קוגל ירושלמי (אטריות)

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
3 כוסות לכל כמות או ל-16 הקוגלאך ביחד?
 

מסלול

משתמש מקצוען
לכל כמות................
יצא 6 חבילות סוכר (בעלי הכין:(
האמת שהתערובת לא כ"כ נוראית כמו שדמיינתי לעצמי כל הצום...
היא כמו עוגה מתוקה מאד
יש עיצה???
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
לא יודעת..:rolleyes:
אולי, אולי כדאי להוסיף טיפה קינמון שירגיש קצת קינוח?
 

מזכירפיקאית

משתמש רשום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
כפרה
דווקא היה על אש נמוכה חצי שעה
ולא קרה כלום
היה מאד טעים ומוצלח!

תודה רבה!
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
כפרה
דווקא היה על אש נמוכה חצי שעה
ולא קרה כלום
היה מאד טעים ומוצלח!

תודה רבה!
חסדי שמים שלא יצאה תקלה, באמת שמחה בשבילך!

אבקש מאחת המנהלות שתוסיף זאת במתכון המקורי.
 

שיא44

משתמש מקצוען
בבקשה:
ירושלימ'ער קוגל

3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
להמיס עד להשחמה, לכסות חלקית במכסה ובזהירות ליצוק 7 כוסות מים-להביא לרתיחה.
להוסיף:
1 כף מלח
3 כפות סוכר
1 כפית פלפל שחור
ואז להכניס 1 חב' אטריות דקות (לא דקיקות) משובח יותר מתוצרת-אטריות של סבתא,
להרתיח 3 דק', לכבות את הלהבה, ולכסות הרמטית לכ-1/2 ש', עד ספיגת כל הנוזלים.
להוסיף 2 ביצים, לערבב מיד! כדי שלא תתבשלנה באטריות.
להעביר לתבנית ולאפות מכוסה בניר כסף כ-50 דק',
ליצוק 1/2 כוס מים רותחים ולאפות עוד 10 דק' לא מכוסה.
הערה:
ניתן לאפות בסיר -כמובן להוריד את הידיות.
בכל מקרה מומלץ להשהות כשעה לפני הפריסה.
רוצה לנסות פעם ראשונה...
לאיזה גודל תבנית\ כמה תבניות אינגליש קייק המתכון מתאים?
תודה!
 

דפה

משתמש מקצוען
בבקשה:
ירושלימ'ער קוגל

3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
להמיס עד להשחמה, לכסות חלקית במכסה ובזהירות ליצוק 7 כוסות מים-להביא לרתיחה.
להוסיף:
1 כף מלח
3 כפות סוכר
1 כפית פלפל שחור
ואז להכניס 1 חב' אטריות דקות (לא דקיקות) משובח יותר מתוצרת-אטריות של סבתא,
להרתיח 3 דק', לכבות את הלהבה, ולכסות הרמטית לכ-1/2 ש', עד ספיגת כל הנוזלים.
להוסיף 2 ביצים, לערבב מיד! כדי שלא תתבשלנה באטריות.
להעביר לתבנית ולאפות מכוסה בניר כסף כ-50 דק',
ליצוק 1/2 כוס מים רותחים ולאפות עוד 10 דק' לא מכוסה.
הערה:
ניתן לאפות בסיר -כמובן להוריד את הידיות.
בכל מקרה מומלץ להשהות כשעה לפני הפריסה.
חדוילה יקרה!!! כפרה עלייך, שיעמוד לך לזכות. שנים שאני מנסה להכין קוגעל ירושלמי ועל הפנים.
הכנתי בשישי שעבר ויצא מדדדדדדדדהים!!!!!! תבורכי!!!
שאלה לי: בא לי השבוע להכין אותו בסיר, אפשר הוראות?
 

דפה

משתמש מקצוען
חדוילה יקרה!!! כפרה עלייך, שיעמוד לך לזכות. שנים שאני מנסה להכין קוגעל ירושלמי ועל הפנים.
הכנתי בשישי שעבר ויצא מדדדדדדדדהים!!!!!! תבורכי!!!
שאלה לי: בא לי השבוע להכין אותו בסיר, אפשר הוראות?
הכנתי בסיר ויצא מדהים!!!! פי 100 יותר טעים מהתנור, שווה את ההשקעה.
 

דפה

משתמש מקצוען
עד לתנור, ההוראות כמו חדוי כנרת.
משמנים סיר נירוסטה, גוזרים נייר אפיה ומרפדים את התחתית+ צדדים כמה שניתן, משמנים מעל,
שופכים התערובת, אופים כשעה, מקררים היטב, הופכים, מוסיפים 1/2 כוס מים רותחים, ולפלטה עד.......בכלל.
בהצלחה ושוב תודה לחדוי.
 

שיא44

משתמש מקצוען
עד לתנור, ההוראות כמו חדוי כנרת.
משמנים סיר נירוסטה, גוזרים נייר אפיה ומרפדים את התחתית+ צדדים כמה שניתן, משמנים מעל,
שופכים התערובת, אופים כשעה, מקררים היטב, הופכים, מוסיפים 1/2 כוס מים רותחים, ולפלטה עד.......בכלל.
בהצלחה ושוב תודה לחדוי.
סיר נירוסטה זה כל סיר רגיל, לא?
אופים- את מתכוונת מבשלים? או שאת מכניסה את הסיר לתנור?
ואיזה גודל סיר מתאים למתכון הנ"ל?
תודה!
 

דפה

משתמש מקצוען
סיר נירוסטה זה כל סיר רגיל, לא?
אופים- את מתכוונת מבשלים? או שאת מכניסה את הסיר לתנור?
ואיזה גודל סיר מתאים למתכון הנ"ל?
תודה!
אוף, אין לי איך לערוך את ההודעה, התכוונתי אלומיניום, הכי פשוט, והגודל בול: אין לי מספר, הקוטר 17.
 

נופי הגולן

משתמש רשום
בבקשה:
ירושלימ'ער קוגל

3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
להמיס עד להשחמה, לכסות חלקית במכסה ובזהירות ליצוק 7 כוסות מים-להביא לרתיחה.
להוסיף:
1 כף מלח
3 כפות סוכר
1 כפית פלפל שחור
ואז להכניס 1 חב' אטריות דקות (לא דקיקות) משובח יותר מתוצרת-אטריות של סבתא,
להרתיח 3 דק', לכבות את הלהבה, ולכסות הרמטית לכ-1/2 ש', עד ספיגת כל הנוזלים.
להוסיף 2 ביצים, לערבב מיד! כדי שלא תתבשלנה באטריות.
להעביר לתבנית ולאפות מכוסה בניר כסף כ-50 דק',
ליצוק 1/2 כוס מים רותחים ולאפות עוד 10 דק' לא מכוסה.
הערה:
ניתן לאפות בסיר -כמובן להוריד את הידיות.
בכל מקרה מומלץ להשהות כשעה לפני הפריסה.
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
שאלה לי: בא לי השבוע להכין אותו בסיר, אפשר הוראות?
צר לי, רק עכשיו שמתי לב להמשך האשכול, ואני שמחה שענו לך
הכנתי בסיר ויצא מדהים!!!! פי 100 יותר טעים מהתנור, שווה את ההשקעה.
צודקת לגמרי!
כן, זה ממש משנה, עולה זול ושווה את ההשקעה, לא תתחרטו
אכן, הקוגל האותנטי נאפה בסיר אלומיניום על הכיריים בדיוק כפי שעשית!

חששתי שיתחילו כאן וויכוחים לגבי הפן הבריאותי, אז לא הזכרתי בכלל את האפשרות הנ"ל.

ותודה לכולכן שמשתפות עם ההצלחות, ממש מחמם את הלב!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  3  פעמים

לוח מודעות

למעלה