים קרים ומוסיפים לסיר בוחשים ומבשלים עוד קצת מקררים היטב.

אין לי תמונות כי הכל אזל..
בתאבון!
 

avinewborn

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
נשמע טוב!!
כבר אין בעיה לאכול ביצים חיות?
 

רותי ינאי.

צילום מקצועי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
לי יוצא 5 אינגליש מפוצצים
זה רך
במרקם מוס כזה..

מעדן אמיתי גם עם דובדבנים

גם אני ממליצה :)
 

רותי ינאי.

צילום מקצועי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
את טוחנת את הדובדבנים ומחליפה את התותים שבגלידה? או את פרי היער של הרוטב?

אני טוחנת גם את התותים-בגלל תולעים
מכניסה למיקסר טחון
כשהיו תותים שיכלו לאכול שלמים-עם הכשר
הכנסתי אותם למיקסר שלמים
את הדובדבנים לא חייבים לטחון
 

אסתי אחת

משתמש מקצוען
אני טוחנת גם את התותים-בגלל תולעים
מכניסה למיקסר טחון
כשהיו תותים שיכלו לאכול שלמים-עם הכשר
הכנסתי אותם למיקסר שלמים
את הדובדבנים לא חייבים לטחון
שלמים?
איך נהיית לך גלידה? המיקסר לא מרסק אותם
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מענין אותי לשאול-פירות אחרים גם אפשר?

כרגע זה באמת לא משנה, אבל בפסח אנחנו בקושי משתמשים בפירות, השאלה היא אם הגלידה שומרת על ההקצפה והמרקם?
 

רותי ינאי.

צילום מקצועי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
שלמים?
איך נהיית לך גלידה? המיקסר לא מרסק אותם

אחרי 10 דקות הם נמעכים ברובם לרסק
מקסימום נשארות קצת חתיכות קטנות שממש מוסיפות :)
בתחתית המקצף נשאר גם גוש דבוק...
 

גולדס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מענין אותי לשאול-פירות אחרים גם אפשר?

כרגע זה באמת לא משנה, אבל בפסח אנחנו בקושי משתמשים בפירות, השאלה היא אם הגלידה שומרת על ההקצפה והמרקם?
אפשר עם מחית בננות.
 

אסתי אחת

משתמש מקצוען
מענין אותי לשאול-פירות אחרים גם אפשר?

כרגע זה באמת לא משנה, אבל בפסח אנחנו בקושי משתמשים בפירות, השאלה היא אם הגלידה שומרת על ההקצפה והמרקם?
ניסיתי גם עם אננס משומר שריסקתי-יצא מצוין
 

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
נשמע מהמם, חייבת לנסות!
איך זה קורה באמת רק מחלמון אחד? באמת נשמע קסם

אגב, דובדבנים חייבים לבדוק! (או לפחות לטחון) לא האמנתי עד שמישהי שלחה לי סרטון של דובדבנים יפיפיים - והחגיגות שהלכו בפנים... תולעים לבנות יפיפיות שוחות ברוטב האדום החלק, ואין שום רמז לקלקול, הזיה!
ואני העיקר אכלתי כל התקופה הזאת בלי לבדוק בפנים, ה' ירחם עלי :(
 

Bestimedia

לשעבר- צבעי פסטל :)
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
נשמע מהמם, חייבת לנסות!
איך זה קורה באמת רק מחלמון אחד? באמת נשמע קסם

אגב, דובדבנים חייבים לבדוק! (או לפחות לטחון) לא האמנתי עד שמישהי שלחה לי סרטון של דובדבנים יפיפיים - והחגיגות שהלכו בפנים... תולעים לבנות יפיפיות שוחות ברוטב האדום החלק, ואין שום רמז לקלקול, הזיה!
ואני העיקר אכלתי כל התקופה הזאת בלי לבדוק בפנים, ה' ירחם עלי :(
גם אני ראיתי את הסרטון,
ויש לציין שנחרדתיייי!
שבוע שעבר קניתי שני סלסלאות דובדבנים טריים,
מכל סלסילה בדקתי שבע- כולם יצאו נ-ק-י-י-ם!! (זה הכמות שהורו לי לבדוק)
זה כנראה תלוי באיכות הסחורה.
אבל מה שלא יהיה חייבים! לבדוק.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכז

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לִשְׁלֹמֹה אִם יְהוָה לֹא יִבְנֶה בַיִת שָׁוְא עָמְלוּ בוֹנָיו בּוֹ אִם יְהוָה לֹא יִשְׁמָר עִיר שָׁוְא שָׁקַד שׁוֹמֵר:ב שָׁוְא לָכֶם מַשְׁכִּימֵי קוּם מְאַחֲרֵי שֶׁבֶת אֹכְלֵי לֶחֶם הָעֲצָבִים כֵּן יִתֵּן לִידִידוֹ שֵׁנָא:ג הִנֵּה נַחֲלַת יְהוָה בָּנִים שָׂכָר פְּרִי הַבָּטֶן:ד כְּחִצִּים בְּיַד גִּבּוֹר כֵּן בְּנֵי הַנְּעוּרִים:ה אַשְׁרֵי הַגֶּבֶר אֲשֶׁר מִלֵּא אֶת אַשְׁפָּתוֹ מֵהֶם לֹא יֵבֹשׁוּ כִּי יְדַבְּרוּ אֶת אוֹיְבִים בַּשָּׁעַר:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה