בשרי מיתוס סגירת הבשר

שנים

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
קח חתיכת בשר גדולה
תחתוך אותה לשני חלקים שווים
אחת - תצרוב
את השניה לא תצרוב
ומכאן ואילך תמשיך את המתכון באותו אופן בדיוק
מוזמן לדווח על התוצאות באשכול הזה

בתכל'ס אותו בשר, אותו מתכון, עם צריבה ובלי- תוצאות שונות. מנסיון של כמה פעמים
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
דיברנו על מדע
אפשר לסתור הנחות יסוד על ידי ניסוי אמפירי
 

דיוטי

משתמש רשום
למה קורה , שכשאני שולקת גוש בשר (כל חלק)
בסוף הבשול הוא מצטמק לחצי ,
איך אפשר למנוע את זה ?
 

a rivki

משתמש פעיל
בין אם הטיגון סוגר את הבשר ובין אם הוא משביח אותו,
כדאי להשתמש בנוזלי הטיגון(סגירה) או לזרוק אותם(כי זה נשמע שמן מאד לא בריא אם מטגנים בחום גבוה את הנתח)?
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
בין אם הטיגון סוגר את הבשר ובין אם הוא משביח אותו,
כדאי להשתמש בנוזלי הטיגון(סגירה) או לזרוק אותם(כי זה נשמע שמן מאד לא בריא אם מטגנים בחום גבוה את הנתח)?
אני תמיד שומר ומשמתש
זה נשמע הרבה נוזלים
בפועל זה ממש קצת
לפעמים צורב על יבש ממש (קצת מורח שמן זית על המחבת או הסיר, כדי לחרוך קצת)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלז

א עַל נַהֲרוֹת בָּבֶל שָׁם יָשַׁבְנוּ גַּם בָּכִינוּ בְּזָכְרֵנוּ אֶת צִיּוֹן:ב עַל עֲרָבִים בְּתוֹכָהּ תָּלִינוּ כִּנֹּרוֹתֵינוּ:ג כִּי שָׁם שְׁאֵלוּנוּ שׁוֹבֵינוּ דִּבְרֵי שִׁיר וְתוֹלָלֵינוּ שִׂמְחָה שִׁירוּ לָנוּ מִשִּׁיר צִיּוֹן:ד אֵיךְ נָשִׁיר אֶת שִׁיר יְהוָה עַל אַדְמַת נֵכָר:ה אִם אֶשְׁכָּחֵךְ יְרוּשָׁלִָם תִּשְׁכַּח יְמִינִי:ו תִּדְבַּק לְשׁוֹנִי לְחִכִּי אִם לֹא אֶזְכְּרֵכִי אִם לֹא אַעֲלֶה אֶת יְרוּשָׁלִַם עַל רֹאשׁ שִׂמְחָתִי:ז זְכֹר יְהוָה לִבְנֵי אֱדוֹם אֵת יוֹם יְרוּשָׁלִָם הָאֹמְרִים עָרוּ עָרוּ עַד הַיְסוֹד בָּהּ:ח בַּת בָּבֶל הַשְּׁדוּדָה אַשְׁרֵי שֶׁיְשַׁלֶּם לָךְ אֶת גְּמוּלֵךְ שֶׁגָּמַלְתְּ לָנוּ:ט אַשְׁרֵי שֶׁיֹּאחֵז וְנִפֵּץ אֶת עֹלָלַיִךְ אֶל הַסָּלַע:
נקרא  22  פעמים

לוח מודעות

למעלה