זה בדיוק הנקודה, אי אפשר להשוות את האתגרים ההלכתיים בין קבוצת נשים שעובדות באינטרקציה כזאת או אחר עם גברים ומשתדלות אומנם לשבת בנפרד עם בנות, לעבודה של גברים בודדים בחברה חילונית עם נשים חילוניות שלא מתלבשות בצניעות.שום הוצאת שם רע,
חלק ניכר מנשות האברכים הצעירות כיום שעובדות בהייטק (או בהנהלת חשבונות / רו"ח / יעוץ מס / גרפיקה / מזכירות) עובדות עם אינטרקציה כזאת או אחר עם גברים, משתדלות אומנם לשבת בנפרד עם בנות וכדו' ועדיין הבוס / ראש צוות / הקולגה הוא גבר,
וזה בהחלט מצוי ומקובל.
אצל נשים סך הכל הרב צריך צריך להסביר שצריך שהשיח ישאר ענייני על ענייני עבודה ולא לדבר על נושאים אחרים, אצל דברים זה לא מספיק להסתכל/לראות אשה בפרט כשהיא לא צנועה זה שאלה הלכתית מורכבת.
אני התראיינתי לעבודה בסטארטאפ שהציעו עבודה היברידית אבל עם ישיבת צוות פעם בשבועיים כשיש שם נשים חילוניות, באותה תקופה הייתי דחוק קצת כלכלית וחיפשתי איך להתיר את זה, פתחתי שותי"ם ולמדתי קצת את הנושא, הנושא קצת מורכב כי יש כמה נושאים שמתערבבים, לא דומה ראיה של תמונה לא צנועה לשיחה איתה, ולא דומה הסתכלות באשה לא צנועה לעבודה קבועה עם אשה צנועה, בכל אופן לעצמי לא מצאתי היתר אם כי אני רואה מקום להתיר לאחרים בתנאי שהם יודעים את ההלכות.