כי כל דבר אצלי חייב להיות "קצת אחרת"
אירחתי קבוצת חברות בביתי.
מלבד שפע האוכל שהכנתי תשאלו אותן, הן גם כאן
הכנתי מנת קינוח קטנה ומתוקה. ביסים קטנים של עונג חלבי.
הבסיס- בצק עלים, אפשר להמיר לריבועי בצק פריך.
המלית- מלית ריבת חלב עשירה
ומעל לכל גנאש מריר עשיר עם קרוקנט אגוז לוז וזילופי שוקולד שמרלינג הרמוני
מה צריך יותר מזה?
חוץ מכוס קפה או כוס שוקו- חם או קר?
רכיבים:
חבילה בצק עלים מרודד, מופשר חלקית לרמה שניתן לפתוח את הגלגולים שלו ולפרוס. אם הוא מופש ממש קשה קצת להתעסק עם החיתוך
1 שמנת מצוקה להקצפה 500 מ"ל
1 כוס ריבת חלב איכותית
200 גרם שוקולד חלבי לבן
3 כפות פודינג ריבת חלב
לגנאש:
200 גרם שוקולד מריר
100 מ"ל קצפת חלבית
לקישוט:
קורקנט אגוזי לוז
שוקולד שמרלינג הרמוני
הכנה:
חותכים את בצק העלים לריבועים שווים.
מניחים בתבנית ודוקרים במזלג
אופים ב 180 מעלות להשחמה קלה, עד שמוכן
מקררים
אם נפרדים חלקים משכבות הריבועים זה בסדר, מסירים אותם
מכינים מלית:
מקציפים שמנת לקצף יציב. מוסיפים שוקולד לבן מומס + ריבת חלב+ פודינג. אמורה להתקבל תערובת נוחה לזילוף, אבל לא רכה. אם התערובת נוקשה מדי- מוסיפים מעט חלב.
מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על מחצית מהריבועים.
מכסים במחצית הריבועים שנותרו.
מכינים גנאש-
ממיסים שוקולד מריר ושמנת לגנאש חלק.
בעזרת כף יוצקים מעט גנאש על כל ריבוע עליון
ממיסים שוקולד הרמוני ומזלפים מעל לגנאש
מפזרים קרוקנט
מקפיאים ומוציאים מההקפאה מספר דקות לפני ההגשה
קוראת לעל מי שטעמה, שתבוא להעיד שהיה טעים!
אירחתי קבוצת חברות בביתי.
מלבד שפע האוכל שהכנתי תשאלו אותן, הן גם כאן
הבסיס- בצק עלים, אפשר להמיר לריבועי בצק פריך.
המלית- מלית ריבת חלב עשירה
ומעל לכל גנאש מריר עשיר עם קרוקנט אגוז לוז וזילופי שוקולד שמרלינג הרמוני
![97643070248.jpg](/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fm.pricez.co.il%2FProductPictures%2F97643070248.jpg&hash=79418817b3098121fb01d9f682b88fa9)
מה צריך יותר מזה?
חוץ מכוס קפה או כוס שוקו- חם או קר?
רכיבים:
חבילה בצק עלים מרודד, מופשר חלקית לרמה שניתן לפתוח את הגלגולים שלו ולפרוס. אם הוא מופש ממש קשה קצת להתעסק עם החיתוך
1 שמנת מצוקה להקצפה 500 מ"ל
1 כוס ריבת חלב איכותית
200 גרם שוקולד חלבי לבן
3 כפות פודינג ריבת חלב
לגנאש:
200 גרם שוקולד מריר
100 מ"ל קצפת חלבית
לקישוט:
קורקנט אגוזי לוז
שוקולד שמרלינג הרמוני
הכנה:
חותכים את בצק העלים לריבועים שווים.
מניחים בתבנית ודוקרים במזלג
אופים ב 180 מעלות להשחמה קלה, עד שמוכן
מקררים
אם נפרדים חלקים משכבות הריבועים זה בסדר, מסירים אותם
מכינים מלית:
מקציפים שמנת לקצף יציב. מוסיפים שוקולד לבן מומס + ריבת חלב+ פודינג. אמורה להתקבל תערובת נוחה לזילוף, אבל לא רכה. אם התערובת נוקשה מדי- מוסיפים מעט חלב.
מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על מחצית מהריבועים.
מכסים במחצית הריבועים שנותרו.
מכינים גנאש-
ממיסים שוקולד מריר ושמנת לגנאש חלק.
בעזרת כף יוצקים מעט גנאש על כל ריבוע עליון
ממיסים שוקולד הרמוני ומזלפים מעל לגנאש
מפזרים קרוקנט
מקפיאים ומוציאים מההקפאה מספר דקות לפני ההגשה
קוראת לעל מי שטעמה, שתבוא להעיד שהיה טעים!