קח חתיכת בשר גדולה
תחתוך אותה לשני חלקים שווים
אחת - תצרוב
את השניה לא תצרוב
ומכאן ואילך תמשיך את המתכון באותו אופן בדיוק
מוזמן לדווח על התוצאות באשכול הזה
בתכל'ס אותו בשר, אותו מתכון, עם צריבה ובלי- תוצאות שונות. מנסיון של כמה פעמים
קח חתיכת בשר גדולה
תחתוך אותה לשני חלקים שווים
אחת - תצרוב
את השניה לא תצרוב
ומכאן ואילך תמשיך את המתכון באותו אופן בדיוק
מוזמן לדווח על התוצאות באשכול הזה
בתכל'ס אותו בשר, אותו מתכון, עם צריבה ובלי- תוצאות שונות. מנסיון של כמה פעמים
אני תמיד שומר ומשמתשבין אם הטיגון סוגר את הבשר ובין אם הוא משביח אותו,
כדאי להשתמש בנוזלי הטיגון(סגירה) או לזרוק אותם(כי זה נשמע שמן מאד לא בריא אם מטגנים בחום גבוה את הנתח)?
בשר מתכווץ ככה זה.למה קורה , שכשאני שולקת גוש בשר (כל חלק)
בסוף הבשול הוא מצטמק לחצי ,
איך אפשר למנוע את זה ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
4.06
כ"ז אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
הכירו את טווינמושן
עם גל אקסלרוד
עולם מטורף משל הדמיות! ממשק חדשני שמאפשר לבצע הדמיה כמעט כמו משחק מחשב
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קנ
א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ: