אם את שולחת לה באישימישהו יודע איפה האשכול של רעיונות לארוחות לפי ימים?
ראיתי אותו אתמול פה והוא נעלם...
בכל מקרה,
אני מתחילה תמיד קודם בקניית מספיק מוצרי בסיס.
בשרי - קונה עוף מחולק לכל החלקים, המווון חזות - כי אנחנו מאוד אוהבים בכל מיני וריאציות וזה הכי קל להכין, בשר ועוף טחון, קבבים, המבורגרים, כבד, כל אלה דברים שקל לשלוף ולהכין מהם ארוחה.
אני קונה כמויות גדולות ומחלקת לשקיות לפי מנות ורושמת על הכל בבירור (כן באותו ערב המטבח שלי נראה קצביה).
גם דגים - מושטים כבר ארוזים או סלמון טרי ומקפיאה לפי מנות.
ואז כל ארוחה אני שולפת את החלבון שאני רוצה (יכול להפשיר תוך חצי שעה), מכינה תיבול בסיסי או לפעמים קצת יותר מיוחד, וליד זה אורז/פסטה/תפו"א.
ומכינה גם סלט טעים - חסה, פטריות, אבוקדו ועוד.
מבחינת חומרי גלם - רוטב סויה או צ'ילי תמיד יכולים לעשות את העבודה, ואם יש לך חרדל, קטשופ, אבקת מרק, מיונז, ועוד כמה דברים את בכלל מסודרת.
אחרי שאת מתרגלת להכין ארוחות בצורה הזו אפשר גם להתקדם ומדי פעם להכין דברים יותר מסובכים.
אשמח לעזור יותר באישי.
אשמח שתשלחי גם אלי
אהבתי את צורת הבישול שלך
קלה וברורה