לרוב לא מקנאים בו, אה?
אולי אפילו דואגים. למה כה רק פרוסה....
אבל לפעמים-
כולםםםםםםםםם מקנאים בילד הזה שמביא לכיתה רק פרוסה, בלי ממרח.
כן.
זה כשהוא מביא פרוסה של לחם שהנקניקיות כבר חלק ממנה....
אוי באמת. קמצוץ נקניקייה על הקשה, אף אחד לא מקנא בזה...
אמת.
אבל כשהוא פרוסה כזו,
טוב, זה כבר משהו אחר.
האמת,
אף אחד לא אוכל אצלינו לחם.
ולחמניות, גם לא הרבה, לאחרונה.
אבל היום חטפתי איזה קריזון קטן למטבח, ובנוסף לפיתות, שניצלים, אצבעות סלמון בציפוי פריך ועוגיות דקות דקות ופריכות הכנתי גם את הלחם הזה.
הוראות הכנה:
כל מתכון של לחם או לחמניות שיש לכם.
אחרי ההתפחה תולשים פיסות בצק ומרדדים לעלה ברוחב נקניקייה ואורך של כ-10 ס"מ. עוטפים נקניקיות בבצק ומשהם להתפחה על ניר אפיה על השיש
אחרי כרבע שעה משמנים היטב תבנית אפיה [אני השתמשתי באובלית, אפשר אינגליש רחבה] ומניחים נקניקיות עטופות זה לצד זה ומעל עד שהתבנית מלאה כ-3/4 גובה.
מברישים בביתה טרופה
מפזרים זירעונים ומקשטים בעיגולי נקניקייה.
משהים להתפחה של כעשרים דקות ולאחר מכן אופים ב 200 מעלות כ-25 דקות להשחמה נאה
שולחים את הילדים למוסדות החינוך עם פרוסת לחם ללא ממרח....
אולי אפילו דואגים. למה כה רק פרוסה....
אבל לפעמים-
כולםםםםםםםםם מקנאים בילד הזה שמביא לכיתה רק פרוסה, בלי ממרח.
כן.
זה כשהוא מביא פרוסה של לחם שהנקניקיות כבר חלק ממנה....
אוי באמת. קמצוץ נקניקייה על הקשה, אף אחד לא מקנא בזה...
אמת.
אבל כשהוא פרוסה כזו,
טוב, זה כבר משהו אחר.
האמת,
אף אחד לא אוכל אצלינו לחם.
ולחמניות, גם לא הרבה, לאחרונה.
אבל היום חטפתי איזה קריזון קטן למטבח, ובנוסף לפיתות, שניצלים, אצבעות סלמון בציפוי פריך ועוגיות דקות דקות ופריכות הכנתי גם את הלחם הזה.
הוראות הכנה:
כל מתכון של לחם או לחמניות שיש לכם.
אחרי ההתפחה תולשים פיסות בצק ומרדדים לעלה ברוחב נקניקייה ואורך של כ-10 ס"מ. עוטפים נקניקיות בבצק ומשהם להתפחה על ניר אפיה על השיש
אחרי כרבע שעה משמנים היטב תבנית אפיה [אני השתמשתי באובלית, אפשר אינגליש רחבה] ומניחים נקניקיות עטופות זה לצד זה ומעל עד שהתבנית מלאה כ-3/4 גובה.
מברישים בביתה טרופה
מפזרים זירעונים ומקשטים בעיגולי נקניקייה.
משהים להתפחה של כעשרים דקות ולאחר מכן אופים ב 200 מעלות כ-25 דקות להשחמה נאה
שולחים את הילדים למוסדות החינוך עם פרוסת לחם ללא ממרח....