8 יותר רך וטעים מ6?6 מצוין.
לדעתי יותר טוב מ 5 כי ב 5 יש באמצע פס של סחוס (למי שאוהב....)
8 יוצא רך אבל נפרס פחות יפה.
לשון - לא מעיזה לנסות.
6 מי שיודע לבשל אותו הוא יוצא כמעט כמו 5. אם לא יודעים לבשל אותו הוא יוצא יבש8 יותר רך וטעים מ6?
לטעמי 6 יותר טעים ופחות אזורי שומן.8 יותר רך וטעים מ6?
מה צריך לדעת? יכול לצאת לי טעים גם אם אנחנו לא משתמשים בכלל בתבלינים?6
6 מי שיודע לבשל אותו הוא יוצא כמעט כמו 5. אם לא יודעים לבשל אותו הוא יוצא יבש
מה צריך לדעת? יכול לצאת לי טעים גם אם אנחנו לא משתמשים בכלל בתבלינים?
אפשר מלח, סוכר, יין, וגם ירקות- לא הכל, ובלי עשבי תיבול בכלל.
מה הכוונה מיץ תפוחים?בהחלט, אני גם לא משתמש עם תבלינים
אני עושה רק עם בצל, שורש סלרי, גזר, קצת מיץ תפוחים, מלח גס, שמן אגוזים, בלי מים
אש קטנה 5-6 שעות, יוצא מעדן.
למס' 6 אולי כדאי להוסיף קצת נוזלים כי זה בשר פחות שמנוני וסופג יותר נוזלים.
מה הכוונה מיץ תפוחים?
קנוי? או מכינים לבד?מיץ תפוחים טבעי 100%
באמת לא צריך לדעת אפשר רק בצל וסוכר מקורמל כזה, יוצא חלום.מה צריך לדעת? יכול לצאת לי טעים גם אם אנחנו לא משתמשים בכלל בתבלינים?
אפשר מלח, סוכר, יין, וגם ירקות- לא הכל, ובלי עשבי תיבול בכלל.
תכל'ס 5 הכי טוב!6 או 8 ? המחיר די קרוב.
מיועד לצלי.
והאם 5 הרבה יותר טוב משניהם? הפרש ענק במחיר?
ומה עם לשון? המחיר בערך באמצע בין 6/8 ל5
בין 6 ל-8, 8 עדיף.
5 הרבה יותר טוב משניהם
לשון צריך מאוד לדייק כשמכינים שייצא רך וטעים ולא יתייבש.
אם מכינים טוב זה ממש מעדן אפילו יותר מ-5.
6 מצוין.
לדעתי יותר טוב מ 5 כי ב 5 יש באמצע פס של סחוס (למי שאוהב....)
8 יוצא רך אבל נפרס פחות יפה.
לשון - לא מעיזה לנסות.
6
6 מי שיודע לבשל אותו הוא יוצא כמעט כמו 5. אם לא יודעים לבשל אותו הוא יוצא יבש
לטעמי 6 יותר טעים ופחות אזורי שומן.
גם לדעתי 6 יותר מוצלח מ5
8 מאד עסיסי ורך אבל מתאים פחות לפרוסות יפות
טוב.באמת לא צריך לדעת אפשר רק בצל וסוכר מקורמל כזה, יוצא חלום.
תכל'ס 5 הכי טוב!
אבל 8 גם מצוין.
לדעתי עם 8 יותר קל להצליחטוב.
יצאתי מבולבלת.
5 לא אקנה. הוא מאד יקר.
אבל בין 6 ל8, אני רואה שהדעות חלוקות.
אין לי הרבה נסיון בבישול בקר. מה בטוח יצא טעים? עדיף טעים ופחות יפה מאשר הפוך.
גם 6 וגם 8 לא בטוח יצאו טוב, קחי בחשבון!טוב.
יצאתי מבולבלת.
5 לא אקנה. הוא מאד יקר.
אבל בין 6 ל8, אני רואה שהדעות חלוקות.
אין לי הרבה נסיון בבישול בקר. מה בטוח יצא טעים? עדיף טעים ופחות יפה מאשר הפוך.
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכא
א שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי:ב עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:ג אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ:ד הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל:ה יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ:ו יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה:ז יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ:ח יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם: