חייבת להודות, בכל הקשור לאפייה אני על הפנים.
אבל אין ברירה וצריך להכין עוגת יום הולדת, והבקשה להפעם: עוגת טרקטור.
לקחתי מתכון של עוגת שוקולד כוס-כוס ויצא בסדר.
לענייננו - הכנתי על דעת עצמי החכמה גנאש של ריץ' עם שוקולד לבן וקצת צבע מאכל צהוב.
מה שיצא - נוזל צהבהב ושקוף שלא רואים אותו בכלל על העוגה השחורה.
עכשיו החלטתי להתייעץ לפני שאעשה עוד צעד בלתי מוצלח והחנויות ייסגרו -
מה אני עושה כדי שהעוגה תהיה צהובה?
חשבתי להכין קצפת ולערבב אותה עם הגנאש הזה. מה דעתכן?
אבל אין ברירה וצריך להכין עוגת יום הולדת, והבקשה להפעם: עוגת טרקטור.
לקחתי מתכון של עוגת שוקולד כוס-כוס ויצא בסדר.
לענייננו - הכנתי על דעת עצמי החכמה גנאש של ריץ' עם שוקולד לבן וקצת צבע מאכל צהוב.
מה שיצא - נוזל צהבהב ושקוף שלא רואים אותו בכלל על העוגה השחורה.
עכשיו החלטתי להתייעץ לפני שאעשה עוד צעד בלתי מוצלח והחנויות ייסגרו -
מה אני עושה כדי שהעוגה תהיה צהובה?
חשבתי להכין קצפת ולערבב אותה עם הגנאש הזה. מה דעתכן?