לא ממש.אני כל פעם רוצה לנסות אבל מתלבטת:
זה מורגש בטעם?
בעז"ה אעלה מאוחר יותר מתכון.
חבל שאין לי תמונה של כמה כאלו שהכנתי.
אולי אכין במיוחד ויהיה לשבת.
לא ממש.אני כל פעם רוצה לנסות אבל מתלבטת:
זה מורגש בטעם?
וואו !!בעז"ה אעלה מאוחר יותר מתכון.
חבל שאין לי תמונה של כמה כאלו שהכנתי.
אולי אכין במיוחד ויהיה לשבת.
מנסיון- הגלאסז מאוד מתוק ולכן כדאי להפחית בכמות הסוכר שבעוגה עצמה.אני כל פעם רוצה לנסות אבל מתלבטת:
זה מורגש בטעם?
דומה למתכון שלימנסיון- הגלאסז מאוד מתוק ולכן כדאי להפחית בכמות הסוכר שבעוגה עצמה.
אגב, זה אחד הדברים הקלים לעשות ואם פועלים בדיוק לפי ההוראות אין מצב שזה לא מצליח והנפילה שלו מהממת על העוגה.
אם נשאר לך גלסאז את יכולה לשמור אותו בקופסא אטומה במקרר והוא נשאר מעולה המון זמן.
מתכון מצוין:
200 מ"ל שמנת מתוקה או ריץ (מנסיון יוצא מצוין)
3/4 כוס סוכר (80 גרם)
חבילת שוקולד לבן 100 גרם
כף גדולה גלוקוזה (40 גרם)
להכנת הג'לטין: 8 גרם ג'לטין 40 מ"ל מים להשרות את הג'לטין במים 10-15 דקות
מרתיחים על אש נמוכה (כדאי מאוד) את השמנת/ הריץ', סוכר והגלוקוזה. לגלוקוזה לוקח זמן עד שנמסה לגמרי.
מורידים מהאש, מוסיפים את הג'לטין ומערבבים עד שנמס לגמרי.
מוסיפים את השוקולד וטוחנים בבלנדר מקל.
מחכים שהמסה תתקרר אבל לא לגמרי כדי שלא תמיס את ציפוי העוגה ושופכים מעל רשת.
סליחה על ההקפצהמנסיון- הגלאסז מאוד מתוק ולכן כדאי להפחית בכמות הסוכר שבעוגה עצמה.
אגב, זה אחד הדברים הקלים לעשות ואם פועלים בדיוק לפי ההוראות אין מצב שזה לא מצליח והנפילה שלו מהממת על העוגה.
אם נשאר לך גלסאז את יכולה לשמור אותו בקופסא אטומה במקרר והוא נשאר מעולה המון זמן.
מתכון מצוין:
200 מ"ל שמנת מתוקה או ריץ (מנסיון יוצא מצוין)
3/4 כוס סוכר (80 גרם)
חבילת שוקולד לבן 100 גרם
כף גדולה גלוקוזה (40 גרם)
להכנת הג'לטין: 8 גרם ג'לטין 40 מ"ל מים להשרות את הג'לטין במים 10-15 דקות
מרתיחים על אש נמוכה (כדאי מאוד) את השמנת/ הריץ', סוכר והגלוקוזה. לגלוקוזה לוקח זמן עד שנמסה לגמרי.
מורידים מהאש, מוסיפים את הג'לטין ומערבבים עד שנמס לגמרי.
מוסיפים את השוקולד וטוחנים בבלנדר מקל.
מחכים שהמסה תתקרר אבל לא לגמרי כדי שלא תמיס את ציפוי העוגה ושופכים מעל רשת.
דומה למתכון שלי
לגלסאז' חום ממרים לשוקולד מריר. או חלבי
לצבעוני- מוסיפים צבעי מאכל שמתאימים לשוקולד
מתייבש אבל לא ממש לגמרי.סליחה על ההקפצה
הציפוי מתייבש ומתקשה כמו גנאש/שוקולד או שנשאר רטוב?
מה הכוונה רשת?ושופכים מעל רשת.
אין אין אין! את משהו! המהירות שאת עונה על כול שאלה! כול הכבוד!!!!!!!!!!!!מתייבש אבל לא ממש לגמרי.
אם נוגעים בו יראו טביעות אצבעות והוא עלול להדבק לאצבעות
אני עשיתי בלי רשת. ציפיתי את המסובב של העוגה בנילון ניצמד, והעמדתי את העוגה על קופסא קטנה-כך שיש גובה והקופסא מתחת לא צצה.מה הכוונה רשת?
ושאלה נוספת: איך מכינים את הקישוט מעל השוקולד?
יש ציפוי במראה מבריק אבל שמתייבש טוב? אפילו לא מבריק לגמרי, לא חייב להיות מראהמתייבש אבל לא ממש לגמרי.
אם נוגעים בו יראו טביעות אצבעות והוא עלול להדבק לאצבעות
גנאש מתייבש טוב יותריש ציפוי במראה מבריק אבל שמתייבש טוב? אפילו לא מבריק לגמרי, לא חייב להיות מראה
ומשהו מבריק יותר?גנאש מתייבש טוב יותר
זיגוג מירור.ומשהו מבריק יותר?
אין מילים על התגובות המהירות!!!זיגוג מירור.
גלסאג'
שזה מה שיש בעוגות שבתחילת האשכול הזה
אבל זז לא מתייבש לגמרי
למה דחוף לך מתייבש לגמרי
אגב אם תעשי גנאש ותאבקי טיפה באבקת איבוק זהב [בנשיפה] יתקבל מראה זוהר
את טובלת מכחול באבקה ונושפת עליו במרחק קטן מהעוגה ואז העוגה מקבל שפריצים של אבקת איבוקאין מילים על התגובות המהירות!!!
חשוב לי שיתייבש לגמרי כי אני עושה את זה בעוגות אישיות וזה עוד אמור לעבור נסיעה שאני לא יודעת כמה ישמרו על זה בדרך
אבקת איבוק נשמע רעיון. מה פירוש נשיפה? אני מכירה שעובדים איתו עם מכחול או מצפים לגמרי
אפשר פירוט?
אני לא יודעת מה כתבת בחכמת נשים (חבל שאני לא מצליחה להתחבר לשם), אבל מצטרפת בהחלט לזה שאת מקסימהזה בגלל מה שכתבתי באשכול בחכמת נשים?
את חמודה
תודה
האמת שזה ענין של סיעתא דשמיאאני לא יודעת מה כתבת בחכמת נשים (חבל שאני לא מצליחה להתחבר לשם), אבל מצטרפת בהחלט לזה שאת מקסימה
אני נדהמת מההענות המהירה שלך, התשובות הברורות, והפרגון לחלוק מהידע שלך
לא עקבתיזה בגלל מה שכתבתי באשכול בחכמת נשים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
הנחת ענק!
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
24.06
י"ח סיוון
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
7.05
כ"ט ניסן
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
מלחמה מבעד לעדשה
עם אילן לורנצי
שיתוף מטלטל ומיוחד על צילומים בזמן מלחמה ותיעודים יותאי דופן זווית יוצאת דופן מתוך עזה והעוטף ועד הצפון
לתלמידים ובוגרים בלבד!
תהילים פרק קלא
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם: