אמהות עובדות איך אתן מספיקות???

  • פותח הנושא 22
  • פורסם בתאריך

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
רק ליצור כדורים לקציצות, לוקח לי 10 דקות.
ואיך אורז ופתיתים לוקח 5 דקות? על האריזה כתוב יותר!
 

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י userit;2318608:
רק ליצור כדורים לקציצות, לוקח לי 10 דקות.
ואיך אורז ופתיתים לוקח 5 דקות? על האריזה כתוב יותר!

חמש דקות עבודה, לא חמש דקות עד שזה מוכן
והכדורים לקציצות זה כבר תלוי בכמויות שאת מכינה...
בכל אופן לא כתבתי קציצות!! אלא קציץ, שזה אומר שאת שמה את עיסת הקציצות בתבנית אינגליש קייק ואופה, ובהגשה פורסת לפרוסות.
 

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
זה טועם אותו דבר? מוסיפים לזה רוטב?
 

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י userit;2318638:
זה טועם אותו דבר? מוסיפים לזה רוטב?

רוטב משדרג את זה כמובן (אפשר להשתמש ברטבים המוכנים של אוסם) אבל לטעמי טעים גם ככה.
לא טעם של קציצות אבל טעים בהחלט.
 

Shellykaz

משתמש פעיל
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
לא אמרו כאן, אבל גם קוסקוס משקית מהיר מאוד להכנה. אפשר להוסיף ירקות מאודים שהוכנו מראש.
 

לבן

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י userit;2318638:
זה טועם אותו דבר? מוסיפים לזה רוטב?

קלופס בשר, לחם בשר.

את לא מכירה? אז כדאי לך.

אפשר עם ירקות מאודים למטה /פטריות. אפשר עם רוטב ואפשר בלי.

מהמם.
 

bbh200

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
נכתב ע"י userit;2318608:
רק ליצור כדורים לקציצות, לוקח לי 10 דקות.
ואיך אורז ופתיתים לוקח 5 דקות? על האריזה כתוב יותר!

מיקרוגל
פתיתים: 5-6 דקות
אורז 8-10 דקות
קוביות תפו"א בשמן ופפריקה: 10 דקות
 

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י לבן;2318661:
קלופס בשר, לחם בשר.

את לא מכירה? אז כדאי לך.

אפשר עם ירקות מאודים למטה /פטריות. אפשר עם רוטב ואפשר בלי.

מהמם.
מזכיר לי את האוכל בסמינר ... גוש ענק של בשר טחון. אף פעם לא חשבתי שיש לזה סיכוי להיות טעים. ממש כשם שאבדתי אמון בפאי רועים.

נכתב ע"י bbh200;2318676:
מיקרוגל
פתיתים: 5-6 דקות
אורז 8-10 דקות
קוביות תפו"א בשמן ופפריקה: 10 דקות
גם זה מזכיר לי את הפנימיה... אין מה להשוות אוכל מסיר לאוכל ממיקרוגל!
 

לבן

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י userit;2318680:
מזכיר לי את האוכל בסמינר ... גוש ענק של בשר טחון. אף פעם לא חשבתי שיש לזה סיכוי להיות טעים. ממש כשם שאבדתי אמון בפאי רועים.

הטבחית בפנימיה כנראה הייתה גאונית ממש.

בשביל להכין פאי רועים ולהרוג אותו באמצע צריך כשרון לא מבוטל.
 

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י מרשי;2318563:
אורז, פתיתים, פסטה, בורגול - לוקח בערך 5 דקות
רק לאדות בצל אם רוצים ולשים בסיר עם מים ותבלינים.

מנה עיקרית יש מלא דברים מהירים:
עוף בתנור - אם יש לך עופות נקיים מוכנים במקפיא, את רק שמה תבלינים ולתנור
שניצל מהיר - מתבלים שמן, מורחים על נייר אפיה, מפזרים פרורי לחם, מסדרים את השניצלים, עליהם שוב מורחים שמן ומפזרים פרורי לחם - רבע שעה בתנור, יוצא מדהים!
שניצלונים - מערבבים שמן מתובל עם קוביות חזה, מוסיפים פרורי לחם ומערבבים שוב היטב, ואופים רבע שעה בתנור
דג מושט - רק לתבל טיפה ולתנור או למחבת
קציץ - מוסיפים לעוף טחון פרורי לחם, ביצים ותבלינים ואופים
יש עוד דברים אבל זה מה שעולה לי כרגע.

כמובן שאלו לא ארוחות גורמה אבל ארוחות מזינות וטעימות (לי בכ"א :)) וזה העיקר.

טרחתי לכתוב כאלו הוראות מפורטות ואף אחת לא מצלצלת לי :(
 

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י לבן;2318786:
הטבחית בפנימיה כנראה הייתה גאונית ממש.

בשביל להכין פאי רועים ולהרוג אותו באמצע צריך כשרון לא מבוטל.

כנראה שלא היית בפנימיה :( הטבח הרג גם את העוף.
ואגב, פאי רועים הוא מאכל אנגלי ולמדתי בגייטסהד. הטבחים היו אנגלים מלידה. ועדין... משהו שם לא עבד כמו שצריך... תקופה אחר כך הייתי בורחת בבעתה ממגשי פאי רועים...
 

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י userit;2318864:
כנראה שלא היית בפנימיה :( הטבח הרג גם את העוף.
ואגב, פאי רועים הוא מאכל אנגלי ולמדתי בגייטסהד. הטבחים היו אנגלים מלידה. ועדין... משהו שם לא עבד כמו שצריך... תקופה אחר כך הייתי בורחת בבעתה ממגשי פאי רועים...

אוי הסיוטים מהאוכל בגייטסהד...
מכירה מישהי שלא אוכלת שום מאכל עם גבינה צהובה בגללם...
 

שולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י חפציבה;2318312:
ומה זה 'לזרוק' שניצלים לקופסה עם תבלינים...? :eek:

שאלת אותי, אענה לך.
אם יש לך חזה עוף פרוס נקי וקפוא (שהרי כך הכנת אותו מראש)
יום לפני הארוחה את שולפת אותו מהמקפיא ושמה בתוך קופסא שיש בה ביצים טרופות ומתובלות.
למחרת, בבוא זמן הארוחה שולפת מחבת, שמן ופרורי לחם
נותר רק לצפות ולטגן.
מה הרווח?
1. כמעט ולא לוקח זמן, רק זמן הטיגון.
2. השניצלים רכים כי שרוב 24 שעות בביצה, וממילא גם טעימים יותר.
 

gol

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
שניצלים בתנור טובים גם לא טריים?
אם אני מכינה בבוקר ומכבה, בצהרים הם רכים? לא מתיבשים?
 

לאה ולדמן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י gol;2318914:
שניצלים בתנור טובים גם לא טריים?
אם אני מכינה בבוקר ומכבה, בצהרים הם רכים? לא מתיבשים?

אם לא אופים את זה קרנצ'י אז אפשר בצהריים לחמם וזה טעים
אבל ממש אין צורך להיכן בבוקר
כי האפיה של זה 10 דקות. (על 250 ואני הופכת אח"כ לעוד 5 דקות אבל לא חובה, אפשר לאפות על צד אחד 15 דקות)
 

dasi a

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י gol;2318914:
שניצלים בתנור טובים גם לא טריים?
אם אני מכינה בבוקר ומכבה, בצהרים הם רכים? לא מתיבשים?

אני אופה חצי בבוקר וחצי בצהריים (בערך 10 דקות ו10 דקות, כשהתנור כבר חם, וכך מרויחה הכל...)
רק אל תשאירי את השניצלים בתנור אחרי שכיבית, נהרסו לי ככה ארוחות שלמות, הם ממשיכים להצטמק!
 

gol

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אבל אני לא בבית בצהרים.
ורוצה אוכל שרק יצטרכו לחמם.
תנו הוראות מדויקות
:)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמט

א הַלְלוּיָהּ שִׁירוּ לַיהוָה שִׁיר חָדָשׁ תְּהִלָּתוֹ בִּקְהַל חֲסִידִים:ב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל בְּעֹשָׂיו בְּנֵי צִיּוֹן יָגִילוּ בְמַלְכָּם:ג יְהַלְלוּ שְׁמוֹ בְמָחוֹל בְּתֹף וְכִנּוֹר יְזַמְּרוּ לוֹ:ד כִּי רוֹצֶה יְהוָה בְּעַמּוֹ יְפָאֵר עֲנָוִים בִּישׁוּעָה:ה יַעְלְזוּ חֲסִידִים בְּכָבוֹד יְרַנְּנוּ עַל מִשְׁכְּבוֹתָם:ו רוֹמְמוֹת אֵל בִּגְרוֹנָם וְחֶרֶב פִּיפִיּוֹת בְּיָדָם:ז לַעֲשׂוֹת נְקָמָה בַּגּוֹיִם תּוֹכֵחֹת בַּלְאֻמִּים:ח לֶאְסֹר מַלְכֵיהֶם בְּזִקִּים וְנִכְבְּדֵיהֶם בְּכַבְלֵי בַרְזֶל:ט לַעֲשׂוֹת בָּהֶם מִשְׁפָּט כָּתוּב הָדָר הוּא לְכָל חֲסִידָיו הַלְלוּיָהּ:
נקרא  6  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה