לא חושבת שיש מתכון קבוע. כל מבשלת בהתאם לידע שלה (על פי תפריט קבוע מראש)הבן שלי משוגע על הקציצות של המעון
לטענתו - קציצות חומות עם רוטב חום ובתוכו לבן כמו של השניצל...
מי יודע מה המתכון שלהם?
ח''ו הוא אוהב הוא לא משוגע..הבן שלי משוגע
ככל הנראה קציצות עוף ברוטב עגבניותובתוכו לבן כמו של השניצל.
כנל אצלינוהתכוונתי קציצות כמו של הצהרון....
מאיפה לקחת את המידע הזה?לכל מעון מבשלות שונות ומתכונים שונים
והאוכל לא תעשייתי בכלל הוא מוכן טרי לאותו יום
עבדתי במעוןמאיפה לקחת את המידע הזה?
ניהלת פעם מעון?
אז ככה היה במעון שעבדתיש מטבח במעון ופיקוח הדוק על האוכל
מהנסיון שלי, קציצות שעשויות מעוף טחון [לא הודו -בקר ]הבן שלי משוגע על הקציצות של הצהרון
לטענתו - קציצות חומות עם רוטב חום ובתוכו לבן כמו של השניצל...
מי יודע מה המתכון שלהם?
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: