וואו מדהים!!!
הרעיונות שלך לא נגמרים, תודה שאת משתפת אותנו.
אני עוד בדרך לפנקייקס..
הרעיונות שלך לא נגמרים, תודה שאת משתפת אותנו.
אני עוד בדרך לפנקייקס..
נראה מושלם..
בתור בעלת נסיון כושל - מה יגרום לשוקולד חלבי לצאת מבריק?
כל נסיון שלי להמיס אותו ולשחזר אותו ביצירות מופת עלה בתוהו. מסתדרת רק עם מטבעות שוקולד מחנויות אפיה. לא מאד טעימים. כן יפים.
@hbecker תעזרי לי?
אני אשמח להסבר רק לגבי השוקולד -
המסת שוקולד רגיל ואז הקפאת? גנאש? שוקולד מטומפרר?
(כי כשפעם ניסיתי להמיס שוקולד רגיל ולהקפיא בתבנית - יצא גרוע, דביק ולא הצלחתי אפילו לחלץ)
בתמונות שאני העליתי זו התוצאה.מה זה בתמונות? התבניות או התוצאה?
איך סדר העבודה לשוקולד עם מילוי?
ומה זה הפולי קפה?
הוא חזק יותרכן, הבנתי את זה מההודעות הקודמות
אגב, למה זה טוב יותר?
נוחות שימוש?
חילוץ?
עמידות?
בריאות?
משתחרר בדפיקה קלה על גב התבניתואיך משחררים שוקולד מכזה תבנית?
לא יותר קשה?
טמפרור.נראה מושלם..
בתור בעלת נסיון כושל - מה יגרום לשוקולד חלבי לצאת מבריק?
כל נסיון שלי להמיס אותו ולשחזר אותו ביצירות מופת עלה בתוהו. מסתדרת רק עם מטבעות שוקולד מחנויות אפיה. לא מאד טעימים. כן יפים.
@hbecker תעזרי לי?
מקסים! ממש אהבתי, גם נראה יותר קל מפרלינים.בתמונות שאני העליתי זו התוצאה.
ההכנה פשוטה:
ממלאים בשוקולד מומס. ממתינים כמה דקות ומרוקנים. מקפיאים להתקשות.
מכינים מילוי לפי הטעם [שוקולד + חמאת בוטנים, שוקולד+ נוגט, שוקולד+ קרם קפוצ'ינו וכו'] וממלאים כמעט לכל גבוה התבנית. מקפיאים.
בסוף מורחים שכבה נוספת של שוקולד רגיל מומס. מקפיאים ומחלצים מהתבנית
אם רוצים שוקולד עם תוספות [שקדים, אגוזים, חמוציות, צימוקים שברי בייגלה, פצפוצים וכיוצ"ב] מערבבים עם השוקולד הראשוני ויוצקים לתבנית]
הפולי קפה- זו דוגמא של התבנית.....השוקולד הזה מילאיתי במלית קפה.
ממלאים בשוקולד מומס. ממתינים כמה דקות ומרוקנים. מקפיאים להתקשות.
היא כתבה - ממתינים כמה דקות.מדהים!
איך מרוקנים את השוקולד אחרי המילוי הראשוני?
בעבר ראיתי באליאקספרס קופסא מפלסטיק לאחסון טבלת שוקולד.
אולי מישהי מוצאת? אני לא מצליחה...
אז זהו שמנסיון הזול פחות טוב. יש לי גם וגםולדעתי, @hbecker, הסיליקון הזול עמיד הרבה זמן, אם לא משתמשים איתו לאפיה.
מה הקשר בין טמפרור לסוג התבנית?ההבדל בין התבניות, זה בין סיליקון לפוליקרבונט. בפוליקרבונט משתמשים לפרלינים, ושם צריך לטמפרר. בתבניות סיליקון, הרבה יותר קל להשתמש. הענין הוא שהשוקולד נמס בחוץ מהר יותר, אם לא מטמפררים אותו.
אז אם את רוצה טבלת שוקולד שתחזיק מעמד בחוץ, בעיקר בקיץ, חייבים לטמפרר, ואז שווה להשתמש בפוליקרבונט ולשלם את המחיר היקר. אבל אם זה יותר לשימוש ביתי, אין מניעה לקנות את הסיליקון. הוא מהמם.
ולדעתי, @hbecker, הסיליקון הזול עמיד הרבה זמן, אם לא משתמשים איתו לאפיה.
בתמונות שאני העליתי זו התוצאה.
ההכנה פשוטה:
ממלאים בשוקולד מומס. ממתינים כמה דקות ומרוקנים. מקפיאים להתקשות.
מכינים מילוי לפי הטעם [שוקולד + חמאת בוטנים, שוקולד+ נוגט, שוקולד+ קרם קפוצ'ינו וכו'] וממלאים כמעט לכל גבוה התבנית. מקפיאים.
בסוף מורחים שכבה נוספת של שוקולד רגיל מומס. מקפיאים ומחלצים מהתבנית
אם רוצים שוקולד עם תוספות [שקדים, אגוזים, חמוציות, צימוקים שברי בייגלה, פצפוצים וכיוצ"ב] מערבבים עם השוקולד הראשוני ויוצקים לתבנית]
הפולי קפה- זו דוגמא של התבנית.....השוקולד הזה מילאיתי במלית קפה.
לא מלית מוכנה.מלית קפה מוכנה?
איך בא לי
מחר בבוקר נקפוץ לקליצן
כמו כל החיקויים של היום...סליחה על ההעזה...
לא הבנתי איך קשורות התבניות להשפעה על הטעם?
כמו כל החיקויים של היום...
מה הטעם במגנט בצורת ומרקם בננה? או אונקיי בצורת כינור שאפשר לנגן עליו? הרעיון הוא שהתבנית כביכול שגרתית - אבל הטעם מפתיע ושונה כמו מתכון משובח של פרלינים.
היופי פה - זה השילוב המנצח של התבניתיות עם חדשנות מגוונת!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
סילבוס חדש ל-2024!
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
4.06
כ"ז אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
הכירו את טווינמושן
עם גל אקסלרוד
עולם מטורף משל הדמיות! ממשק חדשני שמאפשר לבצע הדמיה כמעט כמו משחק מחשב
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קמט
א הַלְלוּיָהּ שִׁירוּ לַיהוָה שִׁיר חָדָשׁ תְּהִלָּתוֹ בִּקְהַל חֲסִידִים:ב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל בְּעֹשָׂיו בְּנֵי צִיּוֹן יָגִילוּ בְמַלְכָּם:ג יְהַלְלוּ שְׁמוֹ בְמָחוֹל בְּתֹף וְכִנּוֹר יְזַמְּרוּ לוֹ:ד כִּי רוֹצֶה יְהוָה בְּעַמּוֹ יְפָאֵר עֲנָוִים בִּישׁוּעָה:ה יַעְלְזוּ חֲסִידִים בְּכָבוֹד יְרַנְּנוּ עַל מִשְׁכְּבוֹתָם:ו רוֹמְמוֹת אֵל בִּגְרוֹנָם וְחֶרֶב פִּיפִיּוֹת בְּיָדָם:ז לַעֲשׂוֹת נְקָמָה בַּגּוֹיִם תּוֹכֵחֹת בַּלְאֻמִּים:ח לֶאְסֹר מַלְכֵיהֶם בְּזִקִּים וְנִכְבְּדֵיהֶם בְּכַבְלֵי בַרְזֶל:ט לַעֲשׂוֹת בָּהֶם מִשְׁפָּט כָּתוּב הָדָר הוּא לְכָל חֲסִידָיו הַלְלוּיָהּ: