דרוש מידע שכחתי לשים מלח בבצק חלות

גלידה

משתמש מקצוען
והוספתי אחרי שגמרתי את הלישה והבצק היה מוכן ולשתי עוד 4 דקות,
זה יהיה בסדר או שעדיף להכין בצק חדש?
תודה רבה
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
כבר הוספת מלח?
הבצק עכשיו אחיד?

אמור להיות בסדר
 

פוטו טופ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
חוץ מהטעם , אם חסר מלח בבצק זה לא תופח כרגיל
 

Lady D

משתמש פעיל
בדיוק עכשיו הכנתי קילו בצק בלי מלח (בכוונה תחילה)
וקילו עם מלח, שני הבצקים תפחו אותו דבר
 

esw

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
סליחה על ההקפצה
דחוף!!!
הכנתי בצק, התפחתי
ורק אז נזכרתי שאין מלח
אם אני אוסיף עכשיו זה יהרוס את ההתפחה
יש טעם לפזר עכשיו מלח אחרי הקליעה?
או שעדיף בלי?
וזה יהיה אכיל בכלל?
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
סליחה על ההקפצה
דחוף!!!
הכנתי בצק, התפחתי
ורק אז נזכרתי שאין מלח
אם אני אוסיף עכשיו זה יהרוס את ההתפחה
יש טעם לפזר עכשיו מלח אחרי הקליעה?
או שעדיף בלי?
וזה יהיה אכיל בכלל?
זה יהיה אכיל, אבל ישאר פחות טרי למחר (גם אחרי הקפאה)
את יכולה לפזר מלח גס על החלות עצמם אבל לא חובה בכלל
 

ט.ש.

משתמש פעיל
סליחה על ההקפצה
דחוף!!!
הכנתי בצק, התפחתי
ורק אז נזכרתי שאין מלח
אם אני אוסיף עכשיו זה יהרוס את ההתפחה
יש טעם לפזר עכשיו מלח אחרי הקליעה?
או שעדיף בלי?
וזה יהיה אכיל בכלל?
את יכולה להפוך את החלות לחלות מתוקות (למרוח מעל אחרי התפחה - יש מתכונים באינטרנט.)
או להוסיף מלח, ללוש ולהתפיח שוב. התפחה שניה קצרה יותר בהרבה
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
ורק אז נזכרתי שאין מלח
אם אני אוסיף עכשיו זה יהרוס את ההתפחה
יש טעם לפזר עכשיו מלח אחרי הקליעה?
או שעדיף בלי?
וזה יהיה אכיל בכלל?
עלול להיות שעכשיו קצת מאוחר להוסיף מלח

אם הבצק לא תפח הרבה (היום קריר אז יש סיכוי שהוא עדיין לא החמיץ)
תחזירי למיקסר תוסיפי מלח (לא את כל הכמות שהייתץ צריכה לשים אלא פחות) עם קצת מים וקמח
עד שיבלע בבצק.
ומיד תקלעי ותתפיחי אחרי הקליעה.

חלות בלי מלח הן מוזרות מאודדדד.

את יכולה עוד להעמיד בצק חדש...
 

RUTUSH

משתמש צעיר
הי,
אולי זה נשמע מוזר,
אבל אני שמה את המלח אחרי הכלללל
כלומר אחרי המים והשמן אני לשה,
ואחרי שהבצק מוכן רק אז אני מוסיפה מלח-
ולמה?
כי זה יוצא הכי הכי טוב!!
זה גורם לשמרים לעבוד היטב!
מכיוון שהמלח הורס אותו...
ככה שאת לא צריכה לדאוג..
אולי יצא לך יותר טעים מתמיד:LOL:
 

חן פלוס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
דחוףףףףףף
ואם נזכרתי אחרי הקליעה?
להוסיף ולהתפיח שוב?
יצא מזה משו????
 

אסתטיקה

משתמש מקצוען
ואם נזכרתי אחרי הקליעה?
אישית הייתי מחזירה לקערה, מוסיפה מלח ומתפיחה שוב וכו'..
טעמן של חלות ללא מלח הוא לא משהו.. בלשון המעטה..
גם חלות מתוקות צריכות מלח..
לא מאד מאוחר עכשיו אז לכאורה יש לך זמן לזה.
המלח משפיע לא רק על הטעם אלא גם על מרקמו של הבצק.
(בולם תפיחת יתר של הבצק)
 

חן פלוס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
אישית הייתי מחזירה לקערה, מוסיפה מלח ומתפיחה שוב וכו'..
טעמן של חלות ללא מלח הוא לא משהו.. בלשון המעטה..
גם חלות מתוקות צריכות מלח..
לא מאד מאוחר עכשיו אז לכאורה יש לך זמן לזה.
המלח משפיע לא רק על הטעם אלא גם על מרקמו של הבצק.
(בולם תפיחת יתר של הבצק)
תודה ענקית יצא פצצה!!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכט

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרַי יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרָי גַּם לֹא יָכְלוּ לִי:ג עַל גַּבִּי חָרְשׁוּ חֹרְשִׁים הֶאֱרִיכוּ (למענותם) לְמַעֲנִיתָם:ד יְהוָה צַדִּיק קִצֵּץ עֲבוֹת רְשָׁעִים:ה יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן:ו יִהְיוּ כַּחֲצִיר גַּגּוֹת שֶׁקַּדְמַת שָׁלַף יָבֵשׁ:ז שֶׁלֹּא מִלֵּא כַפּוֹ קוֹצֵר וְחִצְנוֹ מְעַמֵּר:ח וְלֹא אָמְרוּ הָעֹבְרִים בִּרְכַּת יְהוָה אֲלֵיכֶם בֵּרַכְנוּ אֶתְכֶם בְּשֵׁם יְהוָה:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

רבי שמעון - הסיפור המלא • אתגר 15

לוח מודעות

למעלה