יש מוזיקה שקודחתמי צריך מוזיקה ? רק כאב ראש זה עושה
תענוג שאין מוזיקה
ויש מוזיקה רגועה ונעימה שלא מפריעה
יש מוזיקה שקודחתמי צריך מוזיקה ? רק כאב ראש זה עושה
תענוג שאין מוזיקה
לא יודעת, המאפיה לא נראית משהו ששווה בשבילו להגיע לקניון......גליון קניון שדרה/מתחם הרובע של השבוע
https://drive.google.com/file/d/1PdJCEqadfD1Y2usW3pGRkS4oBn-fz4y-/view?usp=drive_link
החדשים:
צפה בקובץ המצורף 1935310צפה בקובץ המצורף 1935311צפה בקובץ המצורף 1935312
אבל מצד התחבורה זה זוועההעסק מתחיל לצבור תאוצה יפה.
נקלעתי לשם הערב והיתה ממש תנועה ערה (בעיקר בגזרת אופנת הנשים, אבל לא רק).
באופן מעניין, התנועה החלה לזלוג גם לקומה 4.
עם כל הכבוד לרמה ד', הקניון מרוחק מאד מהשכונה הזו (כ4-5 ק"מ), והוא לא אמור להתבסס עליה.אבל מצד התחבורה זה זוועה
צריכים 2 אוטובוסים להגיע לד או 23 שמגיע למחרת
אולי תתפלא אבל כל יום נפתחת חנות חדשה באמוראים והחנויות ממש מפוצצות. בכל זאת זה שכונה שהיא עיר בפני עצמה.(היום יש לפחות 35000 תושבים)לד' יש את איזורי המסחר העצומים שלה (שאגב אני די בספק אם יצליחו...),
ממה שאני שומע גם כל יום נסגרת...אולי תתפלא אבל כל יום נפתחת חנות חדשה באמוראים
נסגרת אחת ונפתחים שניםממה שאני שומע גם כל יום נסגרת...
ומה יעשו קניוני הענק לחנויות בשד' האמוראים?נסגרת אחת ונפתחים שנים
בנוסף לקניונים של רמה ד' שנראה שהם הולכים להצלחה מסחררת בגלל הניהול המוצלח ואחוזי התפוסה הגבוהים.
הקניונים ברמה ד' לא כ"כ ענקיים, מדובר בקניונים של 50-70 חנויות.ומה יעשו קניוני הענק לחנויות בשד' האמוראים?
עם יד על הלב, אתה מאמין שכל אלפי המ"ר של המסחר ברמה ד' יצליחו?
התושבים שם, אפעס, לא בדיוק מהעשירון העליון (גם הזוכים בדירה בהנחה), ורובם ככולם סוחבים על גבם משכנתאות ענק עם החזרים גבוהים מאד, או לחלופין משלמים שכירות גבוהה.
מי בדיוק יחזיק ויממן את כל המסחר המטורף הזה?
כמה פיצות זולות אפשר לפתוח?...
מעניין!העסק מתחיל לצבור תאוצה יפה.
נקלעתי לשם הערב והיתה ממש תנועה ערה (בעיקר בגזרת אופנת הנשים, אבל לא רק).
באופן מעניין, התנועה החלה לזלוג גם לקומה 4.
מה שקרה זה שיש הרבה חנויות שהם על אותה משבצת כמו פיצה(שמש,פיצתלה,חלת הבית,פיצה ופאלפל,טוונטי פור,משולשים), צונטים לרוב, סופר (5! סופרים).ממה שאני שומע גם כל יום נסגרת...
נכון, והם גם נקודת שירות למוצרים של חברת סאמויקס.ראיתי שבקומה 4 נפתחה חנות פלאפונים ואלקטרוניקה
צמוד לגוונים
גם כמעט כל שבוע נסגרת חנות אחרת... ויש חניות שלדעתי לא שורדות עד אחרי פסחאולי תתפלא אבל כל יום נפתחת חנות חדשה באמוראים והחנויות ממש מפוצצות. בכל זאת זה שכונה שהיא עיר בפני עצמה.(היום יש לפחות 35000 תושבים)
מי לדוגמא?גם כמעט כל שבוע נסגרת חנות אחרת... ויש חניות שלדעתי לא שורדות עד אחרי פסח
אני מעדיפה לא לכתוב כדי לא לפגוע בחנויותמי לדוגמא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: