יש לי כבר "שריר הזרוע"צלי כתף שפורסים בהגשה יכול להתאים לשינוע.
אשמח לקבל מתכונים למאפינסתוספות:
קיש סילקא
מאפינס גזר
מאפינס ברוקולי
אפשרוירקות מוקפצים?
הפטה כבד גם מעניין אותי, אם זה בסדר לבקש...
מה הכוונה פטה כבד? אשמח למתכון.
אשמח לקבל מתכונים למאפינס
תודה
מאפינס גזר:
4 גזרים גדולים מקולפים
כוס קמח
חצי כוס סוכר חום
חצי כוס סוכר
חצי כפית אבקת אפיה
חצי כוס שמן
2 ביצים
כפית תמצית וניל
לבשל לסנן ולמעוך את הגזר עם מקל בלנדר, להוסיף את הבייצים, סוכר ושמן ולערבב עם המקל בלנדר
להוסיף את שאר הרכיבים, לערבב ולצקת למנגטים
לאפות ב180 עד שקיסם יוצא די יבש.
מאפינס ברוקולי
לבצק קלתית:
1.5 כוסות קמח
כף סוכר
חצי כפית מלח
חלמון של ביצה
5 כפות מים קרים
לערבב את החומרים היבשים, להוסיף את הביצים והשמן ואז את המים הקרים לערבב ולשים במקרר לנוח חצי שעה.
מלית:
שקית של ברוקולי לבשל ולמעוך
2 חלבונים
4 ביצים
4-6 כפות קמח
כוס שמן
מלח, פלפל שחור ואבקת בצל
לשטח בכל מאפינס קצת בצק ולעלות איתו למעלה לשוליים של התבנית, למלא במלית גובה 3/4 תבנית
לאפות על 180עד שמזהיב.
ירקות מוקפצים אפשר להכין מראש ולהקפיא?
ועוף אפוי בתנור עם בטטות?
עם הידיים, כאילו זה פליידו בשקית.איך את לשה? עם מערוך על השקית?
אני לא יודעת, בטוח יומיים. אולי מישהי אחרת פה תדע לומרוכמה זמן אפשר לשמור במקרר מההכנה ועד להגשה?
בשמחה.תודה רבה לך!
כמה יוצא בערך?
נכון.כן, כי זה עם עוד מרכיבים
אבל הכבד עצמו - קצוץ קצוץ
אגב, אפשר עם בלנדר מקל טוב וכבד טרי ובצל נימוח להגיע למרקם חמאתי ממש גם בכבד הרגיל של שבת
סלט עגבניותאפשר גם מתכונים ללא סוכר?
אם מפשירים לילה במקרר זה נהיה עם מרקם חלק וקרמי. לכל הפחות מנסיון במתכון שלי(חשוב! כבד קפוא נותן מרקם של פרורים)
ההבדל בין פטה לכבד קצוץ זה החומרים והמרקם הסופינכון.
אני לא שמה ולו ביצה אחת רק כבד טרי (חשוב! כבד קפוא נותן מרקם של פרורים) בצל מטוגן וכף מיונז בערך ומלח לפל כמובן. טעים!!
יצא 28 מאפינס קטנים.כמה יוצא בערך?
לזנית בשר(בקר) מעולה, חגיגי, וקל לשינועמחפשת רעיון למנה עיקרית של בשר, ולא עוף, שהוא קל לשינוע.
בד"כ אני מכינה גולש בשר ותפו"א/בטטה, אבל עלול להשפך בדרך
פתוחה לרעיונות!
כולם, מדי "יום-חולי", דברים שאני מכינה לארח"צלזנית בשר(בקר) מעולה, חגיגי, וקל לשינוע
פאי רועים עם בשר טחון או עם חתיכות בקר קטנות בפנים.
בורקס פילו/טורטיות ממולאות בשר טחון.
למה שלא תכיני צלי ואת הרוטב תאכסני בקופסא/בקבוק,כולם, מדי "יום-חולי", דברים שאני מכינה לארח"צ
וגם, יש כבר את שריר הזרוע בבית
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: