נשמע מצויןלמה שלא תכיני צלי ואת הרוטב תאכסני בקופסא/בקבוק,
וכשתבואי לשם תאחדי את הבשר הפרוס עם הרוטב?
לבשל בבית או במקום? או לבשל בבית ולאחסן את הרוטב בנפרד?
איך את מכינה צלי - בסיר או בתנור? איזה תיבול/רוטב לדוגמא (לא צריכה מתכון רק רעיון)
נשמע מצויןלמה שלא תכיני צלי ואת הרוטב תאכסני בקופסא/בקבוק,
וכשתבואי לשם תאחדי את הבשר הפרוס עם הרוטב?
קוצצים את הסלרי הלוף והבצלים (הלוף צריך לשטוף עלה עלה)
מאדים כמה דק' שהם מתרככים קצת,
ממלאים כל שוק עם 2-3 כפות של הירק
את כל החומרים של הרוטב מועכים עם המקל בלנדר
טבלים כל שוק ברוטב או משחים עם מברשת ביצה, מניחים צפוף בתבנית, שופכים את מה שנשאר מהרוטב
מפזרים מעל את הגרגרים של הרימון ואופים בתנור כ40 דק' עד שמשחים.
אני לא מקפיאה כלום, אולי אחת החכמות כאן תדע לומר אם זה נראה מנה שאפשר להקפיא.האם זו מנה שאפשר להכין מראש ולהקפיא ?
אולי זה מה שאת מחפשת?ממש רוצה את המתכון
אפשר?
ראיתי את זה וזה נשמע מעניין..מה הכוונה פטה כבד? אשמח למתכון.
מצטרפת לשאלה הזאתבלתק
מחפשת מתכון לכרעיים עוף בתנור או בבישול
שאפשר לבשל היום ולהקפיא עד לחג.
יש?
מענין מאד.אני הכנתי פשטידת קרא,
מענין אותך?
מקפיאה באופן קבוע עוף עם בטטות, אבל לא חתיכות גדולות אלא קוביות קטנות, שעם הבישול נמעכות ונהיות למעין רוטב עם חתיכות.ועוף אפוי בתנור עם בטטות?
מקפיאה לפני הבישול?מקפיאה באופן קבוע עוף עם בטטות, אבל לא חתיכות גדולות אלא קוביות קטנות, שעם הבישול נמעכות ונהיות למעין רוטב עם חתיכות.
לא, מה פתאום. מבשלת כרגיל ומקפיאה בתבניות אלומיניום.מקפיאה לפני הבישול?
תפו"א זה הדבר הכמעט יחיד שאסור להקפיא!כאחת שלא נוהגת להקפיא כמעט כלום ...
אל תחזרו על הטעות שלי שהקפאתי תבשיל עם תפוחי אדמה
זה יוצא בלתי אכיל משנה את המרקם למשהו פירורי ...
גם בימים חמים? נראה שעדיף להפשיר במקרר, לא?מוציאה בצהרים לשיש,
אני אוטמת במכסה קרטון ומעליו נייר אלומיניום ולבסוף נילון נצמד.גם בימים חמים? נראה שעדיף להפשיר במקרר, לא?
ואיך לאטום א התבנית היטב? נילון נצמד? כי מכסי קרטון נהיים לחים וזזים..
לוקח לזה המון זמן להפשיר במקרר.גם בימים חמים? נראה שעדיף להפשיר במקרר, לא?
ואיך לאטום א התבנית היטב? נילון נצמד? כי מכסי קרטון נהיים לחים וזזים..
בשלי בבית כל סוג של בשר, לאחר בישול אחסני את הרוטב והבשר בכלים נפרדים אטמי היטב, ולא תיהיה לך בעיה בשינוע.נשמע מצוין
לבשל בבית או במקום? או לבשל בבית ולאחסן את הרוטב בנפרד?
איך את מכינה צלי - בסיר או בתנור? איזה תיבול/רוטב לדוגמא (לא צריכה מתכון רק רעיון)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
הנחת ענק!
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
24.06
י"ח סיוון
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
7.05
כ"ט ניסן
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
מלחמה מבעד לעדשה
עם אילן לורנצי
שיתוף מטלטל ומיוחד על צילומים בזמן מלחמה ותיעודים יותאי דופן זווית יוצאת דופן מתוך עזה והעוטף ועד הצפון
לתלמידים ובוגרים בלבד!
תהילים פרק קלב
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת זְכוֹר יְהוָה לְדָוִד אֵת כָּל עֻנּוֹתוֹ:ב אֲשֶׁר נִשְׁבַּע לַיהוָה נָדַר לַאֲבִיר יַעֲקֹב:ג אִם אָבֹא בְּאֹהֶל בֵּיתִי אִם אֶעֱלֶה עַל עֶרֶשׂ יְצוּעָי:ד אִם אֶתֵּן שְׁנַת לְעֵינָי לְעַפְעַפַּי תְּנוּמָה:ה עַד אֶמְצָא מָקוֹם לַיהוָה מִשְׁכָּנוֹת לַאֲבִיר יַעֲקֹב:ו הִנֵּה שְׁמַעֲנוּהָ בְאֶפְרָתָה מְצָאנוּהָ בִּשְׂדֵי יָעַר:ז נָבוֹאָה לְמִשְׁכְּנוֹתָיו נִשְׁתַּחֲוֶה לַהֲדֹם רַגְלָיו:ח קוּמָה יְהוָה לִמְנוּחָתֶךָ אַתָּה וַאֲרוֹן עֻזֶּךָ:ט כֹּהֲנֶיךָ יִלְבְּשׁוּ צֶדֶק וַחֲסִידֶיךָ יְרַנֵּנוּ:י בַּעֲבוּר דָּוִד עַבְדֶּךָ אַל תָּשֵׁב פְּנֵי מְשִׁיחֶךָ:יא נִשְׁבַּע יְהוָה לְדָוִד אֱמֶת לֹא יָשׁוּב מִמֶּנָּה מִפְּרִי בִטְנְךָ אָשִׁית לְכִסֵּא לָךְ:יב אִם יִשְׁמְרוּ בָנֶיךָ בְּרִיתִי וְעֵדֹתִי זוֹ אֲלַמְּדֵם גַּם בְּנֵיהֶם עֲדֵי עַד יֵשְׁבוּ לְכִסֵּא לָךְ:יג כִּי בָחַר יְהוָה בְּצִיּוֹן אִוָּהּ לְמוֹשָׁב לוֹ:יד זֹאת מְנוּחָתִי עֲדֵי עַד פֹּה אֵשֵׁב כִּי אִוִּתִיהָ:טו צֵידָהּ בָּרֵךְ אֲבָרֵךְ אֶבְיוֹנֶיהָ אַשְׂבִּיעַ לָחֶם:טז וְכֹהֲנֶיהָ אַלְבִּישׁ יֶשַׁע וַחֲסִידֶיהָ רַנֵּן יְרַנֵּנוּ:יז שָׁם אַצְמִיחַ קֶרֶן לְדָוִד עָרַכְתִּי נֵר לִמְשִׁיחִי:יח אוֹיְבָיו אַלְבִּישׁ בֹּשֶׁת וְעָלָיו יָצִיץ נִזְרוֹ: