דרוש מתכון כרובית!

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
אני אופה בתנור עם שמן ומלח.
למי שאוהב טעם של כרובית, זה ממש טעים.

כמו כן לפני כשנה התפרסם בקראט מתכון של כרובית חלוטה במים, מרוסקת לפירה עם שן שום ומעט שמן זית וטימין.
זה מעדן גם למי שלא אוהב את הטעם הקצת מודגש של הכרובים, השום והטימין מעדנים אותה.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
כמו כן לפני כשנה התפרסם בקראט מתכון של כרובית חלוטה במים, מרוסקת לפירה עם שן שום ומעט שמן זית וטימין.
זה מעדן גם למי שלא אוהב את הטעם הקצת מודגש של הכרובים, השום והטימין מעדנים אותה.
בל תשחית :p
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
למיטיבי לכת יש מתכון לרוטב אלפרדו פטנט שמבוסס על כרובית וחלב במקום על שמנת.
הרכות והחמאתיות של הכרובית משמשים כתחליף (שנראה מעולה) בריא ודיאטטי יותר לשמנת מתוקה

מתכונים יש כאן:

וכאן:
 

rosmarin

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
למי ששאלה איפה להשיג- אז ברמי לוי ביתר יש כרובית של חסלט. לא יודעת כמה זמן זה ישאר שם :)
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
זה לא בטעם של פירה תפו"א, זה ממש טעים ומעודן.
ולמי שלא אוהב כרובית אבל רוצה להנות מהיתרונות הבריאותיים שלה, זה מוצלח מאד.
לכן הוצאתי לשון ;)
מכירה את הטעם של זה,
זה ממש נחמד אבל למי שכן אוהב כרובית זה מרגיש בזבוז.
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
לא מצליחה להבין מאיפה נשארת לכם כרובית בשביל לעשות ממנה מטעמים.
אחרי שטיפה עם סבון אני מכניסה אותה לסיר עם מים רותחים לחליטה
וכשמוציאה ומסננת, כבר לא נשאר לי פרח אחד בשביל להכין ממנו משהו
הכל נאכל ככה, כמו שזה.
מחכה לזמן הזה שכרובית וברוקולי יהפכו לתוספת שגרתית ובנאלית כמו תפ"א ואורז בכל ארוחה או אירוע מזדמן...
 

גיטיgiti

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
טוב, הכרובית הגיעה שוב לביקור
האמת מעולם לא טעמתי אותה
אבל קניתי ראש גדול וטרי
תציעו לי את המתכון הכי טעים שלה להתמכרות
לא משנה כתוספת לבשר או כסלט
 

ציפס קידס

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
צילום מקצועי
1. חולטת את הכרובית עד שסכין נכנס בקלות, מורחת בשמן זית , מלח, ופלפל גרוס ואופה בחום מקסימלי עד לצריבה. הכרובית מקבלת טעם נפלא וחמאתי.
זה לדעתי הכי טעים!
מנסיון מוצלח מאד בעונה הקודמת
 

<סקריפטית>

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
1. חולטת את הכרובית עד שסכין נכנס בקלות, מורחת בשמן זית , מלח, ופלפל גרוס ואופה בחום מקסימלי עד לצריבה. הכרובית מקבלת טעם נפלא וחמאתי.
הולך גם עם קפואה?
מצאתי במקפיא ואני רוצה לנצל...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט א'

א אַשְׁרֵי תְמִימֵי דָרֶךְ הַהֹלְכִים בְּתוֹרַת יְהוָה:ב אַשְׁרֵי נֹצְרֵי עֵדֹתָיו בְּכָל לֵב יִדְרְשׁוּהוּ:ג אַף לֹא פָעֲלוּ עַוְלָה בִּדְרָכָיו הָלָכוּ:ד אַתָּה צִוִּיתָה פִקֻּדֶיךָ לִשְׁמֹר מְאֹד:ה אַחֲלַי יִכֹּנוּ דְרָכָי לִשְׁמֹר חֻקֶּיךָ:ו אָז לֹא אֵבוֹשׁ בְּהַבִּיטִי אֶל כָּל מִצְוֹתֶיךָ:ז אוֹדְךָ בְּיֹשֶׁר לֵבָב בְּלָמְדִי מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:ח אֶת חֻקֶּיךָ אֶשְׁמֹר אַל תַּעַזְבֵנִי עַד מְאֹד:
נקרא  21  פעמים

לוח מודעות

למעלה