אז בזכות @ה. בקר המופלאה.
הכנתי היום את העוגיות תמרים מבצק 4111.
(יצא מושלם!)
ואז עלה במוחי רעיון, למה לא במלוח?
הכנתי שוב את הבצק:
3 כוסות קמח תפו"א
1 כוס שקדים טחונים
1 כוס שמן
1 כוס מים רותחים
כ- 1/2 כפית מלח
1 א.אפיה.
רידדתי את הבצק בין 2 ניירות אפיה,
לא היה לי מערוך, אז השתמשתי בגליל ניילון נצמד, דווקא רידד לא רע....
קרצתי עיגולים, מילאתי בפירה (אם היה לי יותר זמן הייתי ממלאת במילוי בשרי, אבל ההתראה היתה קצרה מידי)
קיפלתי ל-1/2 עיגול ואפיתי.
למילוי,
טיגנתי בצל,
הוספתי מעט בשר טחון, תבלינים
וקורנפלור מהול במים.
(לא הישגתי פטריות - אז זה מה היה)
למה אין תמונות?
כי הכל נגמר ברגע.
זה למה.
הכנתי היום את העוגיות תמרים מבצק 4111.
(יצא מושלם!)
ואז עלה במוחי רעיון, למה לא במלוח?
הכנתי שוב את הבצק:
3 כוסות קמח תפו"א
1 כוס שקדים טחונים
1 כוס שמן
1 כוס מים רותחים
כ- 1/2 כפית מלח
1 א.אפיה.
רידדתי את הבצק בין 2 ניירות אפיה,
לא היה לי מערוך, אז השתמשתי בגליל ניילון נצמד, דווקא רידד לא רע....
קרצתי עיגולים, מילאתי בפירה (אם היה לי יותר זמן הייתי ממלאת במילוי בשרי, אבל ההתראה היתה קצרה מידי)
קיפלתי ל-1/2 עיגול ואפיתי.
למילוי,
טיגנתי בצל,
הוספתי מעט בשר טחון, תבלינים
וקורנפלור מהול במים.
(לא הישגתי פטריות - אז זה מה היה)
למה אין תמונות?
כי הכל נגמר ברגע.
זה למה.