איך מכינים פרלינים?

dafdefet

משתמש מקצוען
קניתי במשנת יוסף את התבניות סיליקון של 30 פרלינים
ובא לי להכין איתם משהו שוקולדי ממולא.
מחפשת רעיונות עם הוראות כמובן.
תודה!!
 

דבי ו

משתמש מקצוען
יש לי את המתכון הזה. קל ופשוט.
400 גרם שוקולד מריר
300 גרם אבקת נוגט
כוס גדולה שקדים טחונים (לא דק דק)
רבע כוס שמן
להמיס שוקולד עם שמן (בן מארי, או במיקרוגל), כשנמס להוסיף שקדים טחונים. ואבקת נוגט. לצקת לתבניות סיליקון. אפשר להשתמש עם קרם נוגט מוכן במקום אבקת נוגט+שמן.
 

:)Rachel

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אפשר לרסק קורנפלקס עם שוקולד ו/ או נוגט
יוצא טעים אשש
אפשר גם עם קרם לוטוס ופרורי עוגיות
 

12HAVA

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
פרלינים ממולאים:
להמיס שוקולד מריר עם האצבע למרוח מסביב שכבה , לקרר הפוך
להוסיף מילוי שוקולד עם נוגט ושברי אגוזים כמעט עד ללמעלה
ולסיים עם שוקולד מריר למעלה
 

michalor

משתמש מקצוען
הוראות להכנת פרלינים ממולאים:

1. ציפוי תחתית + דפנות - לאחר הציפוי להכניס למקפיא לעשר דקות
2. מילוי - אפשר להמיס שוקולד עם רי'ץ ולהוסיף לו כל טעם שתרצו - אבקת נוגט/אגוזי קצוצים/קפה/חמאת בוטנים וכו'
מקפיאים בערך 1/2 שעה עד שהמילוי יציב
3. סגירה - למרוח את השכבה הסופית ולהקפיא עד שהשוקולדים יציבים לגמרי ולחלץ

בשלבים 1 ו-3 משתמשים בשוקולד מומס רגיל, כדי להשיג תוצאה מושלמת מומלץ להשתמש במכחול כדי להגיע איתו לכל הפינות שבתבנית
 

בובה בובה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
ד"ש מהתבנית.. גם אני קניתי אותה
נורא מתחשק לי להכין עכשיו
וסוג של לוג שוקולד
אלא שאין לי פצפוצי אורז
וגם לא ביסקוויטים.
מה כן?
יש לי בייגלך
וקורנפלקס
(מתכוונת מה יש מבחינת דברים שיכולים למצק את הפטיפור)
רעיונות?
 

בלבוסטע

משתמש צעיר
גם אני קניתי כזו תבנית והכנתי פצפוצי אורז עם שוקולד ועוד והכנסתי בפנים כשקצת התקרר,ושמתי במקפיא
אח"כ אפשר לזלף שוקולד או לטבול בשוקולד ,
אפשר לשטוף היטב את התבנית וליבש ואז לשפוך שוקולד מומס ובכל שקע להכניס פטיפור ואז השוקולד עולה ,
ולמעלה שמים עוד שוקולד שיכסה ומקפיאים (מאד קל להכין ומאד מרשים וכמובן טעים,)

המתכון מפרוג שפעם מישהי פירסמה והוא קלי קלות בלי ללכלך כלים:

בתבנית בינונית: שמים 200 גרם שוקולד מריר/ צימקאו
1 כוס חמאת בוטנים
1/2 כוס טחינה גולמית
1/4 כוס דבש
לאפות בחום בינוני כמה דקות בזהירות שלא ישרף ולהוציא מהתנור ,
להוסיף : 6 כוסות פיצפוצי אורז (ריסקתי קצת ביד )

כשמתקרר מעט להכניס לתבנית שקעים

וכמובן אפשר לשטוח בתבנית להקפיא ואח"כ לקרוץ או לחתוך ,


יוצא טעים מאד, מי שטעם אמר שזה בטעם חלבי !

אני הכנתי פעם וחצי את המתכון והספיק לכמעט 4 פעמים התבנית שקעים ממשנת יוסף.
 

ילדודס

משתמש מקצוען
גם אני קניתי כזו תבנית והכנתי פצפוצי אורז עם שוקולד ועוד והכנסתי בפנים כשקצת התקרר,ושמתי במקפיא
אח"כ אפשר לזלף שוקולד או לטבול בשוקולד ,
אפשר לשטוף היטב את התבנית וליבש ואז לשפוך שוקולד מומס ובכל שקע להכניס פטיפור ואז השוקולד עולה ,
ולמעלה שמים עוד שוקולד שיכסה ומקפיאים (מאד קל להכין ומאד מרשים וכמובן טעים,)

המתכון מפרוג שפעם מישהי פירסמה והוא קלי קלות בלי ללכלך כלים:

בתבנית בינונית: שמים 200 גרם שוקולד מריר/ צימקאו
1 כוס חמאת בוטנים
1/2 כוס טחינה גולמית
1/4 כוס דבש
לאפות בחום בינוני כמה דקות בזהירות שלא ישרף ולהוציא מהתנור ,
להוסיף : 6 כוסות פיצפוצי אורז (ריסקתי קצת ביד )

כשמתקרר מעט להכניס לתבנית שקעים

וכמובן אפשר לשטוח בתבנית להקפיא ואח"כ לקרוץ או לחתוך ,


יוצא טעים מאד, מי שטעם אמר שזה בטעם חלבי !

אני הכנתי פעם וחצי את המתכון והספיק לכמעט 4 פעמים התבנית שקעים ממשנת יוסף.
שאלה קטנה,
האם התערובת מתקשה מיד, או שאפשר לחכות עם העיסה עד שכל נגלה קופאת ומתקשה?
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
שאלה קטנה,
האם התערובת מתקשה מיד, או שאפשר לחכות עם העיסה עד שכל נגלה קופאת ומתקשה?
בדיוק הכנתי יצא מוצלח מאוד לדעתי יכול לחכות לא לוקח לזה הרבה זמן להתקשות (אבל לא ניסתי)
פשוט מה שנשאר שטחתי בתבנית ע"ג ניר אפיה יצא ממש מוצלח
 

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
יש ממרח בטעם בונבון (חלבי) ואפשר להמיס אותו עם שוקולד חלבי ולהכניס לתבניות יצא לנו נדיררררררר
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
הכנתי ויצא טעים ומרשים

מלאתי שוקולד חלבי עם גליליות ומעל שוקולד לבן- חלבי

IMG_9757.JPG
IMG_9768.JPG
 

ילדודס

משתמש מקצוען
גם אני קניתי כזו תבנית והכנתי פצפוצי אורז עם שוקולד ועוד והכנסתי בפנים כשקצת התקרר,ושמתי במקפיא
אח"כ אפשר לזלף שוקולד או לטבול בשוקולד ,
אפשר לשטוף היטב את התבנית וליבש ואז לשפוך שוקולד מומס ובכל שקע להכניס פטיפור ואז השוקולד עולה ,
ולמעלה שמים עוד שוקולד שיכסה ומקפיאים (מאד קל להכין ומאד מרשים וכמובן טעים,)

המתכון מפרוג שפעם מישהי פירסמה והוא קלי קלות בלי ללכלך כלים:

בתבנית בינונית: שמים 200 גרם שוקולד מריר/ צימקאו
1 כוס חמאת בוטנים
1/2 כוס טחינה גולמית
1/4 כוס דבש
לאפות בחום בינוני כמה דקות בזהירות שלא ישרף ולהוציא מהתנור ,
להוסיף : 6 כוסות פיצפוצי אורז (ריסקתי קצת ביד )

כשמתקרר מעט להכניס לתבנית שקעים

וכמובן אפשר לשטוח בתבנית להקפיא ואח"כ לקרוץ או לחתוך ,


יוצא טעים מאד, מי שטעם אמר שזה בטעם חלבי !

אני הכנתי פעם וחצי את המתכון והספיק לכמעט 4 פעמים התבנית שקעים ממשנת יוסף.
הכנתי
יצא מושלם, טעים ויפה,
לגיוון המרתי שוקולד חום בשוקולד לבן
כך יצא לי 2סוגים, ממש טעים
 

RAME

משתמש מקצוען
איך בא לי לדעת איך מכינים את השוקולד ההוא במילוי תות (שיוצא החוצה מכל הכיוונים המילוי)
שנמכר בחםיסות שוקולד פעם
יש.מישהי שיודעת אולי
 

veredb

עיצוב ועריכה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד

מלכי סלמון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
איך בא לי לדעת איך מכינים את השוקולד ההוא במילוי תות (שיוצא החוצה מכל הכיוונים המילוי)
שנמכר בחםיסות שוקולד פעם
יש.מישהי שיודעת אולי
יש סירופ תות כזה שבשביל למלא מערבבים עם אבקת סוכר כדי שיסמיך קצת
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכז

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לִשְׁלֹמֹה אִם יְהוָה לֹא יִבְנֶה בַיִת שָׁוְא עָמְלוּ בוֹנָיו בּוֹ אִם יְהוָה לֹא יִשְׁמָר עִיר שָׁוְא שָׁקַד שׁוֹמֵר:ב שָׁוְא לָכֶם מַשְׁכִּימֵי קוּם מְאַחֲרֵי שֶׁבֶת אֹכְלֵי לֶחֶם הָעֲצָבִים כֵּן יִתֵּן לִידִידוֹ שֵׁנָא:ג הִנֵּה נַחֲלַת יְהוָה בָּנִים שָׂכָר פְּרִי הַבָּטֶן:ד כְּחִצִּים בְּיַד גִּבּוֹר כֵּן בְּנֵי הַנְּעוּרִים:ה אַשְׁרֵי הַגֶּבֶר אֲשֶׁר מִלֵּא אֶת אַשְׁפָּתוֹ מֵהֶם לֹא יֵבֹשׁוּ כִּי יְדַבְּרוּ אֶת אוֹיְבִים בַּשָּׁעַר:
נקרא  21  פעמים

אתגר AI

אחרי החגים • אתגר 13

לוח מודעות

למעלה