לא מרגישים את הטעם שלהם!תודה רבה רבה, נשמע מעניין!
לא מרגישים את טעם תפוחי האדמה?
כמו"כ- תפו"א מבושל בקליפה או לא קליפה? זה מרקם שונה.
כלומר, כן בדקות , זה בכל אופן תפו"א ,אבל טעים.
תפו"א ללא קליפה מבושל
לא מרגישים את הטעם שלהם!תודה רבה רבה, נשמע מעניין!
לא מרגישים את טעם תפוחי האדמה?
כמו"כ- תפו"א מבושל בקליפה או לא קליפה? זה מרקם שונה.
כן, תתעלמי.
אצלינו זה עובד גם בלי החלמון המבושל (אך אולי הוא משדרג משהו.. ננסה)אז הנה מיונז בהכנה ביתית
מקציפים ביצה שלמה + חלמון אחד מבושל, בקוצץ ירקות עם להב הסכינים.
תוך כדי ההקצפה, לזלף שמן אגוזים בזרזיף איטי ואחיד
(אני לוקחת כוס חד פעמית, מחוררת בה חור קטן בתחתית בעזרת חוד של סכין, את הכוס מכווצ'ת קצת ומלבישה בתוך החלק העליון של הקוצץ, כך מתאפשר לשפוך את השמן בחופשיות לתוך הכוס, והוא מצידו זורם באיטיות אל תוך הקוצץ)
כמה שמן?
לפי כמות המיונז שרוצים!
לקראת סוף ההקצפה, כשמתקבלת צורת מיונז, להוסיף מלח, סוכר, קצת חומץ ומיץ לימון - לפי הטעם.
תודה רבה!אז הנה מיונז בהכנה ביתית
מקציפים ביצה שלמה + חלמון אחד מבושל, בקוצץ ירקות עם להב הסכינים.
תוך כדי ההקצפה, לזלף שמן אגוזים בזרזיף איטי ואחיד
(אני לוקחת כוס חד פעמית, מחוררת בה חור קטן בתחתית בעזרת חוד של סכין, את הכוס מכווצ'ת קצת ומלבישה בתוך החלק העליון של הקוצץ, כך מתאפשר לשפוך את השמן בחופשיות לתוך הכוס, והוא מצידו זורם באיטיות אל תוך הקוצץ)
כמה שמן?
לפי כמות המיונז שרוצים!
לקראת סוף ההקצפה, כשמתקבלת צורת מיונז, להוסיף מלח, סוכר, קצת חומץ ומיץ לימון - לפי הטעם.
זה אמור להיות רך בפנים???עוגיות שקדים ללא קמח תפו"א
3 כוסות שקדים טחונים
3 חלמונים
1 ביצה
כוס סוכר
כף שמן
מעט מיץ לימון
מערבבים את החומרים, מקררים את העיסה כשעה במקרר.
יוצרים כדורים קטנים ומניחים בתבנית במרחק אחד מהשני (משתטחים באפיה)
אופים על חום בינוני כ15 ד' כשהעוגיות זהובותלהוציא מהצנור.
כשיוצאות ומתקררות להכניס לקופסא ולהתפלל שישאר משהו עד הערב
טעים ואפילו די משביע
בעיקרון החומרים הם:מחפש מתכון לקציצות בשר שהעיסה יציבה והקציצות לא מתפרקות...
תודה רבה...
זה אמור להיות רך בפנים???
בעיקרון החומרים הם:
בשר טחון
ביצים
קמח מצה
מלח
פפריקה חריפה / מתוקה
פלפל שחור טחון
לגבי כמויות, תתחילו עם 2 ביצים וחצי כוס קמח מצה לחצי קילו בשר טחון.
ולאחר הערבוב הראשון - להרגיש את יציבות העיסה. אם העיסה יבשה / מתפוררת - להוסיף עוד ביצים
ואם העיסה נוזלית מידי - להוסיף קמח מצה
העיסה צריכה להיות כזאת שמתכדררת בידיים לכדור דביק מעט והכדור לא מאבד את הצורה
קציצחת עוף גם הולך?מחפש מתכון לקציצות בשר שהעיסה יציבה והקציצות לא מתפרקות...
תודה רבה...
בסיר לחץ זה יהיה תוך כשעתיים , וכן לא יצטרכו להוסיף מים .מתכון לבשר מעדן שתמיד מצליח!
כדי שלא ישרף - צריך להשתמש בסיר עם תחתית עבה
לטגן בצלים חתוכים לרצועות בשמן
לפני שהבצל נהיה חום - להוסיף את הבשר (המופשר או הטרי) לטגן מבחוץ
לשפוך יין אדום חצי יבש מעל
להמשיך 'לטגן' עד שאין ריח של אלכהול
להוסיף תבלינים: פלפל שחור, מלח, פפריקה מתוקה וחריפה
להוסיף מים - שיכסו את הבשר
ושיני שום קלופות שלמות - כמה שיש לכם כוח לקלף.... (אפשר גם 3 ראשים)
להרתיח
אח"כ להנמיך את אש ולבשל המוווון שעות (בין 6 ל-11)
ככל שמבשלים את הבשר יותר זמן הוא נהיה יותר רך, ולא משנה איזה נתח תקחו.... (שימו לב להוסיף מים מידי פעם שהבשר יהיה מכוסה אחרת הוא מתייבש)
לפני שחותכים לפרוסות כדאי לקרר את הבשר היטב ע"מ שיצאו פרוסות יפות.
אפשרות נוספת - לא לקרר וחתוך את הבשר לקוביות אבסטרקטיות (בצורה לא מוגדרת)
לאחר החיתוך, יש להמשיך לבשל את הבשר עוד חצי שעה בערך לספיגת הטעמים
שעות אחרונות! אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח ממשיך לשעות בודדות 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: