כן.הולך גם עם קפואה?
מצאתי במקפיא ואני רוצה לנצל...
בכרובית קפואה מפשירים, מנקזים מנוזלים ומדלגים על שלב החליטה- מתבלים וישר לתנור.
כן.הולך גם עם קפואה?
מצאתי במקפיא ואני רוצה לנצל...
כיף לךטוב, הכרובית הגיעה שוב לביקור
האמת מעולם לא טעמתי אותה
אבל קניתי ראש גדול וטרי
תציעו לי את המתכון הכי טעים שלה להתמכרות
לא משנה כתוספת לבשר או כסלט
תודה.כן.
בכרובית קפואה מפשירים, מנקזים מנוזלים ומדלגים על שלב החליטה- מתבלים וישר לתנור.
אהמ, בהנחה שיישאר משהו עד ליל שבתתודה.
היא תישאר טעימה עד ליל שבת?
ואיך היא על הפלטה?
למה להרוס?מחפשת מתכון טעים
ניסית מבושל או מטוגן פעם?למה להרוס?
הכי טעים חי, מקסימום תיבול קליל
כן, הרבה פעמים. מרגישה כאילו טעמתי בטעות קולורבי במקום תפוחי אדמה.ניסית מבושל או מטוגן פעם?
תודה.כיף לך
אצלנו היא לא קיימת
אם היא טריה אז תכיני מטוגנת בפירורי לחם.
חולטים עד לריכוך חלקי, מנערים מנוזלים, טובלים בבלילת ביצה, חרדל שום (אפשר גם קצת צ'ילי מתוק), מלח.
מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק.
מגישים עם רבעי לימון ועפים.
אם זה בישול של 20 דקות ויותר אין צורך לחלוט.אם אני רוצה לבשל אותה ברוטב עגבניות צריך לחלוט קודם או לבשל בתוך הרוטב?
אבסולוטלי.וסליחה מראש על הפולשנות אבל עד שיש כרובית טריה חבל להטביע אותה ברוטב דומיננטי.
וואו!כן.
בכרובית קפואה מפשירים, מנקזים מנוזלים ומדלגים על שלב החליטה- מתבלים וישר לתנור.
מתכון דחוףףףגם אני מצאתי כרובית, הירק האהוב.
זה מה שיצא מחצי:
צפה בקובץ המצורף 808802
עם החצי השני אני עדיין בהתלבטות....
פרחי כרובית, טבעות גזר, רצועות פלפל, פרוסות קולורבי והמון שיני שום.מתכון דחוףףף
תודהפרחי כרובית, טבעות גזר, רצועות פלפל, פרוסות קולורבי והמון שיני שום.
שמה בסיר 1/3 כמות חומץ ו 2/3 כמות מים (תלוי בגודל הצנצנת), מוסיפה את השום, מלח, טיפה סוכר וכורכו ומביאה לרתיחה.
מוסיפה את הכרובית, הגזר והקולורבי ומבשלת כ 10 דקות, שיתרככו מעט אבל עדיין יהיו פריכים.
מסדרת הכל בצנצנת בקומות ושופכת מעל את המים עד למעלה.
סוגרת ומניחה להתקרר בטמפרטורת החדר ואז מכניסה למקרר.
נשנוש טעים וחינמי (מבחינת קלוריות )
יש לי אריזה כזו- ובהוראות של הבד"ץ כתוב:האם היא נקיה מחרקים? אפשר להשתמש בה ככה או שצריך לנקוט בצעדים מיוחדים? (אם כן - איך לנקות / לבדוק?)
תודה!!יש לי אריזה כזו- ובהוראות של הבד"ץ כתוב:
"מאושר בתנאי שטיפה חובה להפריד את העלים,
להשרותם במי סבון לשלוש דקות, ולשוטפם היטב תחת זרם מים"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
הנחת ענק!
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
24.06
י"ח סיוון
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
7.05
כ"ט ניסן
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
מלחמה מבעד לעדשה
עם אילן לורנצי
שיתוף מטלטל ומיוחד על צילומים בזמן מלחמה ותיעודים יותאי דופן זווית יוצאת דופן מתוך עזה והעוטף ועד הצפון
לתלמידים ובוגרים בלבד!
תהילים פרק קלא
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם: