שאלה קטנה,גם אני קניתי כזו תבנית והכנתי פצפוצי אורז עם שוקולד ועוד והכנסתי בפנים כשקצת התקרר,ושמתי במקפיא
אח"כ אפשר לזלף שוקולד או לטבול בשוקולד ,
אפשר לשטוף היטב את התבנית וליבש ואז לשפוך שוקולד מומס ובכל שקע להכניס פטיפור ואז השוקולד עולה ,
ולמעלה שמים עוד שוקולד שיכסה ומקפיאים (מאד קל להכין ומאד מרשים וכמובן טעים,)
המתכון מפרוג שפעם מישהי פירסמה והוא קלי קלות בלי ללכלך כלים:
בתבנית בינונית: שמים 200 גרם שוקולד מריר/ צימקאו
1 כוס חמאת בוטנים
1/2 כוס טחינה גולמית
1/4 כוס דבש
לאפות בחום בינוני כמה דקות בזהירות שלא ישרף ולהוציא מהתנור ,
להוסיף : 6 כוסות פיצפוצי אורז (ריסקתי קצת ביד )
כשמתקרר מעט להכניס לתבנית שקעים
וכמובן אפשר לשטוח בתבנית להקפיא ואח"כ לקרוץ או לחתוך ,
יוצא טעים מאד, מי שטעם אמר שזה בטעם חלבי !
אני הכנתי פעם וחצי את המתכון והספיק לכמעט 4 פעמים התבנית שקעים ממשנת יוסף.
בדיוק הכנתי יצא מוצלח מאוד לדעתי יכול לחכות לא לוקח לזה הרבה זמן להתקשות (אבל לא ניסתי)שאלה קטנה,
האם התערובת מתקשה מיד, או שאפשר לחכות עם העיסה עד שכל נגלה קופאת ומתקשה?
הכנתיגם אני קניתי כזו תבנית והכנתי פצפוצי אורז עם שוקולד ועוד והכנסתי בפנים כשקצת התקרר,ושמתי במקפיא
אח"כ אפשר לזלף שוקולד או לטבול בשוקולד ,
אפשר לשטוף היטב את התבנית וליבש ואז לשפוך שוקולד מומס ובכל שקע להכניס פטיפור ואז השוקולד עולה ,
ולמעלה שמים עוד שוקולד שיכסה ומקפיאים (מאד קל להכין ומאד מרשים וכמובן טעים,)
המתכון מפרוג שפעם מישהי פירסמה והוא קלי קלות בלי ללכלך כלים:
בתבנית בינונית: שמים 200 גרם שוקולד מריר/ צימקאו
1 כוס חמאת בוטנים
1/2 כוס טחינה גולמית
1/4 כוס דבש
לאפות בחום בינוני כמה דקות בזהירות שלא ישרף ולהוציא מהתנור ,
להוסיף : 6 כוסות פיצפוצי אורז (ריסקתי קצת ביד )
כשמתקרר מעט להכניס לתבנית שקעים
וכמובן אפשר לשטוח בתבנית להקפיא ואח"כ לקרוץ או לחתוך ,
יוצא טעים מאד, מי שטעם אמר שזה בטעם חלבי !
אני הכנתי פעם וחצי את המתכון והספיק לכמעט 4 פעמים התבנית שקעים ממשנת יוסף.
יש סירופ תות כזה שבשביל למלא מערבבים עם אבקת סוכר כדי שיסמיך קצתאיך בא לי לדעת איך מכינים את השוקולד ההוא במילוי תות (שיוצא החוצה מכל הכיוונים המילוי)
שנמכר בחםיסות שוקולד פעם
יש.מישהי שיודעת אולי
מה זאת אומרת שוקולד חלבי עם גליליות?מלאתי שוקולד חלבי עם גליליות ומעל שוקולד לבן- חלבי
שוקולד חום חלבימה זאת אומרת שוקולד חלבי עם גליליות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
הנחת ענק!
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
24.06
י"ח סיוון
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
21.05
י"ג אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
דיגיטל בגובה העיניים
עם מנדי נאבול
כל האפשרויות הטמונות בעולם הדיגיטל שיגרמו לך להרוויח יותר!
לתלמידים ובוגרים בלבד!
תהילים פרק קמ
א לַמְנַצֵּחַ מִזְמוֹר לְדָוִד:ב חַלְּצֵנִי יְהוָה מֵאָדָם רָע מֵאִישׁ חֲמָסִים תִּנְצְרֵנִי:ג אֲשֶׁר חָשְׁבוּ רָעוֹת בְּלֵב כָּל יוֹם יָגוּרוּ מִלְחָמוֹת:ד שָׁנֲנוּ לְשׁוֹנָם כְּמוֹ נָחָשׁ חֲמַת עַכְשׁוּב תַּחַת שְׂפָתֵימוֹ סֶלָה:ה שָׁמְרֵנִי יְהוָה מִידֵי רָשָׁע מֵאִישׁ חֲמָסִים תִּנְצְרֵנִי אֲשֶׁר חָשְׁבוּ לִדְחוֹת פְּעָמָי:ו טָמְנוּ גֵאִים פַּח לִי וַחֲבָלִים פָּרְשׂוּ רֶשֶׁת לְיַד מַעְגָּל מֹקְשִׁים שָׁתוּ לִי סֶלָה:ז אָמַרְתִּי לַיהוָה אֵלִי אָתָּה הַאֲזִינָה יְהוָה קוֹל תַּחֲנוּנָי:ח יְהוִֹה אֲדֹנָי עֹז יְשׁוּעָתִי סַכֹּתָה לְרֹאשִׁי בְּיוֹם נָשֶׁק:ט אַל תִּתֵּן יְהוָה מַאֲוַיֵּי רָשָׁע זְמָמוֹ אַל תָּפֵק יָרוּמוּ סֶלָה:י רֹאשׁ מְסִבָּי עֲמַל שְׂפָתֵימוֹ (יכסומו) יְכַסֵּמוֹ:יא (ימיטו) יִמּוֹטוּ עֲלֵיהֶם גֶּחָלִים בָּאֵשׁ יַפִּלֵם בְּמַהֲמֹרוֹת בַּל יָקוּמוּ:יב אִישׁ לָשׁוֹן בַּל יִכּוֹן בָּאָרֶץ אִישׁ חָמָס רָע יְצוּדֶנּוּ לְמַדְחֵפֹת:יג (ידעת) יָדַעְתִּי כִּי יַעֲשֶׂה יְהוָה דִּין עָנִי מִשְׁפַּט אֶבְיֹנִים:יד אַךְ צַדִּיקִים יוֹדוּ לִשְׁמֶךָ יֵשְׁבוּ יְשָׁרִים אֶת פָּנֶיךָ: