בשרי כופתאות בקר בקלי קלות

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
השאלה אם זה הולך גם במרק?
או שזה יתפרק...
יש לי עדכון לגבי זה, זה הולך מצוין במרק! מכניסים את הכדורים למרק צח רותח ומבשלים חצי עד 3/4 שעה.
בנוסף אפשר להחליף את הבשר בקר בבשר בעוף טחון וזה יהיה הדבר הכי קרוב לקרעפלאך שמכינים בערב יום כיפור.
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
יש לי עדכון לגבי זה, זה הולך מצוין במרק! מכניסים את הכדורים למרק צח רותח ומבשלים חצי עד 3/4 שעה.
בנוסף אפשר להחליף את הבשר בקר בבשר בעוף טחון וזה יהיה הדבר הכי קרוב לקרעפלאך שמכינים בערב יום כיפור.
ממש מעניין
אני חייבת לנסות.
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צלחת עם 3 ביצים טרופות, לביצים מוסיפים מלח זה חשוב. טובלים את הקציצות בביצה ומגלגלים בסולת,
וואלה זה היה ממש קשה
זה כמעט התפרק לי כל פעם בתוך הביצה (עוף טחון)
בסולת היה יותר קל
מעניין גם אצלך היה ככה?

העיקר שזה יצא טעים
1695146545892.png
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
מתכון אופנתי מאוד מוצלח
לוקחים חצי קילו בשר בקר טחון, מערבבים פנימה בצל קצוץ מטוגן ותבלינים טובים ומעבדים יחד כמו בצק, יוצרים כדורים בידיים רטובות בגודל של כדורי פלאפל, מתקבל מחצי קילו בערך 15/17 קציצות, מסדרים את הקציצות במגש ומכניסים קצת למקרר. עכשיו בסיר מטגנים הרבה בצל חתוך לטבעות, כששחום יפה מוסיפים קצת מים ותבלינים שאוהבים, אם רוצים רוטב בישול סמיך יותר אפשר להוסיף כפית קורנפלור ולהמיס ברוטב.
מוציאים את כדורי הבשר מהמקרר ומכינים ככה: נייר פרגמנט עם סולת וצלחת עם 3 ביצים טרופות, לביצים מוסיפים מלח זה חשוב. טובלים את הקציצות בביצה ומגלגלים בסולת, חוזרים ל ה לפחות 3 פעמים ביצה,סולת,ביצה,סולת,ביצה,סולת, ככל שנעשה יותר טבילות נקבל ציפוי טעים ועבה יותר. מכניסים את הקציצות המצופות לסיר הרותח של הרוטב ומבשלים על אש בינונית.
צריך תמונות? יהיה אבל יותר מאוחר.
שמן עמוק?
 

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
למה יצאו לי קשים כאבן?
איפה הטעות?
טבלתי 3 פעמים לסרוגין בביצה וסולת.
צר לי לשמוע ) : לא עולה לי בראש מה הסיבה שיכולה להיות, הבעיה הנפוצה זה שהקציצות מתפוררות אבל אבן? היה בסיר מספיק נוזלים בזמן הבישול? כדור הבשר היה בסדר או רק הציפוי סולת?
 

Chanae

משתמש מקצוען
@המטבח של סימא כופתאות מדהימות, הכנתי כבר פעם, עכשיו אני רוצה להכין שוב,
2 שאלות: איזה תבלינים מומלצים לרוטב, פעם קודמת הוספתי קצת רסק עגבניות, עכשיו בא לי לגוון
שאלה שניה - איך זה בהקפאה יצא לך לנסות או שהכל התחסל קודם?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכט

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרַי יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרָי גַּם לֹא יָכְלוּ לִי:ג עַל גַּבִּי חָרְשׁוּ חֹרְשִׁים הֶאֱרִיכוּ (למענותם) לְמַעֲנִיתָם:ד יְהוָה צַדִּיק קִצֵּץ עֲבוֹת רְשָׁעִים:ה יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן:ו יִהְיוּ כַּחֲצִיר גַּגּוֹת שֶׁקַּדְמַת שָׁלַף יָבֵשׁ:ז שֶׁלֹּא מִלֵּא כַפּוֹ קוֹצֵר וְחִצְנוֹ מְעַמֵּר:ח וְלֹא אָמְרוּ הָעֹבְרִים בִּרְכַּת יְהוָה אֲלֵיכֶם בֵּרַכְנוּ אֶתְכֶם בְּשֵׁם יְהוָה:
נקרא  20  פעמים

אתגר AI

רבי שמעון - הסיפור המלא • אתגר 15

לוח מודעות

למעלה