• פרוג למען העצמאים!

    כפורום העצמאים והעסקים הקטנים המוביל בציבור החרדי, אתר פרוג נרתם לעזרתכם. בעקבות התפשטות נגיף הקורונה והשפעתו על המשק, נגרמים נזקים כלכליים לעצמאים רבים אשר מתמודדים עם מחסור בלקוחות. לכן החלטנו להושיט לכם יד ואנו מעניקים לכם, חברי האתר היקרים, את מערכת הפרסום העצמאית שלנו ב30% הנחה!!!

    למימוש ההטבה, אין צורך בהקלדת קוד קופון, פשוט פרסמו!

    לתשומת לב! המבצע עד חג הפסח

    למעבר ליצירת קמפיין >>>
     
    להתייעצות ועזרה בין חברי הפורום >>>
     
    לחבילת פוש לעסקים לחץ כאן >>>
     

בשרי איזה חלק בקר כדאי?

פקאן

משתמש סופר מקצוען
6 או 8 ? המחיר די קרוב.
מיועד לצלי.
והאם 5 הרבה יותר טוב משניהם? הפרש ענק במחיר?
ומה עם לשון? המחיר בערך באמצע בין 6/8 ל5
 

בנימין10

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
בין 6 ל-8, 8 עדיף.
5 הרבה יותר טוב משניהם
לשון צריך מאוד לדייק כשמכינים שייצא רך וטעים ולא יתייבש.
אם מכינים טוב זה ממש מעדן אפילו יותר מ-5.
 

יבר

משתמש מקצוען
6 מצוין.
לדעתי יותר טוב מ 5 כי ב 5 יש באמצע פס של סחוס (למי שאוהב....)
8 יוצא רך אבל נפרס פחות יפה.
לשון - לא מעיזה לנסות.
 

srp

משתמש סופר מקצוען
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
עיצוב גרפי
לשון הכי טעים...
אבל יש נוהגים שלא לאכול בפסח, מצריך בדיקה
 

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
גם לדעתי 6 יותר מוצלח מ5
8 מאד עסיסי ורך אבל מתאים פחות לפרוסות יפות
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
6

6 מי שיודע לבשל אותו הוא יוצא כמעט כמו 5. אם לא יודעים לבשל אותו הוא יוצא יבש
מה צריך לדעת? יכול לצאת לי טעים גם אם אנחנו לא משתמשים בכלל בתבלינים?
אפשר מלח, סוכר, יין, וגם ירקות- לא הכל, ובלי עשבי תיבול בכלל.
 

בנימין10

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
מה צריך לדעת? יכול לצאת לי טעים גם אם אנחנו לא משתמשים בכלל בתבלינים?
אפשר מלח, סוכר, יין, וגם ירקות- לא הכל, ובלי עשבי תיבול בכלל.
בהחלט, אני גם לא משתמש עם תבלינים
אני עושה רק עם בצל, שורש סלרי, גזר, קצת מיץ תפוחים, מלח גס, שמן אגוזים, בלי מים
אש קטנה 5-6 שעות, יוצא מעדן.

למס' 6 אולי כדאי להוסיף קצת נוזלים כי זה בשר פחות שמנוני וסופג יותר נוזלים.
 
נערך לאחרונה ב:

פקאן

משתמש סופר מקצוען
בהחלט, אני גם לא משתמש עם תבלינים
אני עושה רק עם בצל, שורש סלרי, גזר, קצת מיץ תפוחים, מלח גס, שמן אגוזים, בלי מים
אש קטנה 5-6 שעות, יוצא מעדן.

למס' 6 אולי כדאי להוסיף קצת נוזלים כי זה בשר פחות שמנוני וסופג יותר נוזלים.
מה הכוונה מיץ תפוחים?
 

אוהבת לדעת

משתמש פעיל
פרסום וקופירייטינג
מה צריך לדעת? יכול לצאת לי טעים גם אם אנחנו לא משתמשים בכלל בתבלינים?
אפשר מלח, סוכר, יין, וגם ירקות- לא הכל, ובלי עשבי תיבול בכלל.
באמת לא צריך לדעת אפשר רק בצל וסוכר מקורמל כזה, יוצא חלום.
6 או 8 ? המחיר די קרוב.
מיועד לצלי.
והאם 5 הרבה יותר טוב משניהם? הפרש ענק במחיר?
ומה עם לשון? המחיר בערך באמצע בין 6/8 ל5
תכל'ס 5 הכי טוב!
אבל 8 גם מצוין.
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
בין 6 ל-8, 8 עדיף.
5 הרבה יותר טוב משניהם
לשון צריך מאוד לדייק כשמכינים שייצא רך וטעים ולא יתייבש.
אם מכינים טוב זה ממש מעדן אפילו יותר מ-5.
6 מצוין.
לדעתי יותר טוב מ 5 כי ב 5 יש באמצע פס של סחוס (למי שאוהב....)
8 יוצא רך אבל נפרס פחות יפה.
לשון - לא מעיזה לנסות.
6

6 מי שיודע לבשל אותו הוא יוצא כמעט כמו 5. אם לא יודעים לבשל אותו הוא יוצא יבש
לטעמי 6 יותר טעים ופחות אזורי שומן.
גם לדעתי 6 יותר מוצלח מ5
8 מאד עסיסי ורך אבל מתאים פחות לפרוסות יפות
באמת לא צריך לדעת אפשר רק בצל וסוכר מקורמל כזה, יוצא חלום.

תכל'ס 5 הכי טוב!
אבל 8 גם מצוין.
טוב.
יצאתי מבולבלת.
5 לא אקנה. הוא מאד יקר.
אבל בין 6 ל8, אני רואה שהדעות חלוקות.
אין לי הרבה נסיון בבישול בקר. מה בטוח יצא טעים? עדיף טעים ופחות יפה מאשר הפוך.
 

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
טוב.
יצאתי מבולבלת.
5 לא אקנה. הוא מאד יקר.
אבל בין 6 ל8, אני רואה שהדעות חלוקות.
אין לי הרבה נסיון בבישול בקר. מה בטוח יצא טעים? עדיף טעים ופחות יפה מאשר הפוך.
לדעתי עם 8 יותר קל להצליח
 

zip u

משתמש חדש
הייתי מציעה לך לקנות צלעות קצרות
אין סיכוי שלא יצא טעים ורךךך מאד!!
 

כללית

משתמש פעיל
טוב.
יצאתי מבולבלת.
5 לא אקנה. הוא מאד יקר.
אבל בין 6 ל8, אני רואה שהדעות חלוקות.
אין לי הרבה נסיון בבישול בקר. מה בטוח יצא טעים? עדיף טעים ופחות יפה מאשר הפוך.
גם 6 וגם 8 לא בטוח יצאו טוב, קחי בחשבון!
בבישול בקר יש קטע של נסיון, וחוץ מזה זה איך חתיכה- גם למנוסות.
 

לוח דרושים

למעלה