דרוש מתכון רויאל אייסינג ללא ביצה

Elisheva

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
מחפשת מתכון לרויאל אייסינג ללא החלבון.
עד היום הכנתי רק ככה ולאחרונה התוודעתי לעובדה שאפשר גם בלי
למישהי יש מתכון מוצלח?
 

הנני

משתמש צעיר
בעיקרון, כדי שהאייסינג יהיה יציב הוא צריך חלבון. אם תמירי במים הוא יהיה דליל יותר ופחות יפה.
אם את בסדר עם חלבי אז תעשי אייסינג עם חלב, זה יוצא ממש טוב
 

הכל בסדר

משתמש מקצוען
עשיתי פעם (לפי המלצה שקראתי באיזה אתר) מערבבים אבקת סוכר עם מיץ לפי הצבע הרצוי (תות בננה, מנגו וכו') עד לסמיכות הרצויה ואז לעבוד איתו
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מחפשת מתכון לרויאל אייסינג ללא החלבון.
זה לא בדיוק אייסינג, זה יותר ציפוי סוכר אמריקאי כזה.
הכנתי ליום ההולדת של ביתי מאבקת סוכר, מים וצבע מאכל טבעי (סלק)
את יכולה לראות שזה פחות עמיד מהרויאל אייסינג.
IMG_1388.JPG
 

שרה.

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
בעיקרון, כדי שהאייסינג יהיה יציב הוא צריך חלבון. אם תמירי במים הוא יהיה דליל יותר ופחות יפה.
אם את בסדר עם חלבי אז תעשי אייסינג עם חלב, זה יוצא ממש טוב
אפשר מתכון לזה? כמויות?
 

הנני

משתמש צעיר
אין לי כמויות.
אני שמה נגיד 100 שרם א. סוכר (יוצא מזה ממש קצת) ומתחילה לשים את החלב. מתחילה עם 2 כפות ומערבבת היטב ולפי הצורך מוסיפה. אגב, כך את שומרת על האייסינג כמה שפחות נוזלי כי את שולטת בכמות המים. ככל שהקרם יוצא סמיך יותר הוא יחזיק יותר טוב על העוגיה. אם תרצי אוכל לחפש לך תמונות של עוגיות שעשיתי
 

שרה.

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אין לי כמויות.
אני שמה נגיד 100 שרם א. סוכר (יוצא מזה ממש קצת) ומתחילה לשים את החלב. מתחילה עם 2 כפות ומערבבת היטב ולפי הצורך מוסיפה. אגב, כך את שומרת על האייסינג כמה שפחות נוזלי כי את שולטת בכמות המים. ככל שהקרם יוצא סמיך יותר הוא יחזיק יותר טוב על העוגיה. אם תרצי אוכל לחפש לך תמונות של עוגיות שעשיתי
מערבבת סתם ככה? או במעבד מזון? ו - לא נשאר גושים ?

תודה רחלי
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
החלבונים מייצבים את האייסינג.
הוא מתייבש לגמרי ולא רטוב למגע ולא נבדק לדברים אחרים.

לא בטוח שעם חלב התוצאה תהיה שווה.
אולי האייסינג לא יתייבש כמו שצריך.
אני תוהה ושמח לשמוע ממי שהכינה אם אכן הוא מתייבש והופך למעין סוכריה במו האיססינג עם החלבון

אני מכירה שיטה של אבקת סוכר + חלב או מים + גלוקוזה לייצוב. אבל לא בלי תוספת מיצבת
אגב, המתכון עם בגלוקוזה מתייבש מהר מאוד וקצת קשה לעבוד איתו..והוא מאוד מבריק.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אני תוהה ושמח לשמוע ממי שהכינה אם אכן הוא מתייבש והופך למעין סוכריה במו האיססינג עם החלבון
ראי את התמונה שפרסמתי.
זה יצא יבש לחלוטין אבל ממש לא מבריק ולא עמיד.
בשביל פעוטות שלא רציתי להכין להם מרויאל אייסינג זה היה מעולה, אבל כמו שאמרת, זה ממש לא זה.
 

הנני

משתמש צעיר
לא בטוח שעם חלב התוצאה תהיה שווה.
אולי האייסינג לא יתייבש כמו שצריך.
אני תוהה ושמח לשמוע ממי שהכינה אם אכן הוא מתייבש והופך למעין סוכריה במו האיססינג עם החלבון

זה בדיוק מה שכתבתי, אין דרך להגיע לאותה תוצאה בלי החלבון ביצה. עם חלב מגיעים הכי קרוב ואם אין ברירה ואין אפשרות להשתמש בחלבון ביצה אז חלב טוב יותר ממים.
אגב, בעוגיות שאני מכינה לבית אני בד"כ משתמשת בחלב והן יוצאות מעולה, האייסינג קצת יותר נוזלי ולוקח לו זמן להתקשות אבל יש דרך לעבוד איתו.

עוד טיפ קטן, שימו מעט מיץ לימון. זה מאזן את הסוכר ויוצא פי 100 טעים.
 

Elisheva

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
איך?
פרט לאבקת חלבון קנויה (אלבומין), אני לא מכירה אפשרות אחרת.
תוכלי לפרט מה זה ואיפה קונים?
מישהי זרקה לי שיש לקנות אבקת חלבון מפוסטרת אבל לא מצאתי יותר מדיי מידע
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קל

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת מִמַּעֲמַקִּים קְרָאתִיךָ יְהוָה:ב אֲדֹנָי שִׁמְעָה בְקוֹלִי תִּהְיֶינָה אָזְנֶיךָ קַשֻּׁבוֹת לְקוֹל תַּחֲנוּנָי:ג אִם עֲוֹנוֹת תִּשְׁמָר יָהּ אֲדֹנָי מִי יַעֲמֹד:ד כִּי עִמְּךָ הַסְּלִיחָה לְמַעַן תִּוָּרֵא:ה קִוִּיתִי יְהוָה קִוְּתָה נַפְשִׁי וְלִדְבָרוֹ הוֹחָלְתִּי:ו נַפְשִׁי לַאדֹנָי מִשֹּׁמְרִים לַבֹּקֶר שֹׁמְרִים לַבֹּקֶר:ז יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה כִּי עִם יְהוָה הַחֶסֶד וְהַרְבֵּה עִמּוֹ פְדוּת:ח וְהוּא יִפְדֶּה אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל עֲוֹנֹתָיו:
נקרא  19  פעמים

אתגר AI

ממה זה עשוי...? • אתגר 16

לוח מודעות

למעלה