אשמח לקבל חוות דעת על המשכנתא הזאת?צפה בקובץ המצורף 1936732צפה בקובץ המצורף 1936733
@יוסי אוסטר(ראובן 23)
@גרעין
@הון ובית @שלמה לב משכנתאות @כיוון משכנתאות @ari1980
מה דעתכם?
אשמח לקבל חוות דעת על המשכנתא הזאת?צפה בקובץ המצורף 1936732צפה בקובץ המצורף 1936733
מעולה עדיפות קלה לשני
שאפו ממש!לבד .
מדהיםלבד .
הגיוני הכל תלוי תיק זה השפה של הבנק לאמוד אותך בכל מקרה קצת למטה לא משהו קריטיתודה רבה!
הבנתי מהיועץ שלנו שהוא בדק בלאומי והיה הצעה פחות טובה, הגיוני?
אשמח לתגובות נוספות מיועצים נוספים
על דעתכם בעניין
תודה רבה
הצעות מעולות. הראשונה עדיף.יש כאן שתי מסלולים מה עדיף
סליחה על המענה הזה,קופצת על האשכול
זה המשכנתא שלי כיום במזרחי טפחות:
צפה בקובץ המצורף 1943540
צפה בקובץ המצורף 1943541ואני רוצה למחזר
בגלל שאני רוצה בלי צמוד מדד
וזה מה שהציעו לי בדיסקונט
צפה בקובץ המצורף 1943542
אשמח לחו"ד המומחים
תודה
אל תמהר לשפוטסליחה על המענה הזה,
המשכנתא הקיימת לדעתי פשוט חסרת אחריות לא יודע מי עשה את זה.
ההצעה העכשווית היא בסדר גמור למרות שלדעתי חבל לקחת פריים.
לדעתי בלבד.
מקבל לחלוטין.אל תמהר לשפוט
לפעמים זה האופציה היחידה לרכישת דירה בגלל גובה ההכנסות
תשאיר את הק"צ והקל"צ המצוינים, ותעשה עם טפחות מו"מ על מחזור פנימי רק על המ"צ והפריים למל"צ וכמובן תראה להם את האישור מדיסקונט, יש סיכוי גדול שחבל על המאמץ למחזור חיצוני.קופצת על האשכול
צפה בקובץ המצורף 1943540
צפה בקובץ המצורף 1943542
אשמח לחו"ד המומחים
תודה
משכנתא בסדר גמור נכון לשעתו ! זה הפריים שקיבלו כשלקחו יותר משליש, לא מבין מה ההיסטריה.המשכנתא הקיימת לדעתי פשוט חסרת אחריות לא יודע מי עשה את זה.
יותר נכון כשלוקחים הרבה פריים. להצמיד כמה שפחות את השאר כי שהפריים יעלה גם המדד יעלה כנראה.תשאיר את הק"צ והקל"צ המצוינים, ותעשה עם טפחות מו"מ על מחזור פנימי רק על המ"צ והפריים למל"צ וכמובן תראה להם את האישור מדיסקונט, יש סיכוי גדול שחבל על המאמץ למחזור חיצוני.
משכנתא בסדר גמור נכון לשעתו ! זה הפריים שקיבלו כשלקחו יותר משליש, לא מבין מה ההיסטריה.
להערכתי מרווח המקור שלו היה מצוין כך שעם מו"מ טוב הוא יקבל הצעה טובה שתייתר לו חלק מהבלגן
צריך לדעת מה אורך המסלול של הק"צ והקל"צ אך יכול להיות שכדאי להשאיר אותם ולעשות מחזור פנימי עם הצעה נגדית כפי שאמר @למה זה תשאל לשמיקופצת על האשכול
צפה בקובץ המצורף 1943540
צפה בקובץ המצורף 1943542
אשמח לחו"ד המומחים
תודה
לא היית ממליץ בכלל פריים אפילו לא קצת?אני ממש לא הייתי מציע לקחת פריים בתקופה כזו בפרט מה שקורה בארה״ב אם הריבית בארה״ב לא תרד כצפוי גם כאן לא ירד וההשלכות ברורות
אני לא הייתי רץ למחזר הכול לפני בדיקה של מחזור פנימי רק על הפריים אם תצליח להגיע ל-0.8 יכול להיות מאוד שכדאי להשאר אם המשכנתא הזו (אלא אם יש לך חרדת מדד והצורך הוא לא רק כלכלי)קופצת על האשכול
צפה בקובץ המצורף 1943540
הגשתי למזרחי את הבקשה של דיסקונטתשאיר את הק"צ והקל"צ המצוינים, ותעשה עם טפחות מו"מ על מחזור פנימי רק על המ"צ והפריים למל"צ וכמובן תראה להם את האישור מדיסקונט, יש סיכוי גדול שחבל על המאמץ למחזור חיצוני.
המסלול של דיסקונט הוא 22 שנהצריך לדעת מה אורך המסלול של הק"צ והקל"צ אך יכול להיות שכדאי להשאיר אותם ולעשות מחזור פנימי עם הצעה נגדית כפי שאמר @למה זה תשאל לשמי
כל הכבוד ! קיבלתם הצעה מעולהתודה רבה לכל המגיבים על שהקדשתם מזמנכם
הגשתי למזרחי את הבקשה של דיסקונט
והם נתנו לי הצעה למיחזור הפריים למל"צ בריבית של 4.7%
והשארתי את המ"צ כריבית פיתוי לבנק על מנת לפרוע אותו אחרי המיחזור
חד משמעית כן (ולו בגלל להשאיר את הקל"צ)רציתי לשאול האם ההצעה הזו יותר טובה מההצעה של דיסקונט?
לאוהאם יש עניין להתעקש ולנסות עוד בנקים או ללכת ליועץ בשביל להוציא ריביות יותר טובות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: