המטבח של סימא
משתמש מקצוען
לכאורה (המילה שמסירה אחריות..) זה ילך במרק מצוין אבל לא ניסיתי. אם נכין שוב לסוכות נשאיר בצד כמה יחידות ונעשה ניסיון.השאלה אם זה הולך גם במרק?
או שזה יתפרק...
לכאורה (המילה שמסירה אחריות..) זה ילך במרק מצוין אבל לא ניסיתי. אם נכין שוב לסוכות נשאיר בצד כמה יחידות ונעשה ניסיון.השאלה אם זה הולך גם במרק?
או שזה יתפרק...
אני בודקת כמו סוג של אורז.....אם מסתדרים עם בדיקת הסולת?
יש לי עדכון לגבי זה, זה הולך מצוין במרק! מכניסים את הכדורים למרק צח רותח ומבשלים חצי עד 3/4 שעה.השאלה אם זה הולך גם במרק?
או שזה יתפרק...
ממש מענייןיש לי עדכון לגבי זה, זה הולך מצוין במרק! מכניסים את הכדורים למרק צח רותח ומבשלים חצי עד 3/4 שעה.
בנוסף אפשר להחליף את הבשר בקר בבשר בעוף טחון וזה יהיה הדבר הכי קרוב לקרעפלאך שמכינים בערב יום כיפור.
וואלה זה היה ממש קשהצלחת עם 3 ביצים טרופות, לביצים מוסיפים מלח זה חשוב. טובלים את הקציצות בביצה ומגלגלים בסולת,
נהדר !!וואלה זה היה ממש קשה
זה כמעט התפרק לי כל פעם בתוך הביצה (עוף טחון)
בסולת היה יותר קל
מעניין גם אצלך היה ככה?
העיקר שזה יצא טעים
צפה בקובץ המצורף 1465028
אני אשכנזיתוואו מגרה,
מתאים לאשכנזים חסידיים?????
שמן עמוק?מתכון אופנתי מאוד מוצלח
לוקחים חצי קילו בשר בקר טחון, מערבבים פנימה בצל קצוץ מטוגן ותבלינים טובים ומעבדים יחד כמו בצק, יוצרים כדורים בידיים רטובות בגודל של כדורי פלאפל, מתקבל מחצי קילו בערך 15/17 קציצות, מסדרים את הקציצות במגש ומכניסים קצת למקרר. עכשיו בסיר מטגנים הרבה בצל חתוך לטבעות, כששחום יפה מוסיפים קצת מים ותבלינים שאוהבים, אם רוצים רוטב בישול סמיך יותר אפשר להוסיף כפית קורנפלור ולהמיס ברוטב.
מוציאים את כדורי הבשר מהמקרר ומכינים ככה: נייר פרגמנט עם סולת וצלחת עם 3 ביצים טרופות, לביצים מוסיפים מלח זה חשוב. טובלים את הקציצות בביצה ומגלגלים בסולת, חוזרים ל ה לפחות 3 פעמים ביצה,סולת,ביצה,סולת,ביצה,סולת, ככל שנעשה יותר טבילות נקבל ציפוי טעים ועבה יותר. מכניסים את הקציצות המצופות לסיר הרותח של הרוטב ומבשלים על אש בינונית.
צריך תמונות? יהיה אבל יותר מאוחר.
שמן? עמוק? לא הבנתי!שמן עמוק?
סליחה טעות שלישמן? עמוק? לא הבנתי!
זה בסדר גמור.סליחה טעות שלי
צר לי לשמוע ) : לא עולה לי בראש מה הסיבה שיכולה להיות, הבעיה הנפוצה זה שהקציצות מתפוררות אבל אבן? היה בסיר מספיק נוזלים בזמן הבישול? כדור הבשר היה בסדר או רק הציפוי סולת?למה יצאו לי קשים כאבן?
איפה הטעות?
טבלתי 3 פעמים לסרוגין בביצה וסולת.
הבשר היה בסדר ,רק הסולת.צר לי לשמוע ) : לא עולה לי בראש מה הסיבה שיכולה להיות, הבעיה הנפוצה זה שהקציצות מתפוררות אבל אבן? היה בסיר מספיק נוזלים בזמן הבישול? כדור הבשר היה בסדר או רק הציפוי סולת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכט
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרַי יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרָי גַּם לֹא יָכְלוּ לִי:ג עַל גַּבִּי חָרְשׁוּ חֹרְשִׁים הֶאֱרִיכוּ (למענותם) לְמַעֲנִיתָם:ד יְהוָה צַדִּיק קִצֵּץ עֲבוֹת רְשָׁעִים:ה יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן:ו יִהְיוּ כַּחֲצִיר גַּגּוֹת שֶׁקַּדְמַת שָׁלַף יָבֵשׁ:ז שֶׁלֹּא מִלֵּא כַפּוֹ קוֹצֵר וְחִצְנוֹ מְעַמֵּר:ח וְלֹא אָמְרוּ הָעֹבְרִים בִּרְכַּת יְהוָה אֲלֵיכֶם בֵּרַכְנוּ אֶתְכֶם בְּשֵׁם יְהוָה: