דרוש מתכון איזה מתכון לעוגת גבינה הכי טעימה יש לך?

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
כבר זמן רב לא התחדשתי בעוגת גבינה.
כל האשכול כאן עם עוגות קלאסיות וידועות...
אם למישהי יש מתכון קצת שונה קצת חדש, אשמח מאוד!!
מעניין אם מישהי תצליח לתת לי רעיון של עוגה חלבית שחדשה לי...
פשוט נמאס לנו מכל המוכר לנו.
 
נערך לאחרונה ב:

גברת חוקרת

משתמש פעיל
העוגת גבינה הכי טעימה שאני מכירה היא הכי פשוטה בעולם מבחינת מרכיבים- ארבעה מרכיבים בלבד,
אבל היא כן דורשת שימוש במיקסר, אז כנראה לא רלוונטי לך...
 

רותה-ניר

משתמש חדש
כבר זמן רב לא התחדשתי בעוגת גבינה.
כל האשכול כאן עם עוגות קלאסיות וידועות...
אם למישהי יש מתכון קצת שונה קצת חדש, אשמח מאוד!!
מעניין אם מישהי תצליח לתת לי רעיון של עוגה חלבית שחדשה לי...
פשוט נמאס לנו מכל המוכר לנו.
יש לי המלצה לעוגה ממש קלה, בלי מיקסר ובלי אינסטנט פודינג כי אני לא אוהבת מרכיבים מלאכותיים...רק טבעיים ובלי חומרים משמרים...הכנתי כמה פעמים וקצרה מחמאות רבות

עוגת גבינה בלי מיקסר
 

saralulu

משתמש מקצוען
כבר זמן רב לא התחדשתי בעוגת גבינה.
כל האשכול כאן עם עוגות קלאסיות וידועות...
אם למישהי יש מתכון קצת שונה קצת חדש, אשמח מאוד!!
מעניין אם מישהי תצליח לתת לי רעיון של עוגה חלבית שחדשה לי...
פשוט נמאס לנו מכל המוכר לנו.
לא ניסיתי, אבל את כנראה לא מכירה... למתכונים נוספים של בית החלמה טלזסטון, העלתי 26 מתכונים!
https://www.prog.co.il/threads/עוגת-גבינה-טלז-סטון.867808/
 

קבצים מצורפים

  • עוגת גבינה מעדנית - בית החלמה ליולדות (3).pdf
    KB 76.6 · צפיות: 109
נערך לאחרונה ב:

אננס טרופי

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
לא ניסיתי, אבל את כנראה לא מכירה... למתכונים נוספים של בית החלמה טלזסטון, העלתי 26 מתכונים!
https://www.prog.co.il/threads/עוגת-גבינה-טלז-סטון.867808/
אולי במקרה הכנת את העוגת גבינה מעדנית?
רשום במתכון 2 כוסות פודינג..
לא נשמע לי ככ הגיוני.
אולי 2 כפות? גם זה נשמע מעט מדי..
 

פלורה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בפסח גיליתי שכפי הנראה קמח תפו"א קל יותר.
העוגות יצאו הרבה יותר אווריריות וגבוהות - לא צנחו בכלל
ז"א נשמע שמלכתחילה עדיף להשתמש בקמח תפו"א?
(פשוט נשאר לי מלא מפסח)
 

פלורה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בדיוק מישהי הביאה לי אתמול לטעום עוגה טעימה מאוד.
ולקחתי ממנה את המתכון, מתכוונת להכין היום בעזי"ת.

עריכה:
איזה קטעים
הלכתי לחפש תמונה או הסרטה שמסבירה את הטכניקה
ומצאתי מתכון ממש דומה ושווה של קרין גורן
יש לי תחושה שזה המקור
והמתכון שעבר אלי עבר גלגולים ושינויים לפי דעת נשים עצלניות ואוהבות שוקולד :ROFLMAO:(כמו השמטת התחתית וכמות אסטרונומית של שוקולד...)
https://www.carine.co.il/foody_recipe/עוגת-ספירלה-גבינה-ושוקולד/
עשיתי את הספירלה הזאת פעם והיא ממש קלה להכנה והיא יוצאת מושלם (גם למי שחושבת שיש לה 2 ידיים שמאליות..)
 

ברוך אתה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
@saralulu
מה נראה לך שהם ככה יעבירו מתכונים??
נראה לי זה מכוון? יכול להיות.?
 

saralulu

משתמש מקצוען
@saralulu
מה נראה לך שהם ככה יעבירו מתכונים??
נראה לי זה מכוון? יכול להיות.?
לא חושבת, חברה העבירה לי את הקובץ הזה, יש לה את זה על המחשב כבר הרבה זמן, חוץ מזה הם תמיד מנדבים מתכונים בשמחה ככה הבנתי, כנראה טעויות הקלדה כי נראה שהוציאו את המתכונים לציבור הרחב שיהנו, אני בכל מצב מנסה להשיג את כתובת המייל של טלזסטון או לפנות אליהם בעצמי, כי כאלו מתכונים חבל לפספס עם טעויות שכאלו...
 

שטינברגר

משתמש פעיל
עוגת גבינה מושלמת!!!!!
היא ארבע שכבות וזה נשמע מפחיד, אבל זה העוגה הכי קלה שיש....
ללא מיקסר, ללא הפרדה ולא הוראות אפיה מיוחדות,
היא רק דורשת זמן להקפאה ואפיה.
בהצלחה ובתאבון!!!

המדידות בכוס חד פעמית ומתאים לתבנית חד פעמי בינונית A4
המצרכים לשכבה א':
25 ביסקויטים
1 חמאה רכה
המצרכים לשכבות ב' וג':
750 גר' גבינה
1 אשל גדול
3 כפות קמח
חצי כוס פודינג וניל
3 ביצים
כוס סוכר
3 כפות גדושות ריבת חלב
מצרכים לציפוי:
2 שמנת חמוצה
3 סוכר וניל
הכנת שכבה א':
מרסקים את הביסקויטים דק דק, לאחר מכן מרככים את החמאה היטב ומערבבים אותה עם הביסקויטים.
משטחים את הביסקויטים ע''ג תבנית ח''פ (A4 ,(מהדקים היטב ומכניסים למקפיא.
הכנת שכבה ב':
מערבבים בקערה בכף את החומרים של שכבות ב' וג' ללא הריבת חלב ומחלקים לשתי קערות:
קערה אחת שופכים ע''ג התבנית עם הביסקויטים ומכניסים חזרה למקפיא.
ובקערה השניה מוסיפים 3 כפות ריבת החלב, מערבבים היטב ומכניסים למקרר לשעה.
כרגע יש במקפיא תבנית עם שכבת ביסקויטים ומעליה שכבת גבינה לבנה, ובמקרר יש גבינה עם ריבת חלב.
לאחר כשעה יש להוציא מהמקפיא את התבנית ולהוסיף את הגבינה עם ריבת החלב.
להכניס לתנור על חום של 180 למשך שלושת רבעי שעה בערך עד שהדפנות מתקשות מעט.
הכנת שכבה ג':
מערבבים בכלי שמנת חמוצה עם סוכר וניל.
משטחים בזהירות ע''ג העוגה החמה והאפויה ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות, לאחר מכן יש להשאיר את העוגה בתנור מכובה למשך
שעה
 

saralulu

משתמש מקצוען
עוגת גבינה מושלמת!!!!!
היא ארבע שכבות וזה נשמע מפחיד, אבל זה העוגה הכי קלה שיש....
ללא מיקסר, ללא הפרדה ולא הוראות אפיה מיוחדות,
היא רק דורשת זמן להקפאה ואפיה.
בהצלחה ובתאבון!!!

המדידות בכוס חד פעמית ומתאים לתבנית חד פעמי בינונית A4
המצרכים לשכבה א':
25 ביסקויטים
1 חמאה רכה
המצרכים לשכבות ב' וג':
750 גר' גבינה
1 אשל גדול
3 כפות קמח
חצי כוס פודינג וניל
3 ביצים
כוס סוכר
3 כפות גדושות ריבת חלב
מצרכים לציפוי:
2 שמנת חמוצה
3 סוכר וניל
הכנת שכבה א':
מרסקים את הביסקויטים דק דק, לאחר מכן מרככים את החמאה היטב ומערבבים אותה עם הביסקויטים.
משטחים את הביסקויטים ע''ג תבנית ח''פ (A4 ,(מהדקים היטב ומכניסים למקפיא.
הכנת שכבה ב':
מערבבים בקערה בכף את החומרים של שכבות ב' וג' ללא הריבת חלב ומחלקים לשתי קערות:
קערה אחת שופכים ע''ג התבנית עם הביסקויטים ומכניסים חזרה למקפיא.
ובקערה השניה מוסיפים 3 כפות ריבת החלב, מערבבים היטב ומכניסים למקרר לשעה.
כרגע יש במקפיא תבנית עם שכבת ביסקויטים ומעליה שכבת גבינה לבנה, ובמקרר יש גבינה עם ריבת חלב.
לאחר כשעה יש להוציא מהמקפיא את התבנית ולהוסיף את הגבינה עם ריבת החלב.
להכניס לתנור על חום של 180 למשך שלושת רבעי שעה בערך עד שהדפנות מתקשות מעט.
הכנת שכבה ג':
מערבבים בכלי שמנת חמוצה עם סוכר וניל.
משטחים בזהירות ע''ג העוגה החמה והאפויה ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות, לאחר מכן יש להשאיר את העוגה בתנור מכובה למשך
שעה
זה לא המתכון של @רוחי בלבוחי ?!
 

מירי84

משתמש פעיל
אולי במקרה הכנת את העוגת גבינה מעדנית?
רשום במתכון 2 כוסות פודינג..
לא נשמע לי ככ הגיוני.
אולי 2 כפות? גם זה נשמע מעט מדי..
אני הכנתי את העוגה הזו כמה פעמים. יש לי את המתכון ממגזין שהם שלחו בעבר.
ואכן מדובר ב-2 כוסות פודינג וניל.
והעוגה ממש מוצלחת!!!
 

רינה דיצה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עוגת גבינה מושלמת!!!!!
היא ארבע שכבות וזה נשמע מפחיד, אבל זה העוגה הכי קלה שיש....
ללא מיקסר, ללא הפרדה ולא הוראות אפיה מיוחדות,
היא רק דורשת זמן להקפאה ואפיה.
בהצלחה ובתאבון!!!

המדידות בכוס חד פעמית ומתאים לתבנית חד פעמי בינונית A4
המצרכים לשכבה א':
25 ביסקויטים
1 חמאה רכה
המצרכים לשכבות ב' וג':
750 גר' גבינה
1 אשל גדול
3 כפות קמח
חצי כוס פודינג וניל
3 ביצים
כוס סוכר
3 כפות גדושות ריבת חלב
מצרכים לציפוי:
2 שמנת חמוצה
3 סוכר וניל
הכנת שכבה א':
מרסקים את הביסקויטים דק דק, לאחר מכן מרככים את החמאה היטב ומערבבים אותה עם הביסקויטים.
משטחים את הביסקויטים ע''ג תבנית ח''פ (A4 ,(מהדקים היטב ומכניסים למקפיא.
הכנת שכבה ב':
מערבבים בקערה בכף את החומרים של שכבות ב' וג' ללא הריבת חלב ומחלקים לשתי קערות:
קערה אחת שופכים ע''ג התבנית עם הביסקויטים ומכניסים חזרה למקפיא.
ובקערה השניה מוסיפים 3 כפות ריבת החלב, מערבבים היטב ומכניסים למקרר לשעה.
כרגע יש במקפיא תבנית עם שכבת ביסקויטים ומעליה שכבת גבינה לבנה, ובמקרר יש גבינה עם ריבת חלב.
לאחר כשעה יש להוציא מהמקפיא את התבנית ולהוסיף את הגבינה עם ריבת החלב.
להכניס לתנור על חום של 180 למשך שלושת רבעי שעה בערך עד שהדפנות מתקשות מעט.
הכנת שכבה ג':
מערבבים בכלי שמנת חמוצה עם סוכר וניל.
משטחים בזהירות ע''ג העוגה החמה והאפויה ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות, לאחר מכן יש להשאיר את העוגה בתנור מכובה למשך
שעה
הרגע הכנתי אותה וזה באמת של רוחי,
אבל מנסיון שלי 5 דקות שמקפיא מספיק אם עובדים בזהירות בשכבה הבאה, בד"כ אין לי את הזמן המיותר לחכות כ"כ הרבה בין לבין...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמט

א הַלְלוּיָהּ שִׁירוּ לַיהוָה שִׁיר חָדָשׁ תְּהִלָּתוֹ בִּקְהַל חֲסִידִים:ב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל בְּעֹשָׂיו בְּנֵי צִיּוֹן יָגִילוּ בְמַלְכָּם:ג יְהַלְלוּ שְׁמוֹ בְמָחוֹל בְּתֹף וְכִנּוֹר יְזַמְּרוּ לוֹ:ד כִּי רוֹצֶה יְהוָה בְּעַמּוֹ יְפָאֵר עֲנָוִים בִּישׁוּעָה:ה יַעְלְזוּ חֲסִידִים בְּכָבוֹד יְרַנְּנוּ עַל מִשְׁכְּבוֹתָם:ו רוֹמְמוֹת אֵל בִּגְרוֹנָם וְחֶרֶב פִּיפִיּוֹת בְּיָדָם:ז לַעֲשׂוֹת נְקָמָה בַּגּוֹיִם תּוֹכֵחֹת בַּלְאֻמִּים:ח לֶאְסֹר מַלְכֵיהֶם בְּזִקִּים וְנִכְבְּדֵיהֶם בְּכַבְלֵי בַרְזֶל:ט לַעֲשׂוֹת בָּהֶם מִשְׁפָּט כָּתוּב הָדָר הוּא לְכָל חֲסִידָיו הַלְלוּיָהּ:
נקרא  9  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה