יש אשכול על הקניון בכניסה ל ד?
מענין אותי אלו חנויות הולכות לפתוח שם-בוודאות
לא מהשערות
כאןממש מענין נראה קניון מטורף
יש אשכול על הקניון בכניסה ל ד?
מענין אותי אלו חנויות הולכות לפתוח שם-בוודאות
לא מהשערות
כאןממש מענין נראה קניון מטורף
באמת מעניין מה יצא עם זה אחרי הפשקוילים\חוברות שחילקו בכל מקוםבגלל שברשימה ההיא היו מספר נכבד של רשתות שמחללות את השבת מתקיים כרגע מאבק בעניין.
מי נגד מי?בגלל שברשימה ההיא היו מספר נכבד של רשתות שמחללות את השבת מתקיים כרגע מאבק בעניין.
פשוט מאד, לחץ על בעלי הקניון והם כבר מעצמם לא רוצים להשכיר לרשתות. זכותם.מי נגד מי?
מי מונע מהרשתות לפתוח אם הם רוצים? אין מצב שזה עובר בג״ץ דבר כזה
בקומה 4 ליד הנעליים מול המסעדה הסיניתאיפה?
אמהלהההיש לך ברמה ד באמוראים 16 חנות בדים ברמה גבוהה בשם דיונה
הקניון מתמלא לאט אבל יש התקדמות. פתחו עכשיו חנות טוסטים בקומה 4 וגם חנות בגדי גברים(סוף סוף משהו לגבר...)הייתי בשדרה ביום שישי היה מאד הרבה אנשים
זה התחיל להצליח הקניון (אולי בגלל פסח)
אני יודע להסביר: בנו בבת אחת כמות מטורפת של שטחי מסחר חדשים. יקח קצת זמן עד שהביקוש בשטח יעלה לרמת ההיציע של כ"כ הרבה חנויות. בנתיים אין מספיקמישהו יודע להסביר למה יש 2 קומות כמעט ריקות בלי חנויות?
המקום שוקק חיים בכל שעות היום, נגיש (כמעט מלא) לתחבורה ציבורית
למה אין מספיק עסקים שרוצים לפתוח שם?
כנראה שזה לא הכי טוב למשוך לשם חנויות חדשותהתרשמות שלי: קומה 3 - יש תנועה נחמדה, כשהקליינטורה העיקרית היא נשים ונערות חסידיות.
דוקא מגיע ציבור לא חרדי מכל האזור למכון מור, אבל אין להם ממש מה לעשות שם.כנראה שזה לא הכי טוב למשוך לשם חנויות חדשות
אין שם לקוחות מהציבור המאוד מגוון שיש ברמה א’
למה?דוקא מגיע ציבור לא חרדי מכל האזור למכון מור, אבל אין להם ממש מה לעשות שם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: