8 יותר רך וטעים מ6?6 מצוין.
לדעתי יותר טוב מ 5 כי ב 5 יש באמצע פס של סחוס (למי שאוהב....)
8 יוצא רך אבל נפרס פחות יפה.
לשון - לא מעיזה לנסות.
6 מי שיודע לבשל אותו הוא יוצא כמעט כמו 5. אם לא יודעים לבשל אותו הוא יוצא יבש8 יותר רך וטעים מ6?
לטעמי 6 יותר טעים ופחות אזורי שומן.8 יותר רך וטעים מ6?
מה צריך לדעת? יכול לצאת לי טעים גם אם אנחנו לא משתמשים בכלל בתבלינים?6
6 מי שיודע לבשל אותו הוא יוצא כמעט כמו 5. אם לא יודעים לבשל אותו הוא יוצא יבש
מה צריך לדעת? יכול לצאת לי טעים גם אם אנחנו לא משתמשים בכלל בתבלינים?
אפשר מלח, סוכר, יין, וגם ירקות- לא הכל, ובלי עשבי תיבול בכלל.
מה הכוונה מיץ תפוחים?בהחלט, אני גם לא משתמש עם תבלינים
אני עושה רק עם בצל, שורש סלרי, גזר, קצת מיץ תפוחים, מלח גס, שמן אגוזים, בלי מים
אש קטנה 5-6 שעות, יוצא מעדן.
למס' 6 אולי כדאי להוסיף קצת נוזלים כי זה בשר פחות שמנוני וסופג יותר נוזלים.
מה הכוונה מיץ תפוחים?
קנוי? או מכינים לבד?מיץ תפוחים טבעי 100%
באמת לא צריך לדעת אפשר רק בצל וסוכר מקורמל כזה, יוצא חלום.מה צריך לדעת? יכול לצאת לי טעים גם אם אנחנו לא משתמשים בכלל בתבלינים?
אפשר מלח, סוכר, יין, וגם ירקות- לא הכל, ובלי עשבי תיבול בכלל.
תכל'ס 5 הכי טוב!6 או 8 ? המחיר די קרוב.
מיועד לצלי.
והאם 5 הרבה יותר טוב משניהם? הפרש ענק במחיר?
ומה עם לשון? המחיר בערך באמצע בין 6/8 ל5
בין 6 ל-8, 8 עדיף.
5 הרבה יותר טוב משניהם
לשון צריך מאוד לדייק כשמכינים שייצא רך וטעים ולא יתייבש.
אם מכינים טוב זה ממש מעדן אפילו יותר מ-5.
6 מצוין.
לדעתי יותר טוב מ 5 כי ב 5 יש באמצע פס של סחוס (למי שאוהב....)
8 יוצא רך אבל נפרס פחות יפה.
לשון - לא מעיזה לנסות.
6
6 מי שיודע לבשל אותו הוא יוצא כמעט כמו 5. אם לא יודעים לבשל אותו הוא יוצא יבש
לטעמי 6 יותר טעים ופחות אזורי שומן.
גם לדעתי 6 יותר מוצלח מ5
8 מאד עסיסי ורך אבל מתאים פחות לפרוסות יפות
טוב.באמת לא צריך לדעת אפשר רק בצל וסוכר מקורמל כזה, יוצא חלום.
תכל'ס 5 הכי טוב!
אבל 8 גם מצוין.
לדעתי עם 8 יותר קל להצליחטוב.
יצאתי מבולבלת.
5 לא אקנה. הוא מאד יקר.
אבל בין 6 ל8, אני רואה שהדעות חלוקות.
אין לי הרבה נסיון בבישול בקר. מה בטוח יצא טעים? עדיף טעים ופחות יפה מאשר הפוך.
גם 6 וגם 8 לא בטוח יצאו טוב, קחי בחשבון!טוב.
יצאתי מבולבלת.
5 לא אקנה. הוא מאד יקר.
אבל בין 6 ל8, אני רואה שהדעות חלוקות.
אין לי הרבה נסיון בבישול בקר. מה בטוח יצא טעים? עדיף טעים ופחות יפה מאשר הפוך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
הנחת ענק!
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
24.06
י"ח סיוון
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
7.05
כ"ט ניסן
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
מלחמה מבעד לעדשה
עם אילן לורנצי
שיתוף מטלטל ומיוחד על צילומים בזמן מלחמה ותיעודים יותאי דופן זווית יוצאת דופן מתוך עזה והעוטף ועד הצפון
לתלמידים ובוגרים בלבד!
תהילים פרק קלג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד הִנֵּה מַה טּוֹב וּמַה נָּעִים שֶׁבֶת אַחִים גַּם יָחַד:ב כַּשֶּׁמֶן הַטּוֹב עַל הָרֹאשׁ יֹרֵד עַל הַזָּקָן זְקַן אַהֲרֹן שֶׁיֹּרֵד עַל פִּי מִדּוֹתָיו:ג כְּטַל חֶרְמוֹן שֶׁיֹּרֵד עַל הַרְרֵי צִיּוֹן כִּי שָׁם צִוָּה יְהוָה אֶת הַבְּרָכָה חַיִּים עַד הָעוֹלָם: