חגים תפריט לראש השנה הבעל"ט

  • פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך

תילתן

משתמש סופר מקצוען
קרפאלך במילוי בשר בקלי קלות זה מעניין כאן ?
מעניין לא אוהבים? מפסידים!
אצלנו כל כך אוהבים שהם מוגשים פעמים בארוחה
פעם בתוך מרק צח
ופעם מוקפץ עם המון בצל מטוגן כתוספת במנה עיקרית
עכשיו סיימתי :

ראש השנה (4) (Small).jpeg
ראש השנה (5) (Small).jpeg
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
מעניין לא אוהבים? מפסידים!
אצלנו כל כך אוהבים שהם מוגשים פעמים בארוחה
פעם בתוך מרק צח
ופעם מוקפץ עם המון בצל מטוגן כתוספת במנה עיקרית
עכשיו סיימתי :

צפה בקובץ המצורף 961576צפה בקובץ המצורף 961577
מקצועי לגמרי.
איך עושים את הצורה היפה?
(מעדיפה מילוי צמחי)
 

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
מעניין לא אוהבים? מפסידים!
אצלנו כל כך אוהבים שהם מוגשים פעמים בארוחה
פעם בתוך מרק צח
ופעם מוקפץ עם המון בצל מטוגן כתוספת במנה עיקרית
עכשיו סיימתי :

צפה בקובץ המצורף 961576צפה בקובץ המצורף 961577
אולי תנדבי מתכון והסבר במקום שנלך לחנות ונקנה קרעפלאך קפואים ומגעילים במילוי הודו??
אגב, אוכלים את זה בעיו"כ למה דחוף לך להכין עכישו?
 
נערך לאחרונה ב:

תילתן

משתמש סופר מקצוען
מקצועי לגמרי.
איך עושים את הצורה היפה?

מיומנות :)

את זה אשמח לדעת איך מכינים.
כשהם מוכנים נותנים להם לנוח על מגש (בצק אוהב במנוחה)
מרתיחים בסיר גדול מים עם מלח ומעט שמן
כשרותח מכניסים את הקרעפלאך למים, בשלב הזה הם שוקעים לתחתית הסיר
כאשר הם צפים מוציאים עם כף מחוררת למסננת
עכשיו אצלי חלק הולך לתבנית ולהקפאה ויאכל עם המרק ערב יו"כ

במחבת גדולה מטגנים עד להזהבה טבעות בצל (לא קצוץ דק)
מוסיפים את הקרעפלאך וממשיכים לטגן תוך ערבוב עד שהם מקבלים קרום קריספי
חייבים מיד להגיש לשולחן
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
מכירים כאן את "הפטנט" ?
לטגן ולהשאיר את המחבת נקי
זה מאוד מתאים לשניצלים, קציצות, לביבות
מכניסים למחבת נייר פרגמנט
יוצקים שמן
מחממים ומטגנים
בסוף "אוספים" פנימה את הנייר ולפח
המחבת כפי שרואים יכול לחזור ארון :eek:
מחבת (1).jpeg
מחבת (2).jpeg
מחבת (3).jpeg
 

super tiger

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מכירים כאן את "הפטנט" ?
לטגן ולהשאיר את המחבת נקי
זה מאוד מתאים לשניצלים, קציצות, לביבות
מכניסים למחבת נייר פרגמנט
יוצקים שמן
מחממים ומטגנים
בסוף "אוספים" פנימה את הנייר ולפח
המחבת כפי שרואים יכול לחזור ארון :eek:צפה בקובץ המצורף 962242צפה בקובץ המצורף 962243צפה בקובץ המצורף 962244
השניצלים מזהיבים לך?
ניסיתי פעם אחת והשניצלים נשארו זהוב בהיר ולא המשיכו להשתחם אז הוצאתי את הנייר אפייה....
 

shifrash

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
חשבתי שיהיו כאן הרבה תגובות
גם ליתר ארוחות החג, לא רק לליל החג.
זה מוקדם מדי?
רק עכשיו ראיתי את האשכול, אצלי ממש לא מוקדם.
הכל תוכנן.

לילה 1:
יש סימנים כפתיח לסעודה, ואז מנת דגים של סלמון בעשבי תיבול,
ואח"כ פרוסות בשר ברוטב צ'ילי לצד אורז לבן ותוספת של בטטות עם בצל

בוקר 1:
טורטיות ממולאות בכבדים עם בשר - מנת פתיחה
שעועית ירוקה ברוטב אדום לצד אורז לבן וקישואים ממולאי חציל ובשר.
מנה עיקרית - עופות ברוטב פסטו

לילה 2:
סימנים לפתיח לסעודה,
קציצות דגים עם פטרוזיליה, ודג קרפיון.
אח"כ מרק בשר, עם אורז לבן, וקונכיות ממולאות בבשר לסיום מנה עיקרית

בוקר 2:
מאפה ממולא בבשר וירק
עם ירק ברוטב אדום, ואורז עם פלפלים,
מנה עיקרית - עופות ברוטב צהבהב, וקציצות ירקות

קינוחים:
עוגת דבש
עוגת שמרים
עוגת קוקוס ושוקולד
עוגת ריבה ושוקולד

קינוחים אישיים:
מוס קסטה
ושייק פירות
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
איך בכל זאת עושים את הצורה?
קלי קלות
עושים עיגולים בכוס או טבעת חיתוך עגולה
ממלאים את מילוי במרכז
סוגרים לחצי ומהדקים את הסיומת ביד
עכשיו לוקחים את 2 השפיצים של חצי העיגול ומצמידים אחד לשני
שוב טיפה מהדקים את מקום החיבור
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
השניצלים מזהיבים לך?
ניסיתי פעם אחת והשניצלים נשארו זהוב בהיר ולא המשיכו להשתחם אז הוצאתי את הנייר אפייה....
לא יודע מה להגיד אני רק כך מטגן בשמן שאת רואה טוגן לביבות כרשה והם יצאו שחומות ויפיפיות :)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד הִנֵּה מַה טּוֹב וּמַה נָּעִים שֶׁבֶת אַחִים גַּם יָחַד:ב כַּשֶּׁמֶן הַטּוֹב עַל הָרֹאשׁ יֹרֵד עַל הַזָּקָן זְקַן אַהֲרֹן שֶׁיֹּרֵד עַל פִּי מִדּוֹתָיו:ג כְּטַל חֶרְמוֹן שֶׁיֹּרֵד עַל הַרְרֵי צִיּוֹן כִּי שָׁם צִוָּה יְהוָה אֶת הַבְּרָכָה חַיִּים עַד הָעוֹלָם:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

תקווה לעתיד טוב יותר • אתגר 17

לוח מודעות

למעלה